reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aniołkowa mamo - pisz jak się czujesz i co się dzieje u Ciebie może spróbuj jednak pojechać na to pogotowie może jednak coś powiedzą.
u nas ciąg dalszy remontu dziś jest mama z panem który nam robi kuchnię więc ja mam trochę czasu na bb

reklama
Bardzo wam wszystkim dziękuje za słowa otuchy
krwawienie ustalo, jest tylko sporo krwi przy podcieraniu, skurcze minęły.
w poprzedniej ciąży tez miałam krwiaka i niestety ci angielscy partacze powiedzieli, ze nic nie ma, wszystko ok a krwiak był większy od dziecka. Po południu idę do lekarza i wybłagam usg. Tylko czy na tym etapie coś będzie widać??pol gin przyjmuje w weekendy więc i tak muszę czekać
aniunnia długo krwawilaś?

Też krwiawiłam w 5 tygodniu tak jak Ty... I też pózniej przy podcieraniu.. Bo zaczełam bezwzglednie lezec.. I Ty też musisz.. Jeśli to krwiak to przy lezeniu musi ustąpić.. Ja to tak do 3 dnia w szpitalu. Pózniej juz nic... dopiero jak wyszlam do domu i zaczelam chodzić to w jeden dzien zaczeły ze mnie wypływać ciemnobrązowe "syfy".. Ale to po krwiaku co nie wyleciało, bo lezalam...
Na tym etapie co Ty napewno bedzie juz widać pęcherzyk.. Mój krwiak też był bardzo duzy.. Na szczescie pod pęcherzykiem co jest korzystniejsze...

Aniolkowa.mama Bardzo mi przykro, życie jest niesprawiedliwe!!! Nie trać nadzieji, jesteśmy wszystkie z Tobą :)))) Idź do lekarza w trybie pilnym.

emka01 żałoba trwa u każdego indywidualnie, znam koleżankę, która ponad rok nie umieła się pozbierać, ja pozbierałam się po 4 miesiącach tylko dlatego, że pojawiła się nowa nadzieja. Ale faktycznie masz rację - ja też mam adhd i pracoholizm wrodzony, więc najlepiej tak zapominam rzucając się w wir pracy. U mnie wytarrczyła tylko chwila bycia samej i płakałam. Najgorzej było w pracy.

Lena trzymam kciuki. Bądź dobrej myśli i pełna nadziei, że wszystko ok.

Trzymam za wszystkie staraczki kciuki

Aniunnia - super się czyta, że u Ciebie ok, u mnie podobnie, tyle, że już bez mdłości, jedynie senność mi została i zastanawiam się czy cukrów nie zrobić już, bo normalnie muszę zrobić na wizytę na 21.04 bodajże. U mnie zawsze problemy były na początku, potem ciąża z Adą ok, tu też się tak zapowiada, cały czas taką nadzieją i wiarą pałam.

aniołkowa.mama - powodzenia w poradni

Lena - ja miałam zielone upławy z Adą, codziennie, do tego mocno śmierdzące, miałam bakterie i grzybki, głęboko, dostałam globulki i maść clotrimazolum i przeszło. Masz majtki bawełniane? Bo to też może być uczulenie od majtek innych niż bawełna. Pieprz może bieliznę w szarym mydle, dostępne jest też w płynie. Może warto też zmienić płyn do higieny intymnej.

płyn do higieny intymnej to laktacyd.... teraz poczekam az beda mieli wyniki;) muszą być dobre... przeciez dbam o siebie... mam nadzieje ze jak polece do Polski to tez zrobie wszystkie wyniki....Musze wziac sie w garsc... a wczoraj jeszcze zanim mnie wypuscili to ta ginekolog konsultowala sie z drugim lekarzem i oboje doszli do wniosku ze narazie nie potrzebuje zadnych antybiotyków...

reklama
Do góry