reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja słyszałam, że ten dukan to wcale zdrowy nie jest.. Ja na diecie od dietetyka ( jadłam rozsądnie i o okreslonych porach rowniez pieczywo , ziemniaki , makarony) schudłam 23kg...

cofaniem sie moczy z pecherze spowrotem do czegos tam.. nie znam sie, ale jestem pod kontrolą lekarza.. a wyszło mi to po diecie przez przypadek na usg...
i dodam ze przy dukanie też trzeba uwazać na opryszczke....

no nie jest zdrowy,to fakt,ja byłam strasznie nerwowa,tak poza tm dobrze się czulam,ale przy takich upałam to baaardzo zmeczona byłam.aniunnia to naprawdę dużo schudłas.ja nie wiem,teraz nie mam tyle silnej woli,przez ten smutek,zamiast się wziąć w garść to ja podjadałam slodycze strasznie :( i kolacje późno:( nie ma się co dziwić :( teraz nie za dobrze:( trzeba zebrać w sobie :(

nisiao a ja Ci powiem, że na dietę poszłam od razu po trzeciej stracie.. Właśnie wtedy nabrałam najwięcej silnej woli.. Powiedziaalm soibie koniec użalania i , ze biore sie za siebie.. Nawet nie wiesz jak mi to pomogło .. jaka byłam dumna z siebie..

Dukan wykancza nerki. Dieta wysokobialkowa bardzo je obciaza i powoduje ketonaze - dziekuje, postoje. Wydaje mi sie ze optymalna jest dieta zblizona do cukrzycowej.

Martussia, luzik! Male diablecie szaleje, kolejne sie w ogole nie manifestuje, ja zabieram sie za pakowanie dobytku... Po prostu luz.

reklama
Do góry