reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczyny
Moj komputer wreszcie zrobiony,chociaz cos mi sie jeszcze nie podoba,ale przynajmniej dziala.
Ja dzis robilam sobie morfologie i mocz,jutro jade do gina,wiec i tak pewnie kazalby to zrobic,jutro odbiore i prosto do lekarza.Kurcze jeszcze nie wierze w te dwie kreseczki.Troche dziwnie sie czuje,czasami brzuch boli jak na @,biegam siku co godzina i sprawdzam,czy tam aby wszystko w porzadku.Boje sie krwawienia,ciagle mysle o tym co stalo sie w pazdzierniku.Takze trzymajcie kciuki kochane za moja jutrzejsza wizyte,modle sie,zeby wszystko bylo ok.Jak wroce to podziele sie wiadomosciami.:-)

Hona- kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
na pewno wszystko będzie w porządku , a my już na ścianach mamy kafelki teraz pan od remontu kończy kłaść na podłodze już wszystko nabiera kształtów:)

Lena, co za matolki, teraz natomiast kaza ci czekac zamiast wzywac cie natychmiast, co to za chory system??Przynajmniej nie zagraza dziecku, to juz dobrz nowina!

Hona kciuki!!!! musi byc dobrze!!

Kobietka, u mnie tez remont, w sensie malowanie calego mieszkania, bo musimy je zdac czyste i odnowione. Jak na razie moj M z tesciem maluja sypialnie. Syf w domu jak ch*****, bo ja pakuje wszystko do pudel. Miazga!! Jeszcze musze isc do pracy za chwile :(

Gatto- wyobrażam sobie jaki musisz mieć bałagan ,mam nadzieję ,że szybko się uwiniecie , nam braknie kafelków musimy dokupić szkoda ,że nigdzie nie mają na sztuki:dry:
M już wrócił zjedliśmy obiadek ,a teraz idę z mamą obejrzeć baterie do kuchni.

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]Lena trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze z dzidzią.

Hona gratuluje i życzę nudnej i bezstresowej ciąży

Byłam u gp. Polka, bardzo fajna i konkretna babka. Dzwoniła do early pregnancy unit i na scan jest za wcześnie, niewiele zobaczą. Jutro mam zrobić betę i powtórzyć w poniedziałek. Jeśli beta będzie przyrastać to będę mieć scan za tydzień. I oto mi chodziło :)
brzuch pobolewa, ale juz bez skurczy, krwawie przy wstawaniu z łóżka, ale jest juz tego mniej. Staram sie myśleć pozytywnie i wierze, ze moje maleństwo jeszcze żyje.
[/FONT]

Na sztuki płytki sprzedają w casto**mie, ale tam mają kiepski wybór:dry:za to można zwrócić jak się za dużo kupiło. mi kiedyś brakowało kilka płytek dosłownie 2 lub 3, pojechałam dokupić, a tam fajna pani kupowała takie same płytki. Okazało się, ze nie potrzebuje całego pudełka i mi odsprzedała te 3 płytki:-)

reklama
Ja za Ciebie tez Zjola. Co do plamień. U mnie tez zwiastowaly @ ale tym razem był wyjątek. 2dni przed plamienia a po kilku dniach II kreski. I tego ci życzę

Do góry