reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc Dziewczyny... sorki ze tak zadko pisze ale teraz niestety nie mam zbyt duzo czasu bo mam na 14 do pracy.. a jak wracam to jestem padnieta i marze tylko o cieplej kąpieli i o łóżku... ehh dzis mam jakis zły dzien ... cos czuje ze nie obejdzie sie bez płaczy jak wroce do domu...byłam u mojego skarba juz (nie wytrzymałabym choć jednego dnia bez odwiedzenia go na cmentarzu) ale sie nasprzatałam bo ulewa była w nocy i wszytko było brudne z ziemi..zaniedługo lece do pracy... mam jeszcze takie pytanko czy sa tu dziewcyzny ktore rodziły sowje malenstwa przez cc i potem szybko zaszły w ciaze?? ehh bo ja to jzu bym chciała zajsc w ciaze.. tylko nie wiem jak to by było;(

reklama
Witam kochane.:-):-)
Dosszłam na Jasną Gorę chyba resztakami sił ,ale za rok znów idę.:-D:-D:-D
To najcięższa pielgrzymka na jakiej byłam ,ale dałam radę .:tak::tak:
Wszystkie intencje zaniesione,pomodliłam się za nasze aniołki i prosiłam o wstawiennictwo dla nas wszystkich .
Kilka razy mówiłam intencje dla BB w naszej grupie podczas modlitwy.
Nie wiem czy to coś da,ale nasz ojciec przewodnik ma moc uzdrawiania i udziela specjalnego błogosławieństwa...
Pożyjemy ...zobaczymy...doświadczymy....
Nogi mam w opłakanym stanie ,ale chyba bez szpitala się obędzie.;-);-);-)
Klaudia też nie była by sobą gdyby obyło się bez sensacji. :baffled::baffled:Trzeciego dnia przestała oddychać podczas marszu i podjechała kawałek karetką .Napędziła mi niezłego stracha :crazy::crazy:
Dostała jakieś leki i na szczęście minęło,choć lekarz kazał wracać do domu to ta dzielnie wytrwała do końca i do Częstochowy wchodziła z uśmiechem na ustach .
Uciekam bo zmęczona jestem ...
Idę odsypiać :-D:-D:-D:-D:-D

As, gratuluję, że dotarłaś!!!! Ja byłam 2 razy i to jest super przeżycie. Odpoczywaj teraz.
Monila, moja kuzynka urodziła chłopca przez cc, a za chwilę zaszła w ciążę i urodziła SN dziewczynkę. Nie było żadnych komplikacji. Ma dzieci rok po roku :) A pytałaś lekarza, co on na to?

Dzieki, Mart! No, jesli kobiecosc liczyc na kg, to ja jestem mega kobieca!:-D Jajko ma domek jaki ma, mam tylko nadzieje ze wykorzysta to locum do ostatniej chwili. Jak na poczatek 5 miesiaca to to jest beben... Ciekawe co bedzie pod koniec... A moje durne chlopisko patrzy czule na ten dom dziecka i mowi "moj brzuszek, moj brzuszek...".:tak: Ciekawy facet! Baba mu rosnie wszerz a ten sie rozczula.:-D
Monila, jak pamietam w sadeckim szpitalu to byly takie fale... Przez jakis czas pozwalali kobietom po cc rodzic sn, potem mieli przypadek ze podczas porodu sn kobiecie pekla macica i babka im zeszla, wiec zaliczyli fobie i jak tylko kiedys bylo cc, to juz obowiazkowo cc lecialo. Duzo zalezy - jak sadze - od lekarza/szpitala po prostu.
As, aparatko! Ja wiem ze Ty twarda sztuka, ale wez uwazaj... Tym bardziej gratulacje z racji pomyslnie przedeptanej trasy.

czarna76, Kahaka, Magda_79 dzięki stressa miałam ogromnego!!!.
Wynik bety 27959,0 mIU/mL (6tc)

As kochana odpoczywaj, dobrze ze całe i zdrowe wróciłyście!!!! Podziwiam Was!!!

pozdrawiam cała resztę dzielnych kobitek!

zrobiłam dzisiaj zakup testów owulacyjnych i ciążowych na allegro. myślicie że to dobry pomysł?

w aptece 5 owulacyjnych kosztuje ok 25zł ciążowy między 12 a 20. a ja kupiłam 20 owulacyjnych i dwa ciążowe wszystko za 21 zł. ciekawe tylko ile to warte? kupowałyście takie gadgety w necie?

Enya- witaj zapalam światełko dla Aniołka(*) bardzo mi przykro ,że poznajemy się w takich okolicznościach, przed starankami warto zrobić podstawowe badania, toksoplazmoze, cytomegalie, tsh ft3 ft4 i dobrze by było też zrobić wymazy na mykoplasmę ureoplasmę i chlamydie szczegóły znajdziesz na wątku badania po poronieniu.

Monila- witaj zapalam światełko dla Aniołka (*)przykro mi ,że w takich okolicznościach się poznajemy także Ciebie namawiam na badanka ,które wymieniłam Enya zawsze warto to i owo sprawdzić.

My byliśmy wczoraj w tym Licheniu pogoda pięknie dopisała jest gdzie spacerować i co zwiedzać poszliśmy na msze i pomodliłam się o nas wszystkie , o to ,żebyśmy szczęśliwie doczekały się pociech i o zdrowie dla małych szkrabów i całych naszych rodzinek, zobaczymy pożyjemy czy wszystko zostało wysłuchane, kupiliśmy sobie zegar przedstawiający Bazylikę i obraz z Janem Pawłem II wisi na honorowym miejscu w pokoju.
As- podziwiam Cię naprawdę dziekuję,że się za nas wszystkie pomodliłaś.To ci bidulka stracha napędziła, ale najważniejsze ,że wszystko dobrze się skończyło:tak:.
Gosia- ale mi stracha te Twoje plamienia napędziły ,ale najważniejsze ,że widziałaś dzidzia ,serduszko pracuje tylko się cieszyć:-)

buzki laseczki:-)
ja tak samolubnie :zawstydzona/y:
w piatek mialam polowkowe ale bobo nie chcialo sie ujawnic jutro mam prenatalne wiec sie dowiemy co w trawie piszczy :-)
a w poniedzialek musze zglosic sie na oddzial i w srode moj gin zalozy mi szew i tego troche sie obawiam ale jestem dobrej mysli
bobo szaleje w brzusiu kopie nagminnie a nawet nie dalo sie zbadac dokladnie ale jest wszystko wsio ok z maluszkiem i mnie to bardzo cieszy

martwie sie o tymire nie wiecie co z nia ?

reklama
wiesz klaczku nasze bobo siadlo na pupci i nie chcialo pokazac co ma po miedzy nogami i uparte do konca bylo wie oby twoje jajko nie zrobilo ci takiego psikusa jak nasze dziecie ale tak jak to sie mowi plec dziecka to tylko formalnosc w ciazy wazne jest zeby zdrowe bylo i w terminie sie urodzilo:-)
buzki dla ciebie i jajka

Do góry