lenka to teraz daj mu czas.ty ze swojej strony zrobilas juz wszystko.rozmawialas,powedzialas jakie jest twoje stanowisko w tej sprawie,wytłumaczylas co z wynikami.skoro sie przerazil jak mozna sie odrazu starac to oznacza,ze i on sie boi kolejnej straty...teraz nie mozesz naciskac.akurat i tak musisz czekac zeby porobic badania itd wiec on bedzie mial czas na zastanowienie sie na spokojnie pod warunkiem,ze nie bedziesz go cisnac...
Iii witaj ja mialam test obciazeniowy z glukozy w 21tc.przychodzisz na czczo,pobieraja ci krew i musisz wypic glukoze,pozniej czekasz i po 2h znowu masz pobranie krwi.przez te 2h oczywiscie nie mozesz ani jesc ani pic.kochana co do badania moczu to mnie od dzieciaka zawsze wychodza bakterie.liczne mniej lub bardziej,ale obecne sa i tez nigdy nie mialam posiewu i nawet lekow na to.poprostu lekarz stwierdził,ze taki moj urok
.co do tarczycy to pewnie dziewczyny ci tutaj pomoga,bo wiele z nich ma ten sam problem i bierze te same leki.nawet gatto ostatnio sie dowiedziala tez,ze ma problemy z tarczyca.nie poddawaj sie.to,ze musisz zaplacic za badania nie oznacza,ze musisz rezygnowac.ja tez wiekszosc robilam na wlasna reke,bo nikt nie chcial dawac mi skierowan tyle,ze trwalo to dluzej,bo wiadomo z jednej wyplaty ciezko bylo wywalic kase na kilka badan...ale jak widzisz oplacilo sie
.co do nasienia meza to lekarka moze sobie gdybac.moze to byc przyczyna,ale nie musi.i tak samo mozesz porobic tysiac badan i moze sie okazac ze jest wszystko ok tak jak bylo u mnie.najwazniejsza tarczyca i p/c antykardiolipinowe.trzymam &&&&& zeby sie wszystko ułozyło.zagladaj czesciej.
mysiak kurde to ich tam w tym szpitalu pogonic trzeba z tym wypisem.za co kase dostaja???? a ty kochana lez zeby ci sie jakies swinstwo nie przyplatało.
gatto co tam u ciebie???? cos ostatnio milczysz...
malami123 ja pamietam o tobie i znowu cie wywołuje...
prija????
emy???
anastazja????
zjolka brakuje tutaj ciebie...