Czesc Dziewczyny... sorki ze tak zadko pisze ale teraz niestety nie mam zbyt duzo czasu bo mam na 14 do pracy.. a jak wracam to jestem padnieta i marze tylko o cieplej kąpieli i o łóżku... ehh dzis mam jakis zły dzien ... cos czuje ze nie obejdzie sie bez płaczy jak wroce do domu...byłam u mojego skarba juz (nie wytrzymałabym choć jednego dnia bez odwiedzenia go na cmentarzu) ale sie nasprzatałam bo ulewa była w nocy i wszytko było brudne z ziemi..zaniedługo lece do pracy... mam jeszcze takie pytanko czy sa tu dziewcyzny ktore rodziły sowje malenstwa przez cc i potem szybko zaszły w ciaze?? ehh bo ja to jzu bym chciała zajsc w ciaze.. tylko nie wiem jak to by było;(
reklama
Witam kochane.:-):-)
Dosszłam na Jasną Gorę chyba resztakami sił ,ale za rok znów idę.
To najcięższa pielgrzymka na jakiej byłam ,ale dałam radę .
Wszystkie intencje zaniesione,pomodliłam się za nasze aniołki i prosiłam o wstawiennictwo dla nas wszystkich .
Kilka razy mówiłam intencje dla BB w naszej grupie podczas modlitwy.
Nie wiem czy to coś da,ale nasz ojciec przewodnik ma moc uzdrawiania i udziela specjalnego błogosławieństwa...
Pożyjemy ...zobaczymy...doświadczymy....
Nogi mam w opłakanym stanie ,ale chyba bez szpitala się obędzie.;-);-);-)
Klaudia też nie była by sobą gdyby obyło się bez sensacji. Trzeciego dnia przestała oddychać podczas marszu i podjechała kawałek karetką .Napędziła mi niezłego stracha
Dostała jakieś leki i na szczęście minęło,choć lekarz kazał wracać do domu to ta dzielnie wytrwała do końca i do Częstochowy wchodziła z uśmiechem na ustach .
Uciekam bo zmęczona jestem ...
Idę odsypiać
Dosszłam na Jasną Gorę chyba resztakami sił ,ale za rok znów idę.
To najcięższa pielgrzymka na jakiej byłam ,ale dałam radę .
Wszystkie intencje zaniesione,pomodliłam się za nasze aniołki i prosiłam o wstawiennictwo dla nas wszystkich .
Kilka razy mówiłam intencje dla BB w naszej grupie podczas modlitwy.
Nie wiem czy to coś da,ale nasz ojciec przewodnik ma moc uzdrawiania i udziela specjalnego błogosławieństwa...
Pożyjemy ...zobaczymy...doświadczymy....
Nogi mam w opłakanym stanie ,ale chyba bez szpitala się obędzie.;-);-);-)
Klaudia też nie była by sobą gdyby obyło się bez sensacji. Trzeciego dnia przestała oddychać podczas marszu i podjechała kawałek karetką .Napędziła mi niezłego stracha
Dostała jakieś leki i na szczęście minęło,choć lekarz kazał wracać do domu to ta dzielnie wytrwała do końca i do Częstochowy wchodziła z uśmiechem na ustach .
Uciekam bo zmęczona jestem ...
Idę odsypiać
As, gratuluję, że dotarłaś!!!! Ja byłam 2 razy i to jest super przeżycie. Odpoczywaj teraz.
Monila, moja kuzynka urodziła chłopca przez cc, a za chwilę zaszła w ciążę i urodziła SN dziewczynkę. Nie było żadnych komplikacji. Ma dzieci rok po roku A pytałaś lekarza, co on na to?
Monila, moja kuzynka urodziła chłopca przez cc, a za chwilę zaszła w ciążę i urodziła SN dziewczynkę. Nie było żadnych komplikacji. Ma dzieci rok po roku A pytałaś lekarza, co on na to?
