gosiulek73
mama K&K&A
gratuluję dwóch kreseczek:-)i trzymam kciuki za ciąg dalszy..gosiulek73 dziękuję za dobre słowo ale z tymi gratulacjami to bym jeszcze poczekała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluję dwóch kreseczek:-)i trzymam kciuki za ciąg dalszy..gosiulek73 dziękuję za dobre słowo ale z tymi gratulacjami to bym jeszcze poczekała
A ja na inny temat niż wiara
Ania2403 jak się czujesz?
Ja zrobiłam dziś rano ( o 5:30 bo nie mogłam spać, całą noc było mi nie dobrze) kolejny test, już trzeci i ten wyszedł z dwiema grubym krechami. Jutro dzwonie do kobitki pytać kiedy mnie przyjmie, bardzo bym chciała jeszcze w tym tygodniu choc z drugi3ej strony mam straszny lęk przed złymi wiadomościami. Wiem że nie mogę się stresować bo jeżeli jestem w ciąży to szkodzę maleństwu ale to jest silniejsze ode mnie
Iga owszem ale my chcemy pomóc w taki czy inny sposób.a Amna ma problem i się błąka.Nie wie co dalej...Stąd dyskusja...
Bardzo dobrze to ujelas....
To przepraszam, że się wtrąciłam
Gratuluję i nudnych miesięcy życzę .A ja na inny temat niż wiara
Ania2403 jak się czujesz?
Ja zrobiłam dziś rano ( o 5:30 bo nie mogłam spać, całą noc było mi nie dobrze) kolejny test, już trzeci i ten wyszedł z dwiema grubym krechami. Jutro dzwonie do kobitki pytać kiedy mnie przyjmie, bardzo bym chciała jeszcze w tym tygodniu choc z drugi3ej strony mam straszny lęk przed złymi wiadomościami. Wiem że nie mogę się stresować bo jeżeli jestem w ciąży to szkodzę maleństwu ale to jest silniejsze ode mnie
Uważam ,że na te tematy można dyskutować byle z głową i nie skakać sobie do gardeł.Wielkie gratulacje i trzymam kciuki za spokojne 8 miesięcy
Dziewczyny ja uważam, że na temat wiary i polityki się nie powinno dyskutować, gdyż każdy ma prawo do swoich poglądów i powinniśmy to uszanować