reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki.:tak::tak:

UWAGA :-D:-D:-D:-D
Usilnie się prosi o trzymanie kciuków :sorry:
Dziś o godzinie 20.45 mam wizytę z USG genetycznym .:baffled::baffled:
Wiadomości będą przed 22 i mam nadzieję ,że same dobre.:rofl2::rofl2:

Dziękuję za uwagę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

as trzymam kciuki mocno!!! Mam nadzieję,że niedługo też was będę mogła o kciuki prosić... tak jak coniektóre zaznaczyły, ja też nie umiem doradzić, często nie wiem co Wam napisać.... ale czytam codziennie, wszystko nabieżąco:)
ja dziś byłam u ex-gin, przepisała wszystkie skierowania bez gadania! tak więc jutro część wyników, we wtorek krzywa cukrowa i insulinowa oraz te co mam zrobić między 20 a 25 dc. A potem zostanie czekać na miesiączkę i zrobić tarczycowe wskaźniki (nakazali jakoś 2-5 dc)...
Trzymajcie kciuki bo dygam na maxa! chciałabym za 3 tygodnie napisać wam: jestem zdrowa, staramy się! poprzednio udało się w 3 cyklu, więc może zdążę jeszcze urodzić w 2012.... oj jakby było pięknie...

As, czekamy na wieści!!!

Dziewczyny.....czuje się w obowiązku tu tez napisać....dla tych, które nie czytają wieści....
u nas wszystko ok...dzidzia pięknie się rozwija, ciąża prawidłowa...jest bardzo dobrze....i wszystko wskazuje na siusiaka.....

kochane....pamiętajcie warto mieć nadzieje, warto walczyć...w końcu musi się udać.....ja jak na razie wygrywam walkę z naturą.....

Zjola - kochana...jak po histero? nie doczytałam czy nie pisałaś.....?

karolcia gratulacje i dzięki za zastrzyk wiary w lepsze dni:)))) przyda się!!!

reklama
Kłaczek też razem z Tobą mrówkę trzepnę:tak:
Bibianko- super ,że napisałaś już się zastanawiałyśmy gdzieś ty się podziała.
Aniunia- ja bym się starała
Nanulika- trzymam kciuki za badanka
ja też czasem nie wiem co pisać ,ale coś tam naskrobię coś doradzę nowym mamusiom Aniołkowym i jakoś leci , zawsze można coś napisać co tam się porabia itd , trzeba rozruszać ten wątek bo się zastój robi to ja zacznę:
Jak u Was ze świętami , robicie już przygotowania?Ja z M już kupujemy prezenty dzieciakom ,a jest do odwiedzenia 10cioro dzieci więc trochę główkowania nas czeka, u nas święta to jedna wielka wycieczka najpierw na 3 wigilje ,a potem w pierwszy i drugi dzień Świąt dostarczanie prezentów , które nam Mikołaj zostawił:-p,a jak u was odbywają się te szczególne dni?

no dobrze kobietko* u mnie święta w tym roku malutkie... przyjeżdzają rodzice i babcia więc będzie nas piątka:) ale szykowania jak zawsze będzie full bo ja z domu gdzi wszystko samemu się pichci i celebruje:p z prezentami czekamy na przypływ gotówki bo remont i lekarze pochłonęli oszczędności:/ dobrze że wpadły nam dwa projekty do zrobienia to przed świętami choć zaliczki wpłyną:) do tego jest szansa na premię roczną w grudniu a nie w styczniu więc trzymam kciuki za swoje konto:D ale już nie mogę się doczekać choinki i piernikowych zapachów:)))

Nanulika u nas też będzie dużo gotowania i przygotowań , ja uwielbiam ten klimat Świąt , ubrana choinka pod nią prezenty , pyszna Wigilja , u mojej ciotki ,którą odwiedzamy na wigilii jest zawsze Mikołaj czyli przebrany dziadek dzieciaczków i rozdaje prezenty a dzieciaki się go boją pociesznie to wygląda własnego dziadka w przebraniu się boją wiadomo ,że go nie rozpoznają ,ale zabawnie to wygląda.

A ja w tym roku świąt zaplanować nie mam jak...;-) wszystko zależy od tego kiedy zechce wyjść na świat nasza kruszynka, bo termin porodu mam między 15 a 20 grudnia. Także Gwiazdka 2011 minie nam bez tej przedświątecznej gorączki i gonitwy.

Nanulika- a do mnie jak byłam mała nie przychodził tzn nigdy go nie widziałam , pamiętam za to ten etap kiedy dziecko zaczyna czuć przez skórę ,że go nie ma i szukałam prezentów po kontach ,ale nigdy nie mogłam znaleźć , za to kiedyś nakryłam moją mamę u nas było tak ,że ja tata i cała reszta wychodziliśmy na dwór wypatrywać pierwszej gwiazdki , a moja mama zawsze miała coś do zrobienia w domu w tym czasie raz wyrwałam się tacie i ją nakryłam jak podkłada prezenty pod choinkę:-DLubię patrzeć na dzieciaki jak się zachwycają ,że Mikołaj o nich nie zapomniał , mój chrześniak pisał ostatnio w przedszkolu list do Mikołaja i napisał ,że chce dużego tira nie sterowanego żeby mógł sam nim kierować ,a my z M kupiliśmy tydzień wcześniej dosłownie takiego wielkiego tira dla niego :-D Mikołaj trafił w sedno.
Agala- ale za to jaki prezent dostaniecie od Mikołaja pod choinkę:DRóżowego bobaska prezent niesamowity

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z nerwów usmażyłam prawie 30 naleśników,poodkurzałam całe piętro i brzuch mnie ciągnie.:baffled::baffled::baffled:
Stres rośnie z każdą sekundą :baffled::baffled:
no wiem wariatka ze mnie :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry