No co jak co, ale tluszczyk to ja mam!
Gdybym miala tyle rozumu co mam tluszczyku, bylabym geniuszem! Ale moj tluszczyk juz sie boi... No, cykora mam! A ten moj potwor twierdzi ze on mi moze robic te zastrzyki - chyba sie wsciekl, sadysta jeden!![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszczę wspólnego testowania.As powiem szczerze ze zazdroszczę takiego młynu !!!!!!! Ja co prawda w weekend tez sie nie nudziłam ale przydało by sie właśnie teraz jakiś pomysł na zajęcie sobie czasu !!!!!!!!!!!!!!! Bo do 31 sierpnia jeszcze daaaaaaleko !! Mój miał został cały tydzien w domu i tak sie cieszyłam ze sobie odświerzymy salon , balkon itd no i lipa musiał jechać znów(( no ale za tydzien to juz go nie puszczę i niech sie dzieje juz co chce
bede testować a On zawsze jest przy tym( zabrania mi aby jego przy tym nie było) a 31-wszy wśrodę wypada wiec do soboty bym ześwirowała gdybym musiała z testem czekać na niego
hihihi , wiec zamknę drzwi w poniedziałek i go nie wypuszczę
![]()
Kochana ja to brałam jak miałam nogę w gipsie.Mart, coby nie bylo tak radosnie i perlowo, to mi dzis humor wydajnie spieprzyli w szpitalu. Szczegoly ponizej bo i pytanko miec bede do tych co na wlasnym tylku rzecz testowaly.
A_gala mnie cos chlopaczkiem zalatuje, z reszta i tak jakos rodzaj meski wychodzi naturalnie bo nawet jesli uzywac nijakiego, to w odmianach mowi sie jak o meskim.
As, jak sie streszcze to sfoce gady, poki co musze powietrze spuscic po wycieczce do szpitala i pare watpliwosci sobie rozwiac.
Dziewczyny, mam pytanie ogolnie do wszystkich. Poranny telefon ze szpitala, zeby odebrac recepte minal sie z moimi oczekiwaniami. Myslalam ze chodzi i c.d wapna, a okazalo sie ze o... Clexane. Rutyna tutaj jest, ze jesli babka ma powyzej 35r.z, wiecej niz 3 dzieci i wysokie BMI (Znaczy przypasiona jest), to laduja jej Clexane jako profilaktyke zakrzepicy. Tam cos jeszcze jest o trombofilii w wywiadzie (nie dotyczy) i innych czynnikach ryzyka, ktore mnie nie dotycza, ale jesli 3 punkty z listy dotycza, pakuja profilaktyke. Zdecydowanie spelniam te warunki. Mam sie kluc do konca ciazy. Polozna zaprzysiega na brode Allaha, ze na dziecko nie bedzie to mialo zadnego wplywu. Pytanie brzmi czy na pewno nie zaszkodzimy malemu. Wiem ze w Polsce stosuje sie Clexane na poczatku ciazy, ale czy ktoras wie cos o podawaniu go w drugiej polowie ciazy?
No wcale nie boląKlaczek, Clexane dziecku nie zaszkodzi. Moja bratowa dzieki niemu ma 2 dzieciaczkow, a ma wlasnie tombofiliezastrzyki robila sobie sama (az mi sie slabo robi na sama mysl, bo bola okropnie).
To ja juz wole porzygac co dzien niz sie kluc, zwlaszcza ze w brzuch to jednak boli.
cześć dziewczynki!
Jestem po widziałam maluszka i bijące serduszko dziś zaczynam 7 tc.
Zeby nie było tak pięknie mam krwiaka i odkleja mi sie kosmówka
gin zwiekszył mi dawke dupka i za tydzien kontrola.
Wzruszułam sie ze o mnie pamiętałyście i za wasze kciuki! dziękuje ;*
wierze juz coraz bardziej że będzie dobrze!
Kłaczek - wpływu na dziecko nie ma, chodzi o to, by przy tłuszczyku nie zrobił się zakrzep, ma to troszkę rozrzedzić krew, płód tego nie je, płód je to co najlepsze, badziewie zostawia mamusi. Toż to sprytne stworzenie od samego początkuLilijanna, a czy to ma w ogole jakis wplyw na dziecko? Przeplyw krwi w pepowinie, odzywianie plodu itd... NIe wiesz? Tzn. kluc sie bede skoro tak, ale odczuwam glod wiedzy.
Super!!!!!cześć dziewczynki!
Jestem po widziałam maluszka i bijące serduszko dziś zaczynam 7 tc.
Zeby nie było tak pięknie mam krwiaka i odkleja mi sie kosmówka
gin zwiekszył mi dawke dupka i za tydzien kontrola.
Wzruszułam sie ze o mnie pamiętałyście i za wasze kciuki! dziękuje ;*
wierze juz coraz bardziej że będzie dobrze!