reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Motylku to jak Ty chcesz wygladac??? z tego co widzialam na Waszej fotce to wygladasz dobrze, ani za duzo ani za malo !!! wszystko w zdrowych proporcjach.

to znaczy byc dluga jak tyczka i miec anoreksje na zmiane z bulimia?? a pytalas swojego G czy on pies coby na kosciach lezal?? :-D
ach i zapomnialam, gdyby nie silikon to nikt by ich kobietami nie nazwal :-D

Karola Aniunnia trzyma kciuki za wizyty &&&&&

Wracam do świata żywych.Wczoraj przeleżałam cały dzień a przespałam trzy czwarte, choć nie wiem jak to było możliwe z moimi łobuzami. Byłąm dzisiaj w laboratorium, wyniki będą we wtorek. Jak to jest z tą cytomegalią, leczy się to, czy trzeba czekać az miane same spadną? Staram się nie nakręcac ale średnio wychodzi. Z jednej strony starania są tak blisko a z drugiej mogą się znacznie oddalić w czasie. Ale nic na siłę, cały czas sobie powtarzam.

Jeden dzień leżenia w łóżku a w domu taki bajzel, sterta prania:eek:, nie wiem kiedy ogarnę, trzeba się ruszyć.

Pozdrawiam

reklama
Lenka bajzel nie zajac nie ucieknie dojdz do siebie i dopiero ogarniesz ;-), a chlopcy wyczuli ze mamusia chora to i grzeczni byli ;-)
cytomegalie sie chyba leczy antybiotykiem, ale pewna to ja nie jestem zaraz zerkne w sieci

Do góry