kasia2011 super że wsio ok. Co do płci mi też wszystko jedno było, ale teraz takie czasy że człowiek przyzwyczajony że wie się wcześniej widziałam tymirę na wątku dot. twardnieniu brzucha i skracaniu szyjki, nawet pisałam do niej na priv, ale nie odpisała. Może nie ma ochoty się już tu udzielać
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
hej :*
Czy WY też takie dzis senne jestescie ??????????? położyłam sie o 14 z małym to ja wstałam po 16 a mały dopiero teraz
As- podziwiam Cię i to cholernie,ja bym w życiu nie doszłam, nie nadaje sie na takie wyprawy !!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia- może jutro pokaże bobo co ma między nóżkami ważne ze jest OKI !!!!!!!!!!!a tak na marginesie to Ja bym nie chciała wiedziec , tzn teraz taka jestem cwana a potem to bedzie mnie skręcać ale jak nie bedzie chciało sie ujawnić to wiadomo ze bedzie łatwiej wytrzymać hihi
Kobietka i AS - mam nadzieje ze Wasze modliwtwy zostaną wysłuchane !!!!!!!!!!!! Ja dziękuję Wam za te modlitwy !!!!!!!!!!!!!!!!
Mart - ja tez kupuje na allegro takie testy, i mnie nigdy nie zawiodły, ciążowe pokazywały zawsze prawdę owu tak samo !!!!!!!!!!!!! wiec czasem lepiej kupić taniej U jakiego allegrowicza kupowałas?????? ja mam juz sprawdzonego i kupuje zawsze u jednego boi przesyłka po 3zł i zawsze docierają błyskawicznie
Kahaka brzuszek niech juz rośnie, a coooo Ja miałam juz w 4 miesiącu spory brzuszek ja to sie cieszyłam strasznie zawsze go eksponowałam hehe
Buziaki dla reszty kobitek :****************
Czy WY też takie dzis senne jestescie ??????????? położyłam sie o 14 z małym to ja wstałam po 16 a mały dopiero teraz
As- podziwiam Cię i to cholernie,ja bym w życiu nie doszłam, nie nadaje sie na takie wyprawy !!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia- może jutro pokaże bobo co ma między nóżkami ważne ze jest OKI !!!!!!!!!!!a tak na marginesie to Ja bym nie chciała wiedziec , tzn teraz taka jestem cwana a potem to bedzie mnie skręcać ale jak nie bedzie chciało sie ujawnić to wiadomo ze bedzie łatwiej wytrzymać hihi
Kobietka i AS - mam nadzieje ze Wasze modliwtwy zostaną wysłuchane !!!!!!!!!!!! Ja dziękuję Wam za te modlitwy !!!!!!!!!!!!!!!!
Mart - ja tez kupuje na allegro takie testy, i mnie nigdy nie zawiodły, ciążowe pokazywały zawsze prawdę owu tak samo !!!!!!!!!!!!! wiec czasem lepiej kupić taniej U jakiego allegrowicza kupowałas?????? ja mam juz sprawdzonego i kupuje zawsze u jednego boi przesyłka po 3zł i zawsze docierają błyskawicznie
Kahaka brzuszek niech juz rośnie, a coooo Ja miałam juz w 4 miesiącu spory brzuszek ja to sie cieszyłam strasznie zawsze go eksponowałam hehe
Buziaki dla reszty kobitek :****************
kasia2011
Fanka BB :)
ja tez bardzo chce wiedziec co mamy ale jak nie bedzie chcialo sie ujawnic to jakos to przezyjemy i tak troche rzeczy mamy po Wikim wiec bobo bedzie skazane na niebieski kolor przynajmiej na pierwsze 3 miesiace jak okaze sie ze to bedzie dziewczynka a reszte to tesciowa zakupi bo w hurtowni odziezy pracuje i w hurcie ma taniej bo na firme bieze a pozostale akcesoria to bedziemy kupowac bez pulciowo czyli jakies beze zielone czy jakies tam wiec zle nie jest i dziekuje magnusik za info o tymirze ale naprawde martwie sie o nia mam nadzieje ze jest u niej wszystko wpozo
