reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć;)
Nie czytam Was często ale zaglądam od czasu do czasu.
Okresu nie dostałam;) wczoraj odebrałam wyniki bety. Wskazują na 5 tydzień. Dzisiaj powtarzałam i jutro będę dopiero wiedzieć jak rośnie. Przez kilka dni męczyły mnie mdłości. Ale teraz jest juz ok. Czasami czuje lekki ból w podbrzuszu. Ale damy radę!!!!!
Gatto prosiłaś kiedyś o fluidy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za wszystkie staraczki &&&&&&&&
Brakuje mi tutaj Zjoli.....
Pozdrawiam wszystkie tak gorąco jak jest na dworze;)

reklama
butterfly21 no ja własnie taks ie odchudzałam ta dieta, ale teraz padam z sił jak nie zjem słodycza hahaha.. musze dojrzec do decyzji o powrpocie do diety i nabrac sił bo dalej krwawie hehs

nisiao dieta niskowęglowodanowa: unikasz słodkiego, nie słodzisz nawet herbaty, zakaz jedzenia białego pieczywa,ryżu,makaronów,zupek, ziemniaków, buraczków,dużo owoców też zabronione

tak ogólnie,to jak zaczęłam pracować,tk teraz co drugi dzień tu wchodzę,przeczytam Wasze nowe wpisy i zmykam spać.praca po calym dniu,obserwuję jak Wasze suwaczki coraz to dalej mykają,jak ten czas leci ...Wczoraj dostałam @ równe 40 dni po zabiegu,to chyba dobrze?brzuch boli,cieszę się że mam dziś wolny dzień,bo przy tych upałach ciężko by było.Tu się cieszę,bo jak @ przyszła tzn że jakoś to sie regeneruje ale z drugiej strony ta świadomość,że skończyło się i zaczyna się to co było...Pieprzę ,wiem znowu marudzę,w każdym bądź razie dobrze,że @ już jest.Na dzis iałam wisyte u ginekologa,pierwszą po zabiegu,no ale jak dostałam @ to przeniosłam na 2 lipca,bo inaczej wolnego nie mam :(.Tak wogóle,to postanowiłam zapisać się na taniec Pole Dance,taka gimnastyka ,rozciągniecie przydadzą się.naprawde przytyłam bardzo:( na początku ciązy ważyłam 66 kg potem w 6 tyg ważyłam 69kg a teraz miesiąc po poronieniu waga pokazuje 76kg!!!może ta waga mi cos szwankuje ,chociaż wątpie.:( jeszcze teraz @ to dodatkowo woda w organiźmie...masakra:( źle sie tak czuję.myslicie że jak byłam w 9 tyg ciąży to potem powinnam była nosić ten pas,co po ciąży się nosi na brzuch?

Hej Laski! Pamiętacie mnie jeszcze?

Nie jestem w stanie ogarnąć ilości postów jaką natrzaskałyście przez moją nieobecność;*

Tulę wszystkie nowe Aniołkowe Mamy;*:*

Kwiatuszek gratuluję fasolinki! Nudnej całej ciąży Ci życzę;*

Kłaczek jak tam Twoje samopoczucie??

Myszka szukałam wspaniałej wiadomości od Ciebie... Ech trzymam kciuki za nowy cykl ;*:)

Karola a jak Twoje samopoczucie??

reklama
butterfly21-ahaaaaaa ,ja to juz nie wiem co jest długo bylam na DUkanie i naprawde na tej diecie schudłam 15 kg,potem bylam u dietetyka naturhause i tam shudlam do 60 kg,potem dlugo utrzymywalam diete zdorwa jak bylam w ciazy to pewne nawyki wrocily a wraz z tym kg,ale sie tym nie przejmowalam,teraz nie potrafie opanować wzrostu wagi,nr jeden to odstawic slodycze

Do góry