Dzieki, Mart! No, jesli kobiecosc liczyc na kg, to ja jestem mega kobieca! Jajko ma domek jaki ma, mam tylko nadzieje ze wykorzysta to locum do ostatniej chwili. Jak na poczatek 5 miesiaca to to jest beben... Ciekawe co bedzie pod koniec... A moje durne chlopisko patrzy czule na ten dom dziecka i mowi "moj brzuszek, moj brzuszek...". Ciekawy facet! Baba mu rosnie wszerz a ten sie rozczula.
Monila, jak pamietam w sadeckim szpitalu to byly takie fale... Przez jakis czas pozwalali kobietom po cc rodzic sn, potem mieli przypadek ze podczas porodu sn kobiecie pekla macica i babka im zeszla, wiec zaliczyli fobie i jak tylko kiedys bylo cc, to juz obowiazkowo cc lecialo. Duzo zalezy - jak sadze - od lekarza/szpitala po prostu.
As, aparatko! Ja wiem ze Ty twarda sztuka, ale wez uwazaj... Tym bardziej gratulacje z racji pomyslnie przedeptanej trasy.
Monila, jak pamietam w sadeckim szpitalu to byly takie fale... Przez jakis czas pozwalali kobietom po cc rodzic sn, potem mieli przypadek ze podczas porodu sn kobiecie pekla macica i babka im zeszla, wiec zaliczyli fobie i jak tylko kiedys bylo cc, to juz obowiazkowo cc lecialo. Duzo zalezy - jak sadze - od lekarza/szpitala po prostu.
As, aparatko! Ja wiem ze Ty twarda sztuka, ale wez uwazaj... Tym bardziej gratulacje z racji pomyslnie przedeptanej trasy.
gosiaczek12344
Aktywna w BB
czarna76, Kahaka, Magda_79 dzięki stressa miałam ogromnego!!!.
Wynik bety 27959,0 mIU/mL (6tc)
As kochana odpoczywaj, dobrze ze całe i zdrowe wróciłyście!!!! Podziwiam Was!!!
pozdrawiam cała resztę dzielnych kobitek!
Wynik bety 27959,0 mIU/mL (6tc)
As kochana odpoczywaj, dobrze ze całe i zdrowe wróciłyście!!!! Podziwiam Was!!!
pozdrawiam cała resztę dzielnych kobitek!
Mart81
Fanka BB :)
zrobiłam dzisiaj zakup testów owulacyjnych i ciążowych na allegro. myślicie że to dobry pomysł?
w aptece 5 owulacyjnych kosztuje ok 25zł ciążowy między 12 a 20. a ja kupiłam 20 owulacyjnych i dwa ciążowe wszystko za 21 zł. ciekawe tylko ile to warte? kupowałyście takie gadgety w necie?
w aptece 5 owulacyjnych kosztuje ok 25zł ciążowy między 12 a 20. a ja kupiłam 20 owulacyjnych i dwa ciążowe wszystko za 21 zł. ciekawe tylko ile to warte? kupowałyście takie gadgety w necie?
K
kobietka22
Gość
Enya- witaj zapalam światełko dla Aniołka(*) bardzo mi przykro ,że poznajemy się w takich okolicznościach, przed starankami warto zrobić podstawowe badania, toksoplazmoze, cytomegalie, tsh ft3 ft4 i dobrze by było też zrobić wymazy na mykoplasmę ureoplasmę i chlamydie szczegóły znajdziesz na wątku badania po poronieniu.
Monila- witaj zapalam światełko dla Aniołka (*)przykro mi ,że w takich okolicznościach się poznajemy także Ciebie namawiam na badanka ,które wymieniłam Enya zawsze warto to i owo sprawdzić.
