reklama
K
kobietka22
Gość
Majra - dzięki za info ,ale ja musiałabym jechać do Łodzi aż tam jest taki najbliższy sklep , coś musimy poradzić płytki na ścianę są w takim samym kolorze to może jakoś można będzie podocinać i to w kupe skleić .
Aniołkowa mamo - to trzymamy kciuki za betę w takim razie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aniołkowa mamo - to trzymamy kciuki za betę w takim razie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
D
Doloress
Gość
Kobietka i jak się czujesz z tym remontem. Pytam, bo też jestem w trakcie i czuję się jakbym ciężej pracowała od wszystkich wokoło
a jeszcze końca nie widać
tak to jest jak się przeprowadza do większego, nie pierwszej młodości i świeżości mieszkanka
ale póki co musimy chwilę się wstrzymać i nazbierać kasiorki, bo bida
mam nadzieję, że większość zrobię do przyjścia Dzieciaczka
Aniunnia mam nadzieję, że teraz jest już wszystko ok. Dbaj o siebie
Dbajcie o siebie wszystkie brzuchate kobietki
Lenko nie martw się, wszystko będzie dobrze . Cieszę się, że nie potrzebujesz antybiotyków. Lekarze wiedzą co robią.
Ja musiałam odłożyć wszystkie płyny do higieny, bo dostawałam swędzenia i pieczenia i miałam dziwne upławy. Teraz tylko, albo woda, albo tantum rosa i mam spokój już kilka tygodni.
Bardzo się cieszę, że nic nie zagraża Twojemu dziecku
Hona witaj! bardzo się cieszę i trzymam kciuki oraz czekam na wiadomości. Nie stresuj się tak - stres szkodzi (wiem, że łatwo się doradza, bo ja też jestem kłębek nerwów). Tylko spokój Cię ratuje - tak mi cały czas mąż powtarza wrrrrrrrr
Aniolkowa.mama też mocno trzymam kciuki, bądź dobrej myśli
a jeszcze końca nie widać
tak to jest jak się przeprowadza do większego, nie pierwszej młodości i świeżości mieszkanka
ale póki co musimy chwilę się wstrzymać i nazbierać kasiorki, bo bida
mam nadzieję, że większość zrobię do przyjścia Dzieciaczka
Aniunnia mam nadzieję, że teraz jest już wszystko ok. Dbaj o siebie
Dbajcie o siebie wszystkie brzuchate kobietki
Lenko nie martw się, wszystko będzie dobrze . Cieszę się, że nie potrzebujesz antybiotyków. Lekarze wiedzą co robią.
Ja musiałam odłożyć wszystkie płyny do higieny, bo dostawałam swędzenia i pieczenia i miałam dziwne upławy. Teraz tylko, albo woda, albo tantum rosa i mam spokój już kilka tygodni.
Bardzo się cieszę, że nic nie zagraża Twojemu dziecku
Hona witaj! bardzo się cieszę i trzymam kciuki oraz czekam na wiadomości. Nie stresuj się tak - stres szkodzi (wiem, że łatwo się doradza, bo ja też jestem kłębek nerwów). Tylko spokój Cię ratuje - tak mi cały czas mąż powtarza wrrrrrrrr
Aniolkowa.mama też mocno trzymam kciuki, bądź dobrej myśli
emka byłaś u tej kobietki o której ostatnio pisałaś? cieszę się że udało ci się wypłakać i że ta wizyta przebiegła w ten sposób i ze się nie zawiodłaś na tym lekarzu
czarna dzięki za odpowiedz:-)
gatto fajnie że urządzasz to mieszkano dożo pozytywnych emocji i jak wiemy każda z nas marzy i wciąż w myślach wybiera rzeczy to mieszkanka:-))to takie eksra
aniołkowa mamo cały czas trzymam kciuki i wierzę w to że będzie dobrze
miłego dnia wszystkim
czarna dzięki za odpowiedz:-)
gatto fajnie że urządzasz to mieszkano dożo pozytywnych emocji i jak wiemy każda z nas marzy i wciąż w myślach wybiera rzeczy to mieszkanka:-))to takie eksra
aniołkowa mamo cały czas trzymam kciuki i wierzę w to że będzie dobrze
miłego dnia wszystkim
Lena2405
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny za wsparcie jest dla mnie bardzo ważne...wczoraj przepłakałam praktycznie cały dzień... nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić... teraz pozostało mi tylko czekac na list i stawić się do szpitala...
K
kobietka22
Gość
Do ti - u nas tylko kuchnia do remontu i nie jest źle , tylko po zakupy ciągle latam bo to czy tamto trzeba dokupić , i sprzątam codziennie żeby brudem nie zarosnąć , u nas puki co mama finansuje ,ale w przyszłym roku resztę mieszkanka to my zrobimy dla dzidziusia żeby był gotowy pokój i jeszcze jeden pokój zrobimy marzą nam się panele bo wszędzie mamy wykładziny na razie , ja w ogóle dziwię się moim rodzicom ,że nic tu nie robili przez tyle lat odkąd się urodziłam minęło 25 lat jak miałam 2 latka to się wprowadziliśmy więc od 23 lat zero remontów ewentualnie tylko malowanie meble nowe to tylko my mamy w pokoju, tata nie przykładał wagi do mieszkania i dopiero teraz mama się wzięła za kuchnie za naszą namową i będziemy w przyszłym roku robić resztę mieszkania.
