reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kahaka - dzięki, no niby sie tak planuje córeczkę ale..... wiadomo jakie ma sie myśli, jak sie w owu nie wstrzeli !!! :-p
poza tym pamiętam ciągle Twój suwaczek na 8 tyg a teraz juz 25 jutro skonczysz !!!!! :szok:
no a juz nie mówię o Kłaczku czy As !!!!!! zazdroszczę Wam kobietki i to jak pieron:( minął teraz rok, odkąd podjeliśmy próbę o dziecko a nadal cisza, nie ma w domciu płaczu maleństwa :( smutne ale wiem ze trzeba walczyć no ale ile jeszcze???????:(
ok juz nie smęcę :(

reklama
Kasia eeee tam za wcześnie.......... ja jakbym wiedziała to juz bym wstawiła hehe:) no ale taka mała rzecz a tak cieszy ..... tzn ten suwaczek:):-D ale świadomość ze rośnie w brzuszku mały człowieczek to dopiero uczucie :)
kłaczek pewnie ze warto ale czy zanim sie naprawdę uda nie wywiozą mnie do wariatkowa????? oto jest pytanie :-p:baffled::-D

Witajcie jak minął Wam dzień? Jak się czują przyszłe mamusie? Pozdrawiam i życze spokojnej nocy ;)
Darek.jpg

Dobry wieczór dziewczęta,widzę,że tu nasza Iloncia sie pojawiła...kochane,czy żadna z Was nie została mamusią prowadząc własną działalność gospodarczą???Buziaczki i dobrej nocki życzę:**

zosia - :p super synek
olusia - my jesteśmy równolatkami tylko ja z grudnia:p Nie ważne jak, ważne że mąż pamieta:p
As - nie ma co ryzykować, teraz studiowanie można zacząć w każdej chwili -dobra decyzja. No i zazdroszczę Ci takiego salonu - jest super - my narazie gnieździmy się w malutkim mieszkanku gdzie mamy 2 w jednym:p Dopiero jeśli uda mi się zajść w ciążę będziemy kombinować, bo mamy w alternatywie większe mieszkanie.
Karola ja właśnie poczytałam o tej cytomagaliii wiem że to strasznie ciężko ale lepiej się wstrzymać...Podobno to g....może być aktywne 3 mies w organizmie
Mam pytanie - znowu:) Czy wg Was dalej pić zioła ojca Sroki skoro jestem już po owulacji i marne szanse ale może załapałam??? Czy w razie czego nie zaszkodzą one dziecku?? Jak myślicie? Kompletny laik ze mnie w tej materii:p

Ostatnia edycja:
As, salon piękny, podziwiam za pomysłowość;) Ale ten czas mija- dopiero się dowiedziałyśmy,że w ciąży jesteś;)

Pozdrawiam, Dziewczynki i zdrówka życzę chorującym dzieciaczkom, a za wszystkie starające się kciuki trzymam;)

Ostatnia edycja:
reklama
Enya81
Mam pytanie - znowu:) Czy wg Was dalej pić zioła ojca Sroki skoro jestem już po owulacji i marne szanse ale może załapałam??? Czy w razie czego nie zaszkodzą one dziecku?? Jak myślicie? Kompletny laik ze mnie w tej materii:p

Nie znam się na tym, ale słyszałam, że wiele jest ziół, które
w pewnych okolicznościach mogą szkodzić- ja bym nie piła;)

Do góry