reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jak oni wczoraj byli grzeczni:crazy::crazy::angry: to mi chyba kaktus wyrośnie na szczęście są komputery więc siedzieli i oglądali ale za to dzisiaj nawet minuty nie będzie bajki

M. stwierdził ze jakby tydz chorowała to chyba dom by zarósł

Lenka posadzic w jednym miejscu dwoch chlopakow i to w wieku Twoich na dluzej niz 30 min to juz jest sukces ;-)
a M niech nie przesadza jakby ruszyl d... to chyba korona z glowy by mu nie spadla?? ;-) zawsze mozna potem sie schylic i mu ja podniesc ;-)

haha :-) tak samo ja zrobiłam z moim bałaganiarzem i na razie stosuje się do zasad i układa rzeczy w kosteczkę :-) bo inaczej jego wszystkie gacie wywieszę na płocie :-);-):tak: wczoraj tylko ubrał pogniecioną bluzkę i wystarczyło spojrzenie i poszedł sam wyprasować :-):-D

nie nie nie Myszka źle zrozumiałas, chodziło o to że on tylko tak stwierdził że jak ktoś choruje dłużej to ma przesr... On wczoraj miał jescze gorzej bo też go jeszcze trzymało z nocy a musiał sam oprzątać, doić i jesczcze chłopakom obiad zrobił bo ja nie byłam w stanie
A jak rodziłam Antka to pracował normalnie w gospodarstwie, zajmował się starszakiem obiady gotował i przy porodzie też był:-D

Iiii nio to u mnie badanie było zle przeprowadzone:-D mnie nikt nie powiedział,ze trzeba siedziec i czekac i sie nie ruszac...no coz...co do twojego pytania to jesli pracujesz na etacie na umowe o prace to pracodawca wiedzac o twojej ciazy ma obowiazek wypuscic cie na badania jesli sA to badania ktore musisz wykonac w godzinach swojej pracy.wiem,bo ostatnio czytalam kodeks pracy i prawa kobiet ciezarnych.butefly gdzie sweet asiunka:-D?????? kobietka botwinkowa??? mmmmmmm....niebo w gebie...lenka cytomegalii sie nie leczy...tylko w skrajnych przypadkach jesli okazuje sie,ze jest to choroba przewlekła...generalnie czeka sie az miana spadna...

Lenka... cytomegalie leczy się lekami przeciwwirusowymi, antybiotyki na nią nie działają... najlepiej sie przejsc do lekarza i pogadac na ten temat czy leczyc czy juz nie ma takiej potrzeby i same miana pospadaja... JEdnak jak to świeże zachorowanie to nie ma sie co zastanawiac i lepiej przeleczyc...

butterfly.. ja miałam przeprawe z moim rodzinnym lekarzem hihiih i go zmieniłąm wtedy bo zszedł mi juz w diecie na 600kcal.... a ja dalej nie chudłam hihiih... zaczął gadac ze napewno sie obżeram i okłamuje wszystkic i pewnie mam bulimie hahaha to mu powiedziałąm, ze jak tak dalej bede jadła to co najwyzej nabawie sie anoreksjii i to pod okiem lekarza dietetyka hahaha
potem wziełam sprawyw swoje rece...

Co do mojego R to on pracoholik jest, jak mnie nie ma to musi robic od świtu do nocy a wtedy nasza córcia laduje u moich rodziców... a teraz jak byłam w szpitalu to nasza córcia u moich rodziców a mój chłop miał 40 stopni goraczki i zdychał w domu ...

a co do diety...własnie zjadłam batona haahha a słaba jestem strasznie, no ale cóż.. mam 5 dzien krwawienie jak w pierwsze dni @ czyli mega obfite...

reklama
Karola teraz przerzuciłam się na motylka :-) lepiej się przyznaj,że ta świnia ci wpadła w oko :D
mysiak ja odchudzam się na własną rękę dietą niskowęglowodanową ale teraz na sam widok jedzenia mam odruch wymiotny :confused2:

Do góry