reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mysiak to ja mam dzis taki dzien...jestem zla,rozdrazniona na wszystko,na wszystkich,wkurza mnie to,ze musze kupic sukienke na nastepna sobote,wkurzaja mnie na maksa te upały przez nie nic mi sie nie chce,wciaz bym spala albo poprostu lezała,mala rusza sie o 50% mniej w te upały niz wczesniej i sie martwie i wogole wszystko jest zle:wściekła/y: martusia no to gratuluje:tak: widzisz kochana czyli twoj wynik bety jest jak najbardziej dobry.a 13go to ja sie urodzilam i to w pt wiec dasz rade:tak: tak dupka masz zaczac brac od dzis.

Gatto ja zawsze miałam bardzo krótką tą drugą fazę cyklu niestety. Miesiączki mam w przedziale od 35 do 42 dni bo u mnie nie znasz dnia ani godziny kiedy @ się pojawi...

Karola jeśli urodziłaś się w piątek 13-stego to jestem o wiele spokojniejsza;)

Martusia Gratuluje pięknego pęcherzyka:) trzymam kciuki.... ja 13-stego mam wizyte u psychiatry na 14stą i na 14,15 mam ginekologa hahaha ciekawe jak ja to zrobie hahaahah

Karola.. a ja Asie urodziłam 13-stego, tyle ze w niedziele...

karola mam nadzieję,że to nie mój "nerwik" cię zaraził:-) Ja dziś aż pokłóciłam się z m,tak dla odmiany,bo ostatnio zbyt sielankowo się zrobiło:baffled:
martussia pęcherzyk ma jeszcze czas przekształcić się w dorodny zarodek,&&&&&&& za następną wizytę
mysiak grzeczna dziewczynka;-) lepiej reagować od razu niż potem męczyć się z jakimś niedobrym chorubskiem.Trzymaj się dzielnie,obiecuję że ten straszny ból z każdym dniem będzie odrobinę mniejszy...Twoja rana jest jeszcze bardzo świeża,to dobrze że będziesz pod fachową opieką.

Mysiaku, jasnosc - zwolnienie to tylko psychiatra. Wspolczuje doswiadczen - okres przed terapia wspominam jak cholerny koszmar, ale tez terapia duzo mi naprostowala.
Martussia, tez testowalam teraz dla kaprysu...:-D Lykaj dupka od zaraz.
Gatto, niewykluczone! Z blizniakami zaliczylam totalna wpadke na 2 dni przed terminem @ i to na pewno nie jest pomylka, a cykle miala 27 dniowe.

Pakuje sie - wyglada na to ze wyprowadzka w przeciagu 2 tygodni.

Halo Kochane

U mnie tez gorac jak cholera nic sie nie chce czlowiekowi...
Dziewuszki strasznie Wam gratuluje zafasolkowania trzymam kciuki za nudna ciaze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& "starszym" Brzuchatkom zycze szczesliwego przezycia tych tropikalnych upalow no i szczesliwego rozwiazania Za staraczki tez trzymam kciuki aby ziemia trzesla sie od boboseksow no i zeby efekty byly:tak::tak:aaaaa i oczywiscie mega kciuki za wszystkie wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze:tak:

Martussia to moze masz blizniaki jak Klaczek!!! hihi
Klaczku trzymam kciukasy za pakowanie, wiem cos o tym, w kwietniu przeprowadzalismy sie, a pokowalam sie juz z miesiac wczesniej, tyle gratow!! Pamietaj oszczedzaj sie!!!!!

reklama
mysiaku, ja już mam tiramisu zrobione i robię tort na jutro ;> moj r ma jutro urodziny ;) to w zależności, która gdzie ma bliżej - ja też zapraszam :-D
...mam coś z lewym palcem :D kiedyś się ucięłam, krew sikała, jakiś czas potem rozpalałam w piecu, to się siekierą uderzyłam :-D jak sierota jakaś... też dużo krwi. dzisiaj znowu się ucięłam... :-D to chyba jakieś miejsce strategiczne...
dziewuszki, niech któraś jeszcze odpowie na moje pytania, proszę :tak:
martusia, karola, myślimy pozytywnie, pozytywnie :happy:

Do góry