reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny ja wiem, ze wy jestescie przejete nowa ciaza, ale prosze Was o trzymanie kciukow dzis wieczorem za mnie, bo mam wizyte i sie cykam (bo to pierwsza)

Zjola aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale sie ciesze :-)))))))))))))))))))))))))))))

teraz zacznij myslec jak Ty to mezowi wytlumaczysz, on w japonii, a Ty w ciazy ;-)

wreszcie mlody zwolnil peceta

Gatto kochanie wszystko bedzie dobrze na wizycie, wolaj fotki dla e-ciotek :-)

Gatto - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myszka jakoś wytłumaczę :) O właśnie napisał zdziwionego sms-a :szok:

Ostatnia edycja:
zjola no niesamowicie się cieszę:-)widzisz a ostatnio pisałaś,że wiatropylna nie jesteś:tak:no,ale armia przetrwała :-Dale super:)no to widzisz zawsze to przychozi w najmniej oczekiwanym momencie,będzie dobrze.trzymam kciuki :)następna na forum .noooooo zjola to pora zakładać nowy suwaczek:tak::happy:

Zjola Gratuluję!!!! Ale się cieszę!!!! W końcu;-):-D:-D:-D
gatto za wizytę &&&&&&
A ja strasznie się słabo czuję... Cały dzień bym przespała, a gdy leże to jest mi tak słabo aż czuję jak się rozpadam na kawałki. Pozdrawiam wszystkie goraco:tak:

Kwiatuszku to normalne, lez i spij ile wlezie, wtedy fasolka sobie rosnie spokojnie!!

Nisiao podzielisz sie, podzielisz. Cierpliwosci!!

reklama
Tu jak zaczyna się wysyp to już leci na maxa... :-D:-) Czekam na kolejne dobre wiadomości od kolejnych zaciązonych...

Ktoś pytał o co chodziło z tym tatą... A więc moja kolezanka zaśmiała się, że mój mąż tez lubi pokazywać co nieco :-D:szok:

Do góry