reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mysiak nam tez pekła i spojrz na moj suwaczek:biggrin2:

Umiesz pocieszyc...:-D

MOje diablatko wczoraj samo siadlo w wozku i tak sobie siedzialo zadowolone z siebie. No i bawi sie w "tata, aport"... W porywach do rzucania smoczka Tyskowi i patrzenia jak ten bezmozg turla smoczek.:-D
Kruszynka zwana Ziabka, dalej grzecznie sie nie manifestuje, jutro mamy wizyte u poloznej, ale jak pamietam to bedzie sterta bzdetow typu wywiad rodzinny, siusiu w kubek, pobranie krwi i zadnych konkretow.

dzien dobry kochane...

ja dzis od rana w trasie...nie mam sił...najpierw bylismy w obuwniczym,kupilam buciki na ten slub na ktory idziemy teraz w sobote pozniej wstawie link,bylismy sie dowiadywac o mieszkania do przetargu,ale niczego sie nie dowiedzielismy musimy isc w inne miejsce,zrobilismy zakupy i po drodze rozwieszalismy ogłoszenia,ze poszukujemy mieszkania...teraz robie obiadek-kurczaka w ziołach a na 17.15 mamy zajecia w szkole rodzenia pierwsze dzisiaj:tak: ciekawe jak bedzie...

gatto nio kochana teraz mozesz sie wybyczyc;-) bett wkoncu maz sie chce nacieszyc tylko toba na tym urlopie wcale sie nie dziwie,ze cie do kompa nie dopuszcza:happy:.kłaczek no chyba dobrze pocieszyłam:tak: kurcze ja to bym osiwiała...tam to ucza czlowieka cierpliwosci...

kłaczku to gratki dla Karola za siadanie:) zuch chłopak :)

Karola1388 a pewnie że dobrze pocieszyłaś..dziękuje, tylko mnie przeraza ten brak miesiaczkji po zabiegu, coć słyszałam ze tez się taką ciąze udaje donosic... no nic, musze czekać teraz, już nic nie zmienie....

Dziewczyny, pobranie krwi to na grupe, HBS, wenerki itp. Jaka beta? Tutaj?? :-D Siusiu na test paskowy - bialko, cukier, leukocyty itp. To pierwszy trymestr, wiec nikt sie tu w tangu nie pierniczy.

reklama
wiecie conie wiem dlaczego tak bola mnie jajniki:eek::eek:wyaje mi się,że owulację miałam w zeszłym tygodniu,mąż nie kończył w środku,tak mi mówił a mnie nawet przy wstawaniu z łóżka boli zwłaszcza po prawej stronie,często czuję że coś w tym podbrzuszu się dzieje...nie wiem o co caman.

Do góry