My byliśmy wczoraj w tym Licheniu pogoda pięknie dopisała jest gdzie spacerować i co zwiedzać poszliśmy na msze i pomodliłam się o nas wszystkie , o to ,żebyśmy szczęśliwie doczekały się pociech i o zdrowie dla małych szkrabów i całych naszych rodzinek, zobaczymy pożyjemy czy wszystko zostało wysłuchane, kupiliśmy sobie zegar przedstawiający Bazylikę i obraz z Janem Pawłem II wisi na honorowym miejscu w pokoju.
As- podziwiam Cię naprawdę dziekuję,że się za nas wszystkie pomodliłaś.To ci bidulka stracha napędziła, ale najważniejsze ,że wszystko dobrze się skończyło.
Gosia- ale mi stracha te Twoje plamienia napędziły ,ale najważniejsze ,że widziałaś dzidzia ,serduszko pracuje tylko się cieszyć:-)
Monila- witaj zapalam światełko dla Aniołka (*)przykro mi ,że w takich okolicznościach się poznajemy także Ciebie namawiam na badanka ,które wymieniłam Enya zawsze warto to i owo sprawdzić.
My byliśmy wczoraj w tym Licheniu pogoda pięknie dopisała jest gdzie spacerować i co zwiedzać poszliśmy na msze i pomodliłam się o nas wszystkie , o to ,żebyśmy szczęśliwie doczekały się pociech i o zdrowie dla małych szkrabów i całych naszych rodzinek, zobaczymy pożyjemy czy wszystko zostało wysłuchane, kupiliśmy sobie zegar przedstawiający Bazylikę i obraz z Janem Pawłem II wisi na honorowym miejscu w pokoju.
As- podziwiam Cię naprawdę dziekuję,że się za nas wszystkie pomodliłaś.To ci bidulka stracha napędziła, ale najważniejsze ,że wszystko dobrze się skończyło.
Gosia- ale mi stracha te Twoje plamienia napędziły ,ale najważniejsze ,że widziałaś dzidzia ,serduszko pracuje tylko się cieszyć:-)
kasia2011
buzki laseczki:-)
ja tak samolubnie
w piatek mialam polowkowe ale bobo nie chcialo sie ujawnic jutro mam prenatalne wiec sie dowiemy co w trawie piszczy :-)
a w poniedzialek musze zglosic sie na oddzial i w srode moj gin zalozy mi szew i tego troche sie obawiam ale jestem dobrej mysli
bobo szaleje w brzusiu kopie nagminnie a nawet nie dalo sie zbadac dokladnie ale jest wszystko wsio ok z maluszkiem i mnie to bardzo cieszy
martwie sie o tymire nie wiecie co z nia ?
ja tak samolubnie
w piatek mialam polowkowe ale bobo nie chcialo sie ujawnic jutro mam prenatalne wiec sie dowiemy co w trawie piszczy :-)
a w poniedzialek musze zglosic sie na oddzial i w srode moj gin zalozy mi szew i tego troche sie obawiam ale jestem dobrej mysli
bobo szaleje w brzusiu kopie nagminnie a nawet nie dalo sie zbadac dokladnie ale jest wszystko wsio ok z maluszkiem i mnie to bardzo cieszy
martwie sie o tymire nie wiecie co z nia ?
Co to bylo??thank you, nice sharing..
Kasia, dziewczyny radza sobie ze szwem, wiec i Ty dasz rade. No i miejmy nadzieje ze jutro dziecie zechce pokazac co tam chowa. Kurcze, wlasnie sobie uwiadomilam ze mamy jedna szanse na poznanie czym jest Jajko - scan 02.wrzesnia. Albo pokaze, albo wyjdzie w praniu.
reklama
kasia2011
wiesz klaczku nasze bobo siadlo na pupci i nie chcialo pokazac co ma po miedzy nogami i uparte do konca bylo wie oby twoje jajko nie zrobilo ci takiego psikusa jak nasze dziecie ale tak jak to sie mowi plec dziecka to tylko formalnosc w ciazy wazne jest zeby zdrowe bylo i w terminie sie urodzilo:-)
buzki dla ciebie i jajka
buzki dla ciebie i jajka