Witajcie dziewczynki.
UWAGA
Usilnie się prosi o trzymanie kciuków
Dziś o godzinie 20.45 mam wizytę z USG genetycznym .
Wiadomości będą przed 22 i mam nadzieję ,że same dobre.
Dziękuję za uwagę
as trzymam kciuki mocno!!! Mam nadzieję,że niedługo też was będę mogła o kciuki prosić... tak jak coniektóre zaznaczyły, ja też nie umiem doradzić, często nie wiem co Wam napisać.... ale czytam codziennie, wszystko nabieżąco
ja dziś byłam u ex-gin, przepisała wszystkie skierowania bez gadania! tak więc jutro część wyników, we wtorek krzywa cukrowa i insulinowa oraz te co mam zrobić między 20 a 25 dc. A potem zostanie czekać na miesiączkę i zrobić tarczycowe wskaźniki (nakazali jakoś 2-5 dc)...
Trzymajcie kciuki bo dygam na maxa! chciałabym za 3 tygodnie napisać wam: jestem zdrowa, staramy się! poprzednio udało się w 3 cyklu, więc może zdążę jeszcze urodzić w 2012.... oj jakby było pięknie...
As, czekamy na wieści!!!
Dziewczyny.....czuje się w obowiązku tu tez napisać....dla tych, które nie czytają wieści....
u nas wszystko ok...dzidzia pięknie się rozwija, ciąża prawidłowa...jest bardzo dobrze....i wszystko wskazuje na siusiaka.....
kochane....pamiętajcie warto mieć nadzieje, warto walczyć...w końcu musi się udać.....ja jak na razie wygrywam walkę z naturą.....
Zjola - kochana...jak po histero? nie doczytałam czy nie pisałaś.....?
karolcia gratulacje i dzięki za zastrzyk wiary w lepsze dni))) przyda się!!!