Lena- trzymam za Was mocno kciuki ,żeby wszystko było w porządku&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aniołkowa mamo - ja tam beta?zrobiłaś już?
Lena- trzymam za Was mocno kciuki ,żeby wszystko było w porządku&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aniołkowa mamo - ja tam beta?zrobiłaś już?
Witam dziewczyny:-)
Alez ja sie stresuje przed ta wizyta,zoladek podchodzi do gardla i wywraca sie do gory nogami.Wedlug moich obliczen jutro rowne 5 tygodni,pewnie gin powie to samo,nie wiem czy nie ide za wczesnie?Chcialabym juz cos zobaczyc,ale rozsadek bierze gore nad emocjami,musze isc nawet jezeli nie zobacze wiele,bo jezeli cos byloby nie tak to lepiej wczesniej.Choc oczywiscie nie moze byc takiej opcji,ze cos jest nie tak,po prostu nie przyjme tego do wiadomosci,rosnie we mnie zdrowe,silne i piekne dzieciatko,tak ma byc i kropka.
Choc nerwy juz od rana daja znac o sobie.Ale musi byc dobrze,musi byc dobrze,musi byc dobrze.....
Alez ja sie stresuje przed ta wizyta,zoladek podchodzi do gardla i wywraca sie do gory nogami.Wedlug moich obliczen jutro rowne 5 tygodni,pewnie gin powie to samo,nie wiem czy nie ide za wczesnie?Chcialabym juz cos zobaczyc,ale rozsadek bierze gore nad emocjami,musze isc nawet jezeli nie zobacze wiele,bo jezeli cos byloby nie tak to lepiej wczesniej.Choc oczywiscie nie moze byc takiej opcji,ze cos jest nie tak,po prostu nie przyjme tego do wiadomosci,rosnie we mnie zdrowe,silne i piekne dzieciatko,tak ma byc i kropka.
Choc nerwy juz od rana daja znac o sobie.Ale musi byc dobrze,musi byc dobrze,musi byc dobrze.....
K
kobietka22
Gość
Hona- fakt jest bardzo wcześnie ,ale lepiej dmuchać na zimne ja też będę czym prędzej biegła do lekarza jak zajdę w ciążę
wszystko będzie dobrze , wdech wydech , wdech wydech tylko spokojnie
ja trzymam z całej siły kciuki za Was&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wszystko będzie dobrze , wdech wydech , wdech wydech tylko spokojnie
ja trzymam z całej siły kciuki za Was&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aniołkowa.mama - super, że udało się tak załatwić
Lena - będzie dobrze, musi
hona - zrób może badanie progesteronu i już z wynikiem na wizytę maszerować, lekarz będzie wiedział czy dodać leki, chyba, że wiesz, że od razu dostaniesz zapobiegawczo
Remontującym się życzę szybkiego końca
Lena - będzie dobrze, musi
hona - zrób może badanie progesteronu i już z wynikiem na wizytę maszerować, lekarz będzie wiedział czy dodać leki, chyba, że wiesz, że od razu dostaniesz zapobiegawczo
Remontującym się życzę szybkiego końca
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
kobietko wspolczuje remontu, ale za to potem jak pieknie jest
beta zrobiona, ale wyniki w przyszłym tyg u mojego lekarza. W poniedziałek dopiero będę powtarzać, bo w sobotę nie robią bety, także wszystko sie znowu przeciągnie Myślałam ze będę znać wyniki po kilku godz.
Taki wyjazd do szpitala to dla mnie ogromny wysiłek fizyczny. Krwawienie sie nasililo, a jak tylko sie kładę to przestaje. Jutro mnie czeka wyprawa do przychodni po zwolnienie na przyszły tydzień. Najchętniej to bym leżała nie wstając nawet do toalety- tak sie boje widoku krwi:-(
Hona trzymam kciuki żeby wszystko było ok, napewno będzie!!
Lena to czekanie tutaj jest najgorsze. Oni maja na wszystko czas!! Brytyjska ślamazarność. Nie płacz, bo dzidzia tez sie denerwuje. Trzymaj sie tam jakoś w tym szpitalu i żeby wszystko skończyło sie dobrze
beta zrobiona, ale wyniki w przyszłym tyg u mojego lekarza. W poniedziałek dopiero będę powtarzać, bo w sobotę nie robią bety, także wszystko sie znowu przeciągnie Myślałam ze będę znać wyniki po kilku godz.
Taki wyjazd do szpitala to dla mnie ogromny wysiłek fizyczny. Krwawienie sie nasililo, a jak tylko sie kładę to przestaje. Jutro mnie czeka wyprawa do przychodni po zwolnienie na przyszły tydzień. Najchętniej to bym leżała nie wstając nawet do toalety- tak sie boje widoku krwi:-(
Hona trzymam kciuki żeby wszystko było ok, napewno będzie!!
Lena to czekanie tutaj jest najgorsze. Oni maja na wszystko czas!! Brytyjska ślamazarność. Nie płacz, bo dzidzia tez sie denerwuje. Trzymaj sie tam jakoś w tym szpitalu i żeby wszystko skończyło sie dobrze