Myśl, myśl. Tez się łudzę, do końca i kciuków nie puszczam. Daaa też miała niską betę..Lili coraz częściej myśle o acardzie i clexane, ale nie mam jak tutaj tego załatwić. Muszę to wszystko dokładnie przemyśleć, trochę o tym poczytać i może zapytam w tej klinice nieplodnosci co sie leczymy.
Można.Ps. Nie wiem czy moglam wpisac tutaj nazwe preparatu i strone producenta, jesli nie to skasuje posta.
Mamy tu kilka dzieciaków "z wiesiołka" Tzn. dzieci nie było, staranka bez owocne, wiesiołek zastosowany, dzidzia jest.Anila, moze masz racje, choc slyszalam, ze na przyklad zazywanie wiesiolka pomaga, czy picie swiezo wyciskanego soku z pomaranczy Moze to i glupie, ale znam wiele przypadkow, gdzie autosugestia dziala cuda
Witaj i moje gratulacje, spokojnej ciąży do samego końca.Witajcie ja też poroniłam w 9 tyg, nasz dzidziuś miałby teraz 5 miesięcy. Było mi ciężko ale mam wspanialego męża i cudowną córeczkę Zuzię, która w maju kończy 7 lat. Teraz jestem w 22 tc i jak na razie wszystko jest ok. Bobas dobrze się rozwija, nie ma komplikacji. Głowa do góry moje kochane mamy aniolków, musicie uwierzyć, że wszystko będzie dobrze.
Aniii - pomożemy w miare możliwości, sami nie zostaniecie. Głowa do góry. A prace jakąś na pewno znajdzie. Trzymam kciuki i powodzenia.a ja wpadłam się wyżalić...mój mężus dziś mi oświadczył że od kwietnia nie pracuje...zaj....ście...zryczałam się całe przedpołudnie, ładna wizja przyszłości nam się szykuje...mam teraz wyrzuty bo nie mogę się denerwować...ale ostatnim razem szukał pracy dość długo...podłamaliśmy się...wiecie stwierdziłam, że jak w jednej dziedzinie zaczyna się układać to rąbie się po całej linii na drugiej. nie wiem co zrobimy...:--(
Piszę.Lilijanna ja właśnie tak edytuję jak piszesz. Jeśli coś robię nie tak to napisz mi proszę na priva o co dokładnie chodzi bo po prostu nie wiem co robię nie tak;P
Cała prawda, ja mam cały czas w okolicach 37,1 - 37,3. Już nie mówiąc o takich jakiś wybuchach ciepła ni z gruszki ni z pietruszki.Prawidłowa temperatura ciała to 36,6 stopni Celsjusza. O gorączce mówimy, gdy temperatura ciała wzrośnie od 37,6 i więcej. Jest to wtedy mechanizm obronny organizmu. W pierwszych tygodniach ciąży zazwyczaj temperatura ciała w zrasta o 0.5 stopnia. Utrzymująca się od momentu jajeczkowania temperatura ciała około 37 stopni Celsjusza jest jednym z objawów wczesnej ciąży, podwyższona temperatura od 37-37.5 jest wynikiem zmian hormonalnych zachodzących w organizmie wywołanych ciążą. Jeśli nie masz żadnych innych objawów jakiegoś np.. przeziębienia, to myślę, że nie ma czym się martwić.
Ostatnia edycja: