reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja na inny temat niż wiara

Ania2403 jak się czujesz?
Ja zrobiłam dziś rano ( o 5:30 bo nie mogłam spać, całą noc było mi nie dobrze) kolejny test, już trzeci i ten wyszedł z dwiema grubym krechami. Jutro dzwonie do kobitki pytać kiedy mnie przyjmie, bardzo bym chciała jeszcze w tym tygodniu choc z drugi3ej strony mam straszny lęk przed złymi wiadomościami. Wiem że nie mogę się stresować bo jeżeli jestem w ciąży to szkodzę maleństwu ale to jest silniejsze ode mnie :(

Wielkie gratulacje i trzymam kciuki za spokojne 8 miesięcy:)

Dziewczyny ja uważam, że na temat wiary i polityki się nie powinno dyskutować, gdyż każdy ma prawo do swoich poglądów i powinniśmy to uszanować

Witajcie w ten piekny niedzielny poranek.
Tialana trzymm kciuki!
Ammy przykro mi ,wiem co przezywasz ja tez przeszlam przez okres ogromnego buntu,
ale takie jest zycie.
Biblia mowi ze czlowiek jest na ziemi tylko na chwile...
Tez zastanawialam sie gdzie jest Bog ze pozwala nam tak cierpiec...czesto myslalam ze strata dzieciatek to kara za grzechy..
Ale Bog jest Milosierny i kiedys kto powiedzial mi...kiedy cierpisz pamietaj "trzymaj Boga mocno za reke i nie puszczaj,a On Cie
nie opusci i mimo ze to co teraz bys chciala sie nie spelnia to nie znaczy ze on Cie nie kocha i nie zadba o Ciebie.
Cierpienie jest nieodlaczne w naszym zyciu,nawet Papiez Jan Pawel II cierpial,zobacz jak ciezkie bylo jego zycie mimo ze jest swiety,cierpial na Parkinsona,dokonano na nim zamachu na jego zycie....
Ja tez nie rozumiem wielu rzeczy,ale tak to jest w zyciu..

Kazdy ma prawo wierzyc w to co chce i w Kogo chce.

A ja na inny temat niż wiara

Ania2403 jak się czujesz?
Ja zrobiłam dziś rano ( o 5:30 bo nie mogłam spać, całą noc było mi nie dobrze) kolejny test, już trzeci i ten wyszedł z dwiema grubym krechami. Jutro dzwonie do kobitki pytać kiedy mnie przyjmie, bardzo bym chciała jeszcze w tym tygodniu choc z drugi3ej strony mam straszny lęk przed złymi wiadomościami. Wiem że nie mogę się stresować bo jeżeli jestem w ciąży to szkodzę maleństwu ale to jest silniejsze ode mnie :(
Gratuluję i nudnych miesięcy życzę .

Wielkie gratulacje i trzymam kciuki za spokojne 8 miesięcy:)

Dziewczyny ja uważam, że na temat wiary i polityki się nie powinno dyskutować, gdyż każdy ma prawo do swoich poglądów i powinniśmy to uszanować
Uważam ,że na te tematy można dyskutować byle z głową i nie skakać sobie do gardeł.
:-D:-D:-D

Cierpienie jest wpisane w ludzi jak rozdział naszego życia.
Jeden cierpi bardzo i o tym mówi a inny cierpi jeszcze bardziej i to przemilczy.

cZym jest kilkadziesiąt lat spędzone tu na ziemi w stosunku do wieczności?
Chwilką ,sekundą ,a potem na zawsze będziemy z naszymi bliskimi.

Amna nie wiem czy znasz tę piosenkę ozazową ,ale ona często podnosi mnie na duchu jak mam chwile zwątpienia.

Ciągle zaczynam od nowa,
Choć czasem w drodze upadam,
Wciąż jednak słyszę te słowa:
"Kochać to znaczy powstawać".
Chciałem Ci w chwilach uniesień
Życie poświęcić bez reszty,
Spójrz, moje ręce są puste,
Stoję ubogi, ja, grzesznik.
Przyjm jednak małość mą, Panie,
Weź serce me, jakie jest.

2. Jestem jak dziecko bezradny,
Póki mnie ktoś nie podniesie.