kasia2011
a ciekawy ciekawy i to jak cholera ;-)
enya81
Dzięki dziewczyny za te słowa otuchy i rady Co do badań - między jednym badaniem USG (4-5 tydzień) a drugim (kiedy dowiedziałam się że dzidzia już nie żyje) zdrobiłam morfologię, mocz, glukozę, toksoplazmozę i te wszystkie WR, a no i jeszcze przeciwciała bo mamy konflikt - wszytko było super, więc to chyba nie przyczyna??? Co do mojego stanu psychicznego - ciężko powiedzieć, wróciłam do pracy, funkcjonuję jakoś ale wczoraj np poryczałam się bo moja szwagierka jak się okazało jest w ciąży. ...No więc chyba najlepiej ze mną nie jest. Jeśli chodzi o staranie, trochę się jednak wystraszyłam po Waszych wypowiedziach - ciężko by mi było teraz przeżywać stratę jeszcze raz jeśli by do tego doszło... Ale już doszłam do tego dlaczego tak robię- mąż wyjeżdza za granicę na 2 miesiące i mam jakiegoś takiego stracha że jak nie teraz, to może później się nie uda???Trzymam za nas wszystkie kciuki!!!!Żeby było jak najwięcej dzidziusiów
Ludy nadrobię ... kiedyś ... chyba w przyszłym tygodniu dopiero ...
Ale ja z potrzebą ni w gruchę ni w pietruchę z tematem związaną - mam mak, potrzebuję go dobrze wykorzystać, byle nie na makowiec, choć zrobiłabym dobrze A. nie dotykając go nawet, ale jakbyście coś fajnego miały, to wrzućcie mi na PW plis. I nie makiełki ;-)
Pozdrawiam i nadrobię. Obiecuję!
EDIT: Ma ktoś numer do Tymiry?????????????
Ale ja z potrzebą ni w gruchę ni w pietruchę z tematem związaną - mam mak, potrzebuję go dobrze wykorzystać, byle nie na makowiec, choć zrobiłabym dobrze A. nie dotykając go nawet, ale jakbyście coś fajnego miały, to wrzućcie mi na PW plis. I nie makiełki ;-)
Pozdrawiam i nadrobię. Obiecuję!
EDIT: Ma ktoś numer do Tymiry?????????????
Ostatnia edycja:
Enya, bede swinia - troche dobrze ze wyjezdza bo nie zaliczycie "wpadki", Ty sie spokojnie fizycznie pozbierasz. Gorzej z psychika, tu by sie przydal maz na miejscu - pierwsze poronienie przezywalam majac malza tylko na skype i nie bylo fajnie. Przyjechal na urlop 3 tyg. pozniej, wiec jakos bylo latwiej, ale w takich trudnych chwilach dobrze byc razem.
Z rozmow damsko-meskich.
-Kochanie, kupilam Ci na kolacje salcesonik! (Tu tylko w polskim sklepie, dosc drogi wiec w kategoriach rarytasu, a Rajmund lubi.)
- O, jak fajnie!
- No, teraz mnie bedziesz na rekach nosil...
- Kochanie, ja bym cie na rekach nosil i bez tego, ale obawiam sie ze stropy nie wytrzymaja.
Z rozmow damsko-meskich.
-Kochanie, kupilam Ci na kolacje salcesonik! (Tu tylko w polskim sklepie, dosc drogi wiec w kategoriach rarytasu, a Rajmund lubi.)
- O, jak fajnie!
- No, teraz mnie bedziesz na rekach nosil...
- Kochanie, ja bym cie na rekach nosil i bez tego, ale obawiam sie ze stropy nie wytrzymaja.
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Kłaczek ale sie uśmiałam
Enya kłaczek ma absolutną rację i Ja sie podpisuję pod tym, chęć bycia w ciąży jest cholernie ogromna( chyba kazda z nas tak miala ) ale pomysl 100000000 razy zanim podejmiesz tak szybką decyzję, wiem ze kobiety zachodzą zaraz po poronieniu w ciązę i jest OK,ale to było łyżeczkowanie, macica to teraz wielka rana, zarodek może sie nie zagnieżdzić a jak się zagnieżdzi to może nie miec warunków i " poleci" , - weż przykład ze mnie chociażby, po łyżeczkowaniu kochalismy sie jakos 3 tyg PO, i zaszłam w ciązę i ją straciłam ( puste jajo) TERAZ TAKIEGO BŁEDU BYM NIE POPEŁNIŁA , wtedy wiedziałam ze mogę zajśc ale ja głupia sądziłam ze akurat w tym czasie nie moge miec owulki a jednak BYŁA !!!!!!!!!!!!!
a mąż wróci i zaczniecie sie starać, akurat minie ten minimalny 3 miesięczny okres ,!!!!!!! Najpierw lekarz USG it potem minimum 3 okresy i do dzieła jesli gin wyrazi zgodę i da zielone światło
Trzymam kciuki !!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie, owulka sie zbliża , powinna być czwartek/piątek ( jutro zaczne robić testy juz ) a dziś było ostanie przytulanko ((((( wiec uwazam ze mam MARNE szanse ale wasze kciuki przeciez CUDA potrafią zdziałać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc bardzo proszę ))))))))) Nie nastawiam sie jednak, bo nie ma sensu , robaki nie dadzą rady wiec w sumie powinnam skreślić ten cykl juz teraz !!!!!!!!!! no szkoda , ale cóż zrobić ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Enya kłaczek ma absolutną rację i Ja sie podpisuję pod tym, chęć bycia w ciąży jest cholernie ogromna( chyba kazda z nas tak miala ) ale pomysl 100000000 razy zanim podejmiesz tak szybką decyzję, wiem ze kobiety zachodzą zaraz po poronieniu w ciązę i jest OK,ale to było łyżeczkowanie, macica to teraz wielka rana, zarodek może sie nie zagnieżdzić a jak się zagnieżdzi to może nie miec warunków i " poleci" , - weż przykład ze mnie chociażby, po łyżeczkowaniu kochalismy sie jakos 3 tyg PO, i zaszłam w ciązę i ją straciłam ( puste jajo) TERAZ TAKIEGO BŁEDU BYM NIE POPEŁNIŁA , wtedy wiedziałam ze mogę zajśc ale ja głupia sądziłam ze akurat w tym czasie nie moge miec owulki a jednak BYŁA !!!!!!!!!!!!!
a mąż wróci i zaczniecie sie starać, akurat minie ten minimalny 3 miesięczny okres ,!!!!!!! Najpierw lekarz USG it potem minimum 3 okresy i do dzieła jesli gin wyrazi zgodę i da zielone światło
Trzymam kciuki !!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie, owulka sie zbliża , powinna być czwartek/piątek ( jutro zaczne robić testy juz ) a dziś było ostanie przytulanko ((((( wiec uwazam ze mam MARNE szanse ale wasze kciuki przeciez CUDA potrafią zdziałać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc bardzo proszę ))))))))) Nie nastawiam sie jednak, bo nie ma sensu , robaki nie dadzą rady wiec w sumie powinnam skreślić ten cykl juz teraz !!!!!!!!!! no szkoda , ale cóż zrobić ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
reklama
Enya81 - co do szwagierki, to Cię doskonale rozumiem. Rozumiem też tę pustkę, którą czujesz oraz to, że boisz się być sama, bo maż wyjeżdża. Ja też zostałam sama po pierwszym poronieniu, mąż też wyjechał i nie było łatwo. Ale ja i tak Ci zazdroszę, bo masz już dziecko. To powinna być dla Ciebie nadzieja na przyszłość - raz urodziłaś zdrowego bobasa, więc urodzisz drugi raz!