reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kwiatuszku witaj w klubie...mam to samo...

Aniunia super że wszystko w porządku...ja od początku ciąży mam problemy z anemia, jadę na Tardyferonie z wit b ale średnio mi to pomaga a zaparcia po tym żelazie mam coraz większe

Zjolka ty wariatko....no głupio mi to pisać ale mój nosek też wyniuchiwał Twoją Fasolkę...w pewnym momencie tak pomyślałam że nie zdziwię się jak będziesz w ciąży a tu proszę taka wieść....oby teraz wszystko się rozwijało zgodnie z planem...trzymam kciuki za pomyślność niewiele ponad 8 miesięcy...buziak...z chęcią bym Cię uściskała tak na maksa...ps...jak się okazuje to wszystkie wiedziałyśmy o Twoim zafasolkowaniu tylko nie ty hihihi:-D

Gatto oczywiście że trzymamy kciuki za Twoją wizytę...daj zaraz znać jak tylko wrócisz...głowa do góry, pierś do przodu i brzuchol wypięty i na wizytę...bo na pewno wszystko będzie w porządku...

Nisiao kochana...przyjdzie i na Ciebie pora...zobaczysz...tylko troszkę cierpliwości Ci życzę...i nie myśl cały czas o ciąży. Fasolka pojawi się z zaskoczenia...jak widać to sposób mocno wypróbowany

Karola super że na wizycie ok...i dobrze że możesz odstawić leki na razie. miejmy nadzieje że z brzucholem będzie wszystko w najlepszym porządeczku...a ja może rzeczywiście ostatnio za dużo myślę...finansowo możemy leżec i kwiczeć i ostatnio to mi głowę zaprząta...cały czas w głowie mi siedzi co ja zrobię z moim 1250 z l4 które dostanę...bo naprawdę pomysłów brak...czy płacić rachunki, kupować wyprawkę, czy robić zapasy na jeszcze gorsze czasy...ech...jestem przerażona...

reklama
aniii to,że zaskoczenia to widzimy dziś po zjoli,u mnie było podobnie jak już nie myśleliśmy o tym to nagle w prima aprilis zrobiłam test,coś mnie tknęło i mielismy prezent na Zajączka,niestety potem zakończyło się na 9 tyg tej radości.Czasem nie wierzęże to naprawdę się zdarzyło w moim życiu,w naszym życiu.widać może to ma coś nam ukazać w życiu.

Witam
Gatto Zjolu Kciuki zaciśnięte!!!!!!!Gratulacje dziewczyny widzę ze kłaczek sieje:-D
Wszystkim sie Uda zobaczycie.Zjola jest kolejnym przykładem że trzeba odpuścić żeby się cieszyć

Dzisiaj niemożliwe chyba stało się możliwe! Boże, jak ja się boję!

Rany boskie, ZJOLA!! Ja*******e, powiedz ze masz 2 krechy na tescie i zapier... do lekarza! Matkozcorka! Mowilam Ci, ze przyjdzie czas na efekty, mowilam?? Laska! Z tych "straconych" cykli to najfajniejsze smarkacze wychodza - Karol, Gatto maluszek... Ganiaj berka, laska!

Gatto, nie cykaj - bedzie ok bo czemu mialoby byc inaczej?

Kłaczku Zobacz załącznik 482203 wizyta na piątek w przyszłym tygodniu według umowy z lekarzem z kliniki, żeby on mógł już coś zobaczyć na USG i żeby można odpowiednio wcześnie wdrożyć leki. Poproszę o klexan, czy jak to się tam pisze. dalej z szoku wyjść nie mogę. Rano mi szczęka do kolan opadła. Jak zwykle moje podejrzenia wzbudził brak plamienia a to już 28 dc i powinna być @ :szok:

Aha, no i berek :-D, chociaż napisałam Ci to już na 40-stkach :-D

Zjolka, bardzo przystojny szczaniec! Normalnie druga krecha jak slup telegraficzny! No i... Skoro to 'czajniki' z inwazji, to jest szansa na coreczke tatusia.:-D Faceci wiecej bezrozumni sa - zasuwaja na wyscigi a potem sie dziwia ze zadnego jaja JESZCZE nie ma.:-D Kurde, ale fajne jaja! Az mi sie micha cieszy...

reklama
Do góry