reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Gatto i jak u Ciebie??? wypoczywaj dużo...ja po takich zakupach jak ty trafiłam z krwawieniem do szpitala...na szczęście też tak naprawdę jednorazowym, ale było sporo...takze teraz za zakupy łapie się mój mężuś...dbaj o siebie...

reklama
Mysiak to zrozumiale ze sie boisz tez pewnie bede ale niestety nikt nam nigdy nie da pewnosci ze wszystko bedzie ok pozostaje wiara a ona czyni cuda wiec nie ma innej opcji jak tylko sukces:tak:

Gatto rozumiem że leżysz i pachniesz:-D
Mysiak ja to bym chciała żeby gumeczka tak niespodziewanie pękła, na razie w domu nie ma ani jednej i ja nie zamierzam kupować ale o tym ciichoszaa..
Jeśli zafasolkujesz to wszystko będzie dobrze.

U mnie @ trwa, pierwsza po #. Nieźle się rozkręciła , ale daję radę, tylko teraz tyle czekać do owulki, osiwieję przecież.:eek:

ale dzisiaj konczymy pokój, wylewamy posadzkę i czekamy na majstra, i już nic nie zamierzam tam robić.

pozdrawiam

mysiak to może boli na @ czy co....czyli nie mialaś jezcze wizyty u ginekologa po zabiegu.tak to dobrze się czujesz ,,po''jak psychicznie sobie radzisz

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny, właśnie wróciłam od teściowej, było całkiem całkiem :).

Poradźcie mi Kochane. Mam brać duphaston od 16 dc. Co w sytuacji jeśli owulacja występuje mi kilka dni później? Gdzieś się doczytałam, że duphaston hamuje owulkę... (swoją drogą nie idzie mi najlepiej jej wyznaczanie...). Jak myślicie, jak to jest?

Pozdrawiam Was :) buziaczki!

Aniii tylko, ze ja tam nic nie dzwigalam, ale widac i tak sie zmeczylam. Koniec lazenia po sklepach!

Lenka no z tym pachnieniem w te upaly to roznie bywa:-D

Ilii jak lekarz zalecil 16dc to tak bierz, a zdania sa podzielone co do tego ze dupek hamuje owulke. Wg twojego wykresu ja bym powiedziala, ze owu byla w 14dc.

U mnie na razie spokoj, to znaczy plamienie oprocz tego porannego wczorajszego sie nie powtorzylo. I tak mam zamiar wypoczywac. Siedze jeszcze w pizamie na balkonie, bo wietrzyk delikatny jest poki co.

dziewczynki pozdrawiam Was serdecznie z urlopu. niestety mąż mi nie daje wolnej chwili na doczytanie Waszych wpisów, ale pamiętam o Was i kibicuję wszystkim. mam nadzieję że któregoś dnia uda mi się Was doczytać, bo jak nie to po dwóch tygodniach ugrzęznę...
buuuuuziaki

nisiao.. nie nie to typowy bol owulacyjny... podejrzewam, ze mam owulacje, albo ją miałam. kurde nie wiem bo nie obserwuje cyklu... ale jutro nastawiam budzik i zaczynam miezenie tempki chociaz... szyjke mma dzis otwarta i średnio nisko wiec podejrzewam, ze jak organizm bedzie gotowy to bedzie ciaża... dzis bol jest juz malutki, wczoraj było najgozej grrr

A psychicznie ze stratą sobie poradzilam, ale ja czułam ze cos jest nie tak... wiec długo tą myśl w sobie nosiłam i byłam przygotowana na strate.

lenka21.. no moj się smiał, ze tyle razy nam nie pekła a wtedy kiedy mam objawy owulki to strzeliła grrr...
u Ciebie dopiero pierwsza @?? to ciekawe ile mi by było dane czekac na moja?? jeszcze ze 2-3 tyg :) ałć.. strasznie długo grrr...

Ilii Gatto ma racje, wyglada na to, ze ejsteś po owulce (ale brak mi wiecej danych) poa tym duphaston niby hamuje owulacje, ale nie w momecie kiedy jajeczko ejst dojrzałe do pekniecia.. tkże spokojnie :) bierz dupka i tyle:)

Gatto.. odpoczywaj ile wlezie, ja zaciskam kciuki i Ci mocno kibicuje :)

reklama
Bett spokojnie...dziewczyny trochę się uspokoiły z pisaniem...może część powyjeżdżała....jak na moje oko na razie spokojnie dasz rade nadrobić. teraz wypoczywaj i ciesz się urlopem Kochana...Miłego, udanego wypoczynku:-)
Ilii ja brałam Dupka na wyregulowanie okresu 5 lat temu,leczyłam się wtedy u endokrynologa-ginekologa i ona mi powiedziała że przy takim leczeniu można się starać o dziecko a nawet trzeba...też brałam od 16 dc a potem chyba 10 dni tabletek, zaraz potem pojawiała się ciotka...jak w zegarku...a pewnego dnia się nie pojawiła:) pół roku nam to zajęło ale miałam spore problemu. nie miałam w ogóle miesiączki o owulce nie było nawet mowy...także moim zdaniem spokojnie powinnaś brać i się nie przejmować...powodzenia kochana i do dzieła...trzymam kciuki:tak:

Do góry