reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
przyznaję że i ja rozmyślam na butami... wymyśliłam sobie dla odmiany coś płaskiego, wygodnego - chodzę dużo pieszo i nie daje rady cały tydzień na obcasie... ale moja wybredna natura nie pozwala mi nic wybrać :D

Plenitude powiedz proszę jak tego wiesiołka zażywasz w sensie tabletki jakieś czy herbatki... i czy to smaczne jest... może się skuszę ;)
Ainhoa - ja też z Poznania :) dbaj o siebie skarbie, mam nadzieję, że będziesz nam podawać co jakiś czas dobre wieści o maleństwie :) trzymam kciuki &&

Zjola- oj się dokręci w końcu nic nie bojaj toż to nie tak od razu działa :-)
Anila- może jakieś balerinki sobie kup będzie Ci wygodnie ja też kupię ,ale to dopiero po kolejnej wypłacie sobie odżałuję i M trzeba kupić adidasy.

Anila, to kapsułki z olejem z nasion wiesiołka, generalnie 3 razy dziennie po dwie podczas posiłku, kupuję opakowanie 100 kapsułek za 15 zł, widziałam efekt w drugim cyklu brania, w pierwszym tez, ale troszkę słabszy, teraz też brałam do owulacji ;-)

Hmmmmm..... i znow te adidasy na tapecie :-D:eek:Tez bym sobie chciala nowe buty kupic, ale maz by mnie chyba z domu wyrzucil:-p

Anila - coś płaskiego, ale ci zazdroszczę ja mam 158 cm. Nawet klapki pod prysznic mam na obcasach:rofl2:

Ainhoa
- witaj, pisz o swoich obawach ile chcesz a my cię zrozumiemy

Hona
- ja miałam tempereturkę podwyższoną od owulacji spadła mi dopiero parę dni temu. Ja bym się martwiła jakby mi temperatura spadła w pierwszych tygodniach, jak się trzyma 37,2 to super

zjola
- nie wiem czy dobrze rozumiem, ale mnie też czekanie denerwuje, tyle, że ja to sobie jeszcze poczekam. dzisiaj dopiera idę na pierwszą wizytę do ginki po zabiegu.

Majra- czas szybko leci, ja jeszcze czekam rok na staranka ,ale wiem ,że mi zleci nie wiadomo kiedy i też będę się starała :tak:
To się teraz tak wydaje ,że to długo się czeka ,ale ja jestem pewna ,że za jakiś czas będę podziwiała Wasze suwaczki ciążowe i nie będziemy mogły się nadziwić jak one szybko mkną
;-)

majra witam w klubie, ja też mam 158 cm, kłopot z butami odwieczny, raczej na płasko wolę bo noga się nie męczy, ale dopiero w bucikach na obcasie jest to charakterystyczne uczucie, że się "urosło" hehe :-)

Plenitude- serdecznie dzięki - sprawdzę u nas w aptece...

Majra, Plenitude - ja 156 :D więc chyba możemy założyć klub nizołków :D. zazwyczaj i ja chodzę w obcasie, ale ostatnio męczą mi się nogi i jak chodzę dużo pieszo to wolę coś płaskiego... a tak - w szafie same obcasy :)

a czas gna... jeszcze przyjdzie czas że będziemy chciały go zatrzymać...

reklama
Do góry