reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aniunnia, jak dobrze czytać, że wszystko u Was dobrze :) aż się mordka sama cieszy :) tylko o co chodziło z tym tata? :D a o zakupy się nie martw, jak się maluch urodzi, to za chwilę będą zimowe wyprzedaże ;)

zjolu, co się stało?

miłego dnia wszystkim :-)

Just - może psychika blokowała to wszystko a jak stwierdziłam, że ten cykl idzie do kosza, to akurat wyszło :) Już raz tak było. Tylko, żeby się znowu jakaś katastrofa nie przydarzyła :-(

kopara mi wisi no opadła mi szczena a podłogę mam brudną od betonu
no zaraz się poryczę no zjola no ja nie mogę
chyba też muszę jakaś delegacje zorganizowac i póżniej wkoło wszystkim mówić ze w tym cyklu to na pewno nic a nic:-D:-D

reklama
Kajasiu to zrozumiałe że się boisz...ja tez to przechodzę, cały czas człowiek doszukuje się jakiś objawów ale tak się nie da dłużej. spokojnie musisz poczekac na wizytę z serduszkiem...odpręż się i zrelaksuj...i weź nospę jak boli brzuch...działa rozkurczowo...trzymaj się...

Dziewczyny a ze mną coś dziwnego się dzieje...totalnie nie mogę spać w nocy mimo że w dzień nie sypiam...jestem z dnia na dzień coraz bardziej zmęczona na tyle że nie mam siły czasem nawet pójść do łazienki...chce mi się spac i nie mogę...nie mam siły zajac się Lilą...co jest nie tak?...na sen piję melisę ale zero reakcij...normalnie zarzuciłabym sobie jakąś chemiczną tableteczkę i przespałabym całą dobę...
Może jakaś relaksująca kąpiel przed spaniem? Mi pomaga masaż głowy, albo pleców zaraz się odpręzam i zasypiam.

Just - może psychika blokowała to wszystko a jak stwierdziłam, że ten cykl idzie do kosza, to akurat wyszło :) Już raz tak było. Tylko, żeby się znowu jakaś katastrofa nie przydarzyła :-(
Nie myśl o katastrofie, ja też "przez przypadek" ;) jestem w ciąży bo powinnam mieć owu w innym czasie a sie udało, pewnie dlatego, że nie myślałam o tym bo spisałam go na straty jak i ty. Trzymam kciuki i powodzenia!!

Do góry