reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć;)
Nie czytam Was często ale zaglądam od czasu do czasu.
Okresu nie dostałam;) wczoraj odebrałam wyniki bety. Wskazują na 5 tydzień. Dzisiaj powtarzałam i jutro będę dopiero wiedzieć jak rośnie. Przez kilka dni męczyły mnie mdłości. Ale teraz jest juz ok. Czasami czuje lekki ból w podbrzuszu. Ale damy radę!!!!!
Gatto prosiłaś kiedyś o fluidy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za wszystkie staraczki &&&&&&&&
Brakuje mi tutaj Zjoli.....
Pozdrawiam wszystkie tak gorąco jak jest na dworze;)

reklama
butterfly21 no ja własnie taks ie odchudzałam ta dieta, ale teraz padam z sił jak nie zjem słodycza hahaha.. musze dojrzec do decyzji o powrpocie do diety i nabrac sił bo dalej krwawie hehs

nisiao dieta niskowęglowodanowa: unikasz słodkiego, nie słodzisz nawet herbaty, zakaz jedzenia białego pieczywa,ryżu,makaronów,zupek, ziemniaków, buraczków,dużo owoców też zabronione

tak ogólnie,to jak zaczęłam pracować,tk teraz co drugi dzień tu wchodzę,przeczytam Wasze nowe wpisy i zmykam spać.praca po calym dniu,obserwuję jak Wasze suwaczki coraz to dalej mykają,jak ten czas leci ...Wczoraj dostałam @ równe 40 dni po zabiegu,to chyba dobrze?brzuch boli,cieszę się że mam dziś wolny dzień,bo przy tych upałach ciężko by było.Tu się cieszę,bo jak @ przyszła tzn że jakoś to sie regeneruje ale z drugiej strony ta świadomość,że skończyło się i zaczyna się to co było...Pieprzę ,wiem znowu marudzę,w każdym bądź razie dobrze,że @ już jest.Na dzis iałam wisyte u ginekologa,pierwszą po zabiegu,no ale jak dostałam @ to przeniosłam na 2 lipca,bo inaczej wolnego nie mam :(.Tak wogóle,to postanowiłam zapisać się na taniec Pole Dance,taka gimnastyka ,rozciągniecie przydadzą się.naprawde przytyłam bardzo:( na początku ciązy ważyłam 66 kg potem w 6 tyg ważyłam 69kg a teraz miesiąc po poronieniu waga pokazuje 76kg!!!może ta waga mi cos szwankuje ,chociaż wątpie.:( jeszcze teraz @ to dodatkowo woda w organiźmie...masakra:( źle sie tak czuję.myslicie że jak byłam w 9 tyg ciąży to potem powinnam była nosić ten pas,co po ciąży się nosi na brzuch?

Hej Laski! Pamiętacie mnie jeszcze?

Nie jestem w stanie ogarnąć ilości postów jaką natrzaskałyście przez moją nieobecność;*

Tulę wszystkie nowe Aniołkowe Mamy;*:*

Kwiatuszek gratuluję fasolinki! Nudnej całej ciąży Ci życzę;*

Kłaczek jak tam Twoje samopoczucie??

Myszka szukałam wspaniałej wiadomości od Ciebie... Ech trzymam kciuki za nowy cykl ;*:)

Karola a jak Twoje samopoczucie??

reklama
butterfly21-ahaaaaaa ,ja to juz nie wiem co jest długo bylam na DUkanie i naprawde na tej diecie schudłam 15 kg,potem bylam u dietetyka naturhause i tam shudlam do 60 kg,potem dlugo utrzymywalam diete zdorwa jak bylam w ciazy to pewne nawyki wrocily a wraz z tym kg,ale sie tym nie przejmowalam,teraz nie potrafie opanować wzrostu wagi,nr jeden to odstawic slodycze

Do góry