reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

w sumie to chyba dobrze.. Czasem mnie brzuch zaboli ,ale sobie nic nie wkręcam tylko tłumacze , ze tak ma byc.. Troszkę ciężko w ta pogodę.. I juz chyba wiem na czym polegają spuchnięte stopy.. Ale to jeszcze nie jest tragiczne...

reklama
kłaczek-wiem wlasnie,tylko wtedy taki szal na to był i ja wtedy aczelam pierwsza diete w moim zyciu i tyle schudłam ....i tak to sie zaczelo,teraz moj organizm dostał szoku :( tak zmieniajac temat to u Ciebie suwaczek też mknie to rzodu,trzymam kciukasy,jak i za Was wszystkie.

Mój Aniołek9tydzień 10.05.2012 (*)

Dziękuję Lenko ;*:* Nie było mnie trochę bo praktyki w przedszkolu do reszty mnie pochłonęły!!;* Czytałam że histopat. w porządku była u Ciebie super cieszę się~! Kiedy planujesz rozpocząć kolejne staranka?:*

Kłaczku i oby tak całe nastęone 8 miesięcy w taaaakich nudach Ci minęło :-D

furagina jest the best:-) Ale ja musiałam mieć receptę

enya zaraz zaraz,a mały góral w walizce nie przywieziony;-) Skąd możesz wiedzieć,że nie?
Anty dosłownie wydaje mi się że spóźniliśmy się dokłądnie o 1 dzień z tymi staraniami (zresztą tak niefartownie skrócił mi się cykl bo jakbym miała tak jak zawsze to idealnie trafilibyśmy w dni płodne). A w górach to już było po wszystkim;-) Ale jakoś już sie ogarnęłam i może to i lepiej że tak wyszło bo jak mamy jechać w sierpniu na Chorwację samochodem to jesli byłabym w ciąży to nie wiem czy odważyłabym sie na taką podróż ze względu na moje poprzednie historie. A tam jakby coś sie zaczęło dziać to nie wiem. Chociaż z drugiej strony jesli tak byłabym wg OM w jakimś 14tyg więc już bym się tak nie bała. No ale nic....zobaczymy:) Ale dziękuję Ci kochana bardzo za wiarę we mnie!!!

buterfly przyznaje wpadła mi twoja swinka w oko;-):tak: kwiatuszek...kurcze moje gratulacje:tak: jestes na tym samym etapie co kłaczek praktycznie.bede trzymac za was &&&&&.informuj nas na biezaco jak sie czujesz.kłaczek to badanie na krzywa cukrowa a na obciazenie glukoza to to samo???? bo sie zgubiłam...ja mialam na obciazenie i mnie nic w labo takiego nie mowili.babki powiedziały,ze mam nie jesc,nie pic i starac sie pawia nie puscic i za 2h wrocic...:eek: nisiao...wraz z nadejsciem @ cos sie skonczyło,ale cos sie zaczyna...macica zaczyna sie regenerowac,a to dobry znak...porobisz sobie badania albo i nie porozmawiasz z ginem i pewnie niedługo dostaniecie pozwolenie na działania...co do gimnastyki to fajnie.jesli ma ci to pomoc zrzucic zbedne kg i przy okazji odchamic sie psychicznie to warto.martusia no jakbysmy mogły cie nie pamietac????? moje samopoczucie dobrze dziekuje:tak: a co u ciebie??? widze po suwaczku,ze jutro tescik?????? kłaczek jak tam sytuacja z domem???? i z chinolami???? grałas??? :-) enya a moze tak miało byc???? moze to jeszcze nie ten czas???

kochane ja juz po wizycie:tak: wszystko jest dobrze:tak:. napinania juz nie ma,serduszko ładnie bije,bo teraz co wizyta mam ktg.luteine powoli juz odstawiamy czekam az mi sie skonczy i koniec.feneterol narazie mam brac po 3x1 tak dla bezpieczenstwa.clexane jednak odstawimy w 38tc,bo wczesniej gin sie boi...mam liczyc ruchy:eek: tłumaczylam mu,ze ona roznie sie rusza itd,ale mam liczyc jak tylko zacznie sie ruszac ile tych ruchow jest:baffled: i znowu bede sie schizowac.jutro mam znowu do labo isc na kolejne badania zobaczyc czy mam watrobe:-D,bo troche tych lekow biore jednak...w nastepna srode znowu wizyta z wynikami i jesli bedzie wszystko dobrze to juz nie bedzie potrzeby zebym chodziła co tydzien do niego.ciesze sie bardzo,ze wszystko jest dobrze.

Nisiao, lekarka mi tlukla w leb ze jak sie chce zdrowo i na dluzej schudnac, to trzeba chudnac powoli - do 5kg/miesiac. I trzeba zmienic nawyki juz na zawsze bo nasz organizm bedzie sie staral uzupelnic stracone zapasy. Nie brzmi to fajnie, ale taki mamy deal. Suwczek.. Wolalabym zeby byl duzo dalej. To malenstwo takie jeszcze malusienkie i bezbronne...
Martussia, chyba nic z tego.:-D Wyszlam dzis ze sklepu i malo nie puscilam pawia. Nie wiem dlaczego, ot tak po prostu. Szczerze mowiac ucieszylam sie tym.

Karola - to super ,że wszystko oki bardzo mnie to cieszy:)
a ja jutro mam wizytę u psychiatry i wyniki tsh czekam jak na szpilkach na jutrzejszy dzień.

Karola pisalysmy w tym samym czasie. Co do domu, to sprawa jest juz w gestii prawnikow - przygotowanie kontraktu, ksiegi notarialne itd. Czyli w zasadzie powinno byc juz szybciutko, zalezy jak oni sie zmuzdza. Chinczyki siedza cicho, ja sobie gram w wolnych chwilach, oczywiscie tylko w ciagu dnia, zadnych nocnych koncetow.:tak: Troche mnie blokuje meskie spanie - jak nie Karol to Rajmund noc odsypia, ale dajemy rade.

reklama
jeszcze nie ma wyników a ja już naczytałam się o tej cytomegalii i cholernie się boję nawet jak wyjdzie ujemny , w co zresztą nie wierzę, to chyba nie odwazę się zacząc staranek. a było już tak dobrze . możłiwe było ze w lipcu można by próbować a tu duupa

Do góry