reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jak oni wczoraj byli grzeczni:crazy::crazy::angry: to mi chyba kaktus wyrośnie na szczęście są komputery więc siedzieli i oglądali ale za to dzisiaj nawet minuty nie będzie bajki

M. stwierdził ze jakby tydz chorowała to chyba dom by zarósł

Lenka posadzic w jednym miejscu dwoch chlopakow i to w wieku Twoich na dluzej niz 30 min to juz jest sukces ;-)
a M niech nie przesadza jakby ruszyl d... to chyba korona z glowy by mu nie spadla?? ;-) zawsze mozna potem sie schylic i mu ja podniesc ;-)

haha :-) tak samo ja zrobiłam z moim bałaganiarzem i na razie stosuje się do zasad i układa rzeczy w kosteczkę :-) bo inaczej jego wszystkie gacie wywieszę na płocie :-);-):tak: wczoraj tylko ubrał pogniecioną bluzkę i wystarczyło spojrzenie i poszedł sam wyprasować :-):-D

nie nie nie Myszka źle zrozumiałas, chodziło o to że on tylko tak stwierdził że jak ktoś choruje dłużej to ma przesr... On wczoraj miał jescze gorzej bo też go jeszcze trzymało z nocy a musiał sam oprzątać, doić i jesczcze chłopakom obiad zrobił bo ja nie byłam w stanie
A jak rodziłam Antka to pracował normalnie w gospodarstwie, zajmował się starszakiem obiady gotował i przy porodzie też był:-D

Iiii nio to u mnie badanie było zle przeprowadzone:-D mnie nikt nie powiedział,ze trzeba siedziec i czekac i sie nie ruszac...no coz...co do twojego pytania to jesli pracujesz na etacie na umowe o prace to pracodawca wiedzac o twojej ciazy ma obowiazek wypuscic cie na badania jesli sA to badania ktore musisz wykonac w godzinach swojej pracy.wiem,bo ostatnio czytalam kodeks pracy i prawa kobiet ciezarnych.butefly gdzie sweet asiunka:-D?????? kobietka botwinkowa??? mmmmmmm....niebo w gebie...lenka cytomegalii sie nie leczy...tylko w skrajnych przypadkach jesli okazuje sie,ze jest to choroba przewlekła...generalnie czeka sie az miana spadna...

Lenka... cytomegalie leczy się lekami przeciwwirusowymi, antybiotyki na nią nie działają... najlepiej sie przejsc do lekarza i pogadac na ten temat czy leczyc czy juz nie ma takiej potrzeby i same miana pospadaja... JEdnak jak to świeże zachorowanie to nie ma sie co zastanawiac i lepiej przeleczyc...

butterfly.. ja miałam przeprawe z moim rodzinnym lekarzem hihiih i go zmieniłąm wtedy bo zszedł mi juz w diecie na 600kcal.... a ja dalej nie chudłam hihiih... zaczął gadac ze napewno sie obżeram i okłamuje wszystkic i pewnie mam bulimie hahaha to mu powiedziałąm, ze jak tak dalej bede jadła to co najwyzej nabawie sie anoreksjii i to pod okiem lekarza dietetyka hahaha
potem wziełam sprawyw swoje rece...

Co do mojego R to on pracoholik jest, jak mnie nie ma to musi robic od świtu do nocy a wtedy nasza córcia laduje u moich rodziców... a teraz jak byłam w szpitalu to nasza córcia u moich rodziców a mój chłop miał 40 stopni goraczki i zdychał w domu ...

a co do diety...własnie zjadłam batona haahha a słaba jestem strasznie, no ale cóż.. mam 5 dzien krwawienie jak w pierwsze dni @ czyli mega obfite...

reklama
Karola teraz przerzuciłam się na motylka :-) lepiej się przyznaj,że ta świnia ci wpadła w oko :D
mysiak ja odchudzam się na własną rękę dietą niskowęglowodanową ale teraz na sam widok jedzenia mam odruch wymiotny :confused2:

Do góry