reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasia potwierdzam dobry wynik tsh:-) wiem co mowie.

Anetha, wez sie w garsc dla malenstwa i nie stresuj go dodatkowo.

Lady wrazliwosc niestety dopada nas wszystkie, a im wiecej czasu uplywa tym gorzej.

Czarna jak tam nastroje? Poprawilo sie nieco Twojemu lubemu? mam nadzieje ze tak i trzymam za Was kciuki.

Zjola doczekalas sie , w koncu Twoja kolej;-)

Kobietka, co u Ciebie? Jak tam poszukiwania pracy? szukasz jeszcze czegos, czy juz sobie odpuscilas?

Ewelinak, klaczek, Emy, Karolcia, Gosiulek buziaki.

A wiecie cos o Magnusiku?
Dobrej nocki

Witajcie kochane, tak rzadko teraz tu zaglądam, normalnei nie mam czasu :( zaczeliśmy remont tej naszej kuchni, juz prawie wszystko skonczone. Jak sie z tym wszystkim uporam to mam nadzieję, że wróce na dobre . A ile czeka mnie czytania, nawet na bieżaco nie jestem i nie wiem co u Was słychać. Na dodatek wkurza mnie to zmienione BB....
Moja Zosiulka kończy dziś dwa latka !!!! :-):-):-D Jutro imprezka..... i przede mną sporo szykowania....
Ilona24 wszystkiego najlepszego dla Twojego męzusia :rofl2: bo on też ma dziś swoje święto :-p
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, mocno... A nowe aniłkowe mamusie Witam cieplutko ....

Ostatnia edycja:
Cześć kochane wczoraj troszkę podczytałam ale najpierw Martusiu GRATULACJĘ KOCHANA NASZA ale ja się cieszę Boże cudowna wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEREK :-D Niech twoja kruszynka rośnie zdrowo będę się za Was MOdlić ależ ja sie cieszę wczoraj tak miło na serduchu mi się zrobiło jak przeczytałam cudownie niech teraz będzie wszystko ok &&&&&&&&&&

Zaraz wrócę do odp

Ale się napisałam i mi wcięło jak chciałam zapisać jakiś error wykoczył ehhhhh

LedyMK dobrze masz z tymi starankami :):) Trzymam za boboseksy kciukasy :D Ja od 20 tyg abstynecję mam :( 5 miesięcy ło też już niedługo sobie odbiję tak jak mówi EMY :) W przyszłym roku to ja chcę być w ekstazie miłosnej :p

Czarna jak tam boboseksy u ciebie???

Anastazja kochana a u ciebie przylazła @ ???

Olusia buziaki:):)

Wg teraz piszę do ciężaróweczek mało sie nas robi na wieściach więc proszę was wszystkie o ujawnienie się :):) Teraz trzymamy kciuki za ilonkę i ssabrinę za szczesliwe rozwiązanie a po nich EMY :) już sie nie moge doczekać zdjęć :)

Pozdrawiam was wszystkie i kazdą z osobna ściskam :)

Buziaki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pozdrawiam Was serdecznie...u nas na razie wszystko ok....przekroczyłam magiczne 12 tygodni...i mam nadzieje, że już nic złego się stanie.....

trzymam kciuki za wszystkie staraczki....warto walczyć....;-)

gratki dla Wszystkich nowych fasolek:) coraz nas więcej.... to forum działa cuda!!!

któraś z was miała do czynienia z pobieraczek.pl? wczoraj dostałam pismo z firmy windykacyjnej żeby płacić 95 zł....... byłam dziś u rzecznika praw konsumenta, ale nie miał czasu, mam iść w poniedziałek!!

załatwiłam praktyki... od poniedziałku będę w przedszkolu 2 tygodnie, a potem 4 tygodnie w świetlicy środowiskowej:( będzie dodatkowy stres... wcale nie fajnie!!
mdłości mi minęły tak jak mówiłam wcześniej... za to smak w ustach ciągle ten sam.. w związku z czym dziennie zuzywam ok. 30 orbitek:(
a zapachy.... masakra... do rossmana weszłam to chusta na nosie.. myślałam, ze będę wymiotować!!
w środę jadę na usg... tak się boję!! chcę zobaczyć, że fasolka rośnie i jest już duzia!! odkąd tamten mnie nastraszył tą torbielą to codziennie myślę, czy mojej fasolce jeszcze bije serduszko...:(

No i nawet karolcia zaczyna inaczej spiewac!:-D Ciesze sie, ze jestes spokojniejsza. W sumie mnie tez po 12 tygodniu cokolwiek ulzylo. Jedziemy dalej i ma byc dobrze.
Ilona, uwazaj na orbitki - to czysta chemia, a jesli uzywasz w duzej ilosci to niewskazana. Coz - gwaltownie zrywajace sie rzygulce, "miekkie nogi" pod wplywem zapachu w sklepie... Normalne! Masz do w gratisie do dziecia!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jakoś dzisiaj wyjątkowo spokojnie na BB... :szok: Czyżby wszyscy już na weekend wybyli!?

Karolcia - czyli pierwszy etap zaliczony - SUPER! Tylko pozazdrościć... :zawstydzona/y: Dalej to już na pewno będzie tylko z górki... ;-)

Do góry