reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

jakby to powiedzieć - jak byliśmy w rajchu miałam straszne zawirowania żoładkowe , jelitowe , normalnie wieczorem to było słychać jak moje jelita gadają ze sobą :-Dbyć moze to woda albo coś mi nie pasowało , no i od paru dni jest ten ból ..

jak nie przejdzie to we wtorek do lekarza chyba by pasowało nie?;-)
Mamusia mi przywaliła i powiedziała że jak nie boli to nie nerki:-):-D

reklama
ja to już nie wiem.... ta moja pipa to chyba zwariowała:(

cieszyłam się, że mój okres trwał 5 dni i się skończył... ale minął dopiero tydzień, a ja plamię... chyba znów się zacznie.... znów okres??
tzn. że teraz na bank będę mieć 2 łyżeczkowanie:(

kłaczku ale u mnie ewidentnie cos jest nie tak....
przecież wiesz, że po porodzie 2 miesiące leciało ze mnie jak..........
zahamowała krwawienie luteina.... a potem