reklama
Dziewczynki wlasnie rozmawialam z moja siostra i ona mi powiedziala, ze stosuje taki preparat Femifertil. Wygooglam go sobie i oprocz tego, ze drogi to widze ciekawe opinie (strona producenta: jestemplodna). Czy ktoras z Was stosowala lub stosuje? U nas niestety tego nie mozna kupic i my z mezem jako tako nie mielismy problemow z zajsciem w ciaze, ale pisze, (dla mnie to nowosc!) bo moze komus ta wiedza sie przyda.
Ps. Nie wiem czy moglam wpisac tutaj nazwe preparatu i strone producenta, jesli nie to skasuje posta.
Ps. Nie wiem czy moglam wpisac tutaj nazwe preparatu i strone producenta, jesli nie to skasuje posta.
Ostatnia edycja:
anila
Fanka BB :)
Gatto osobiście mam dość sceptyczny stosunek do tego typu suplementów diety. myślę jednak że jeśli może dać spokój ducha i poczucie że "zrobiłaś wszystko", raczej nie zaszkodzi... czasem zwyczajnie trzeba pokonać lęk przed stratą... jeśli cokolwiek może pomóc - trzeba dać szansę...
Witajcie ja też poroniłam w 9 tyg, nasz dzidziuś miałby teraz 5 miesięcy. Było mi ciężko ale mam wspanialego męża i cudowną córeczkę Zuzię, która w maju kończy 7 lat. Teraz jestem w 22 tc i jak na razie wszystko jest ok. Bobas dobrze się rozwija, nie ma komplikacji. Głowa do góry moje kochane mamy aniolków, musicie uwierzyć, że wszystko będzie dobrze.
anila
Sylwia_r4 - cudownie wieści!! niech rośnie wam maleństwo zdrowo...
Gatto - tak... autosugestia to wielka siła, dlatego trzeba być dobrej myśli, uśmiechać się do siebie i świata, trzeba być blisko siebie i być dla siebie dobrym... trzeba wierzyć że zasługuje się na to co najlepsze, nie dać sobie wmówić winy... jeśli coś może ułatwić nam to wszystko...
u was też tak potwornie dziś wieje?
Gatto - tak... autosugestia to wielka siła, dlatego trzeba być dobrej myśli, uśmiechać się do siebie i świata, trzeba być blisko siebie i być dla siebie dobrym... trzeba wierzyć że zasługuje się na to co najlepsze, nie dać sobie wmówić winy... jeśli coś może ułatwić nam to wszystko...
u was też tak potwornie dziś wieje?
Gotto - ja to brałam, ale nie było specjalnych wyników. Poza tym jeżeli nasienie jest słabe, to łykanie tego przez ciebie niewiele pomoże,a jeżeli są np zrosty w macicy, to też to nic nie da No ale próbować można, tam są jakieś ziołowe składniki z tego co pamiętam.
reklama
majra
Ilii- to pewnie macica się oczyszcza, to super że nie miałaś zabiegu.
Anila- witam i oczywiście zapalam
[*]
Sylwia_r4- lejesz miód na moje serce, i samych nudnych 18 tygodni życzę
Gatto- femifertil?;-)chętnie wypróbuje za jakieś 2 miesiące
Anila- witam i oczywiście zapalam
[*]
Sylwia_r4- lejesz miód na moje serce, i samych nudnych 18 tygodni życzę
Gatto- femifertil?;-)chętnie wypróbuje za jakieś 2 miesiące