Witaj enya. Na spokojnie - odczekaj jednak do pierwszej @ po zabiegu chociaz. Owszem sa przypadki zajscia w ciaze zaraz po poronieniu i donoszenia jej, ale bezpieczniej jest odczekac, pozwolic macicy sie zregenerowac. Piszesz ze jestes "jakas taka nieokreslona" - jestes pewna ze jestes psychicznie gotowa na kolejna ciaze? Na lek zwiazany z mozliwoscia straty, na obawy, na miesznie sie radosci, nadziei i strachu? Daj sobie czas na przezycie zaloby, na pelny proces emocjonalny zwiazany ze strata, na okrzepniecie wlasnych uczuc, w tym czasie spokojnie przygotuj sie do ciazy, podejmij decyzje co do ew. leczenia, zmiany lekarza itd. Czas jest tu czynnikiem kluczowym.
Olusia, rany gorzkie czemu az 6?! Powodzenia!
Magda, ja myslalam ze sie posikam! MOja ciuma jedna, co to metal kojarzy glownie w charakterze karoserii samochodowej, przyszla mi do domu i pyta czy mi cos mowi nazwa Judas Priest. No to grzecznie odpowiedzialam ze mowi, a co? No, co mi mowi. Ano, zespol heavy metalowy, zalozony w 69r. w Birmingham, maja genialnego soliste, (Halford zastepowal awaryjnie Osbourna), graja metal w starym stylu jeszcze, zajefajne ballady (Diamond and Rust - posikac sie idzie)... A on mowi ze maja magazyn po siasiedzku i on im bedzie garbiego robil, a Harley Halforda, ten na ktorym on na scene wjezdzal, stoi w tym magazynie. No, pora zasuwac skladac kwiaty pod drzwiami.;-) MOje szczeniece lata wrocily.
Kahaka, nie ma przeciwwskazan do zabawy ze zwierzetami, tyle ze umyj potem rece. Maz sie o Ciebie troszczy. Wlasciwie o Was przeciez i robi to jak umie najlepiej.