reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu - gratulacje:-)
As- jaki masz fajowy ten brzusio , ja jestem zazdrośnica i też chcem ,ale nie teraz jeszcze troszkę:-p.
No to jutro się wizytowo zanosi będziemy wysiadywać jajo na forum i czekać na dobre nowiny , bo
tylko takie trzeba przewidywać.

kasiaa24 gratulacje :D mam nadzieje ze złapię ciążowe fluidki od ciebie :D duzo zdrówka dla ciebie i maleństwa
As sliczny brzusio i salon również, co do mojego remontu okno dachowe wprawione i remont stoi - brak kasy, jak M znajdzie nową pracę ruszymy pełną parą, ale jak fundusze pozwolą chiałabym chociaż wylewke zrobić żeby sie tak nie kurzyło ale to już raczej nie w tym roku
Co do kolędy - duża parafia, ale zawsze zaczynali od adwentu a teraz nie wiem czemu tak szybko, kolenda przebrneła dość szybko i w miare jak na kolendy w mieszczańskich realiach na luzie - ksiądz jest młodszy odemnie o rok więc było ok. Co do rozmowy z ksiedzem na temat naszej straty ja mam juz za sobą teologiczną rozmowę z 2 księżami (2x w szpitalu) + spowiedź przed wielkanocą, M z kolei całkowicie odsunął sie od Kościoła (choć przyznam mi nieraz łzy cisną sie do oczu np przy spiewaniu dziękczynnego tedeum - bo za co mam dziękować i przy wszelakich tekstach o miłosierdziu czy zaufaniu do Boga) zresztą na jakiś czas też przestałam uczestniczyć w mszach i gdyby nie daty i zbliżające się święta po naszej stracie pewnie trwałoby to dłużej, ale doszłam do wniosku że decyzji Boga i tak nie zrozumiem za życia

Emy kochana mam nadzieję ze jakoś sie trzymasz tulam mocno

&& za wasze wizyty dziewczyny

wszystkim chorym powrotu do zdrówka
Ps.
mojego M tez jakies przeziębienie łapie ;/

Ostatnia edycja:
Kasia to ja jeszcze tu oficjalnie CI pogratuluję :p :-D:-D:-D:-D Widzisz warto było mnie posłuchać :p hehe :) za 2 tyg to bedzie juz widać piękne serdunio :)

Ilona24- kochana ,a Ty robisz jakieś badanka?Kiedy planujecie kolejne staranka?
Ja wypiłam piwo i mi szumi już w głowie M mi podetknął pod nos z soczkiem i twierdzi ,że mnie spije i potem wykorzysta:-D

Kobietka mój gin powiedział aby dalej działać, biorę luteinę od owulacji, prolaktynę kazał zrobić ale wyszła w normie, no cóż działamy dalej, zobaczymy co z tego bedzie za tydzien !!!!!!!!
nie łudzę sie bo przytulanko było 2 dni przed owu wiec raczej nie mam dużych szans , no ale czekamy ciągle na CUD !!!!!!:) :tak::-D

Ilona24- to ja trzymam za Was kciuki bardzo mocno żebyś ujrzała jak najszybciej dwie kreseczki ,a potem bijące serduszko i aby już wszystko było w porządku:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Hop hop jest tu kto co taka cisza?

Dziękuję Kobietka :* nie ma co sie łudzić..... nawet jak zajdę nie wiadomo czy bedzie dobrze, wiec to ze bedą II krechy nie znaczy ze bede miec to dzieciątko ale jeszcze mi zostały resztki nadziei wiec walczę, zobaczymy jak długo !!!!! choć wydaje mi sie ze rok 2011 nie jest dla mnie szczęśliwy, ale 2012 mam nadzieje ze juz bedzie !!!!!!!! :tak:

reklama
kobietko, ale mąż ma niecne plany, nono :-D ale pewnie się poddasz, nie? :-)
ilonka24, e tam, glupoty gadasz. 2 dni przed owu to super czas. Ja już parę razy pisałam, że miałam owu, jak mój mąż był na szkoleniu tydzień :-D

Do góry