reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hejka Czarna :)
Dobrze, że podwozie w dobrym stanie. Ja też mam nadzieję, że zaciążę do końca roku. Dzisiaj dostałam @ i cieszę się, bo od tego cyklu startujemy :-)

reklama
Witam ja tylko na chwilke
światełka dla nowych mam aniołkowych
[*]
podpowiedzcie mi moje drogie dziś ma 11 dc od 10 dni biorę wiesiołka 2 razy po 500 mg tj. oeparol, cykle mam 31 dniowe tak przynajmniej było zobaczymy teraz wiec nie za bardzo moe sie wstrzelic z owulacja i jest problem kiedy tego wiesiołka przerwać i moje pytanie czy myślicie że mogę dziś juz ostatnia tabl. wziaść na ten cykl bo ewentualnie nie chcialabym zaszkodzić? Choć i tak chyba jutro wezme jeszcze ostania globulke na tego grzybka i bedzie to 12 tabletka i od soboty ostro sie biore do roboty :-)kurcze chce wybrac choć te 12 globulek bo niechcialabym miec w najbliższym czasie nawrotu, choć z drugiej strony az mnie korci żeby już przerwać ich stosowanie bo juz 18 dzień bez przytulanek :-(ehh zobaczymy jak bedzie, napewno dam wam znaka ale to dopiero w listopadzie co i jak bo nie mam zamiaru sie nakrecać
ściskam wszystkich i goraco pozdrawiam i trzymam kciuki&&&&&&

Hey dziewczynki ;)
syneczki , bardzo mi przykro z twojej straty , tym bardziej sie pzrzestraszyłam jak napisałas ze to 12 tydz. ZYcze Ci zebys uporała sie z tymi uczuciami i myslami ..
[*]
kobietka, ojj ja juz tez grzeje , z tym ze narazie kominkiem , pic pewnie mąz odpali w listopadzie. Najgorzej jest wyjsc z domu , jakos nie moge przyzwyczaic sie do tego zimna/
anulka , musisz chyba wrzucic troche na luz , bo wiesz jak to jest ? jak sie bardzo chce to sie nie może, a jak sie nie chce to ... ;))) MOja poprzednia ciaza byłam spłodzona w górach , sie smialam z męzem ze góral bedzie , a teraz nad morzem ;)) takze zmiana otoczenia bardzo sprzyja ;)
czarna w takim razie powodzenia !

w nocy sie lekko przesraszyłam bo obudził mnie bol jajników , czułam to przez połsen wiec obruciłam sie na bok i poszłam spac dalej , rano ssie tylko zastanawialam czy nie znajdę jakis oznam na bieliznie , na szczęscie nic nie było. Kurcze najgorsze jest to ze bardzo lubie ten nasz watek bo wsystkie dobrze sie rozumiemy po stracie naszych ciaz, ale te smutne wiadomosci mnie przytłaczają i strasza i zaczynam myslec czy mojemu okruszkowi zabiej serce przy nastepnej wizycie ?

Ostatnia edycja:
Witajcie mamuśki.
Poranek spoko,dzień jakoś leci .Bez mdłości ,a to najważniejsze.:-D:-D
Dostałam kolejnego linka na temat szczepień.
Doskonale widać na cyfrach ,dlaczego "TRZEBA " szczepić nasze dzieci.
Warto się zapoznać z tymi informacjami.:tak::tak:

Witajcie mamuśki.

Witajcie mamuśki.

Witajcie mamuśki.

http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4515&Itemid=53

ewelko powiedz mi czy na wynikach badań histo faktycznie będzie podana płeć maluszka z 12 tygodnia? Może to głupie ale chciała bym wiedzieć czy lekarz wykonując usg tuż przed zabiegiem miał 100% racji mówiąc że chyba syn.

Gosiulek
witaj ponownie

W ogóle chciałam Wam wszystkim podziękować za precyzyjne odpowiedzi. Niesamowite uczucie człowieka ogarnia gdy może się wygadać i druga strona w pełni go rozumie baaa nawet wie co opowiadający czuje...
W poniedziałek byłam na wizycie kontrolnej ale z racji tego że jeszcze krwawię badania nie było ale dostałam antybiotyk który ma zwalczyć nadżerką o której się dowiedziałam będąc już w ciąży z tym ze była tak malutka że lekarz machnął ręką, cytologia wyszła super wiec tym bardziej. Tak że dziś kończę ten antybiotyk do jutra jeszcze mam brać mycosyst w razie gdyby coś się przyplątało i początkiem grudnia możemy startować. Nawet nie potrafię się z tego cieszyć choć ulżyło mi że tak szybko

reklama
Do góry