reklama
Jutro mam USG genetyczne.As, bardzo fajny salonik. U nas jedna ściana jest fioletowa. A co do brzuszka, to obstawiam chłopca u Ciebie :-) ciekawe czy się sprawdzi. Masz jutro usg?
Jutro jest dzień wizyt chyba - ja, As, miśkam...Ktoś jeszcze?
Z Klauduchą na ten moment wcale brzucha nie miałam.Taki brzuch wyskoczył mi dopiero po 7 miesiącu
Z Kubusiem miałam brzuszek od 14 tc ,ale takich rozmiarów to gdzieś w 5 miesiącu .
Ja ze wszystkimi dziećmi chodzę jakbym piłkę połknęła i na dziewczynkę i na chłopca miałam dokładnie tak samo ,więc po wyglądzie brzucha ciężko rozpoznać.
Z USG ,z wyglądu brzucha i zachcianek Klaudia też była 100% chłopcem,więc jak urodzę to zobaczę .
Wtedy będzie wiadmo na 100%
Dziewczyny nie było mnie wczoraj a juz trudno was nadrobić. więc tak, miałam dziś mieć USG ale wczoraj powtórzyłam test i wyszły 2 wyraźne krechy . zadzwonilam więc dziś do przychodni i przełożyłam USG za 2 tygodnie czyli na 5 grudnia. wtedy już prawdopodobnie dowiem sie wiecej.
As śliczny brzuszek, salonik też fajnie pomyślany, ja tez niedługo mam remont.
trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty &&&&&&
Kasia ogromne gratulacje .Dziewczyny nie było mnie wczoraj a juz trudno was nadrobić. więc tak, miałam dziś mieć USG ale wczoraj powtórzyłam test i wyszły 2 wyraźne krechy . zadzwonilam więc dziś do przychodni i przełożyłam USG za 2 tygodnie czyli na 5 grudnia. wtedy już prawdopodobnie dowiem sie wiecej.
BEREK !!!!
igusiad
Fanka BB :)
kasiaa24 wielkie gratulacje a ja ostatnio pisałam, że dawno nie było dwóch kresek i chyba wywołałam wilka z lasu
as świetny pomysł z tą kontrastową wnęką, ja na ścianie mam położony tyn japoński z nitką brokatową i też przy świetle mieni się. A brzusio śliczny
A ja mam tydzień przymusowego wolnego. Rafciu ma anginę, więc siedzimy w domku. Biedactwo ma wysoką gorączkę ponad 39 stopni.
as świetny pomysł z tą kontrastową wnęką, ja na ścianie mam położony tyn japoński z nitką brokatową i też przy świetle mieni się. A brzusio śliczny
A ja mam tydzień przymusowego wolnego. Rafciu ma anginę, więc siedzimy w domku. Biedactwo ma wysoką gorączkę ponad 39 stopni.
gosiulek73
mama K&K&A
Dzwoniłam do p.doktor.Mam dać jeszcze dzień,dwa antybiotyk i koniec,czekać aż przejdzie.jeśli będzie mnie cos niepokoiło to przyjść a i zacząć dawać bronxovaxom.
Kasiu oczywiście jeszcze raz gratulacje:-)
Kasiu oczywiście jeszcze raz gratulacje:-)
Ostatnia edycja:
Nigdy nie oklepywałaś?As śliczny brzusio..
Zazdroszczę tak dużego salonu....my też mamy ale nie tak duży....
A nie chciałaś zagospodarować tej ścianki,np.zrobić wnęki? Tak mi się nasunęło....choć pewnie na żywo zupełnie inaczej to wygląda....
edit. Jak się oklepuje dziecko? Nigdy tego nie robiłam.
No dobra .
Krok po kroku.
Oklepywanie Niemowląt - YouTube
Zdrówka dla Was .kasiaa24 wielkie gratulacje a ja ostatnio pisałam, że dawno nie było dwóch kresek i chyba wywołałam wilka z lasu
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
No nigdy,bo to pierwsza choroba Kacpra.
Igusiad zdrówka
Igusiad zdrówka