reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc Dziewcyzny ja dzis w strasznie złym humorze...wrr.... wszytko mnie nerwuje i wogole..;( ehh własnie byłam u mojego Aniołeczka kochanego... u nas słonko swieci na całegop i cieplo jest ... jakos nie przepadam za taka pogoda ostatnio bo w taka sliczna pogode przyszedl na swiat nasz syneczek i w taka pogode odszedł...;(ehh pogrzeb tez miał w taka sliczna pogode... :(( pozdrowionka dla was i
[*]
[*]
[*]
[*] dla naszych Aniołeczkow

reklama
As , doszła cało na Jasną Górę , czy zdrowo to się okaże - stopy ją bolą , mówiła że znów pewnie wyląduje w szpitalu....
widziałyśmy się chwilę , bo tam tyle ludzi ze nie sposób spokojnie pogadać .

Kłaczek , po twoich opisach to ja myślałam zobaczyć niezłe brzuszysko , a tu taki fajny bębenek !
Ewelina , super że nie ma krwiaka
Asia , trzymaj się , oby to nic groźnego
Anulka , no to witaj w moim jednoosobowym klubie "facetów na nie" a te bóle to nie korzonki?

Dziewczyny dziękuje bardzo za kciuki przydały sie. Zbadali mnie w szpitalu była brazowa wydzielina, zrobili usg serduszko bije to najważniejsze dziecko rozwija sie prawidłowo, szyjka ok nie ma rozwarcia. Pani Doktor kazala zwiekszyc dawke luteiny do 2x dziennie i w srode mam wizyte u ginki do tego czasu mam lezec. Dziekuje jeszcze raz za kciuki przydały się.:-)

Czarna, jak go widze w lustrze to wyglada jak beben Stonesow. Zdjatko mi ladne wyszlo, no...
Asia, ale szyjka nie skrocona? Wszystko ok i cacy? Ulzylo mi... Dzieki za info.

Hej dziewczyny :)
My mieliśmy dziś super dzien;) rano pojechaliśmy sobie do Bałtowa na wycieczkę :) Potem jeszcze zakupki, i nam wspaniale minął dzien:)
Dziś juz nie mam siły was nadrabiać bo marzę tylko o gorącej dłuuuuugiej kąpieli i łóżeczku !!!!!! ale wstawiam Wam zdjęcia z wycieczki :) Proszę szybko oglądać bo jutro usuwam :p

b4.jpgb26.jpg b36.jpgb39.jpg
b29.jpgb12.jpg

Asia dobrze ze to plamienie to nic złego !!!!!!!
Monila tulę Cię mooooooooocno !!!!!!!!!!!
Kłaczek , czarna buziak :)

Ostatnia edycja:
Ilona- super fotki
Asiu - cieszę się , że wszystko dobrze.
Witam się wieczornie nadal mam problem z netem, jutro rano pobudka i jedziemy do Lichenia się pomodlić pomodlę się też za Was wszystkie i wasze skarby buziaki.

Kobietka, z gory dziekuje za pamiec:) tak sobie pomyslalam , ze jak i Ty i As sie za mnie pomodlicie to blizniaki murowane;)
Pustki tu dzisiaj ale sie nie dziwie, bo pogoda rewelacja. A u nas goscie, po poludniu przyjechal moj kochany braciszek z dziewczyna i z nasza Mama, wiec jest wesolo. Mezus znieczula sie przed kolejny m wyjazdem, a ja??? Jak zwykle z Wami.

Dobrej nocki Kochane

reklama
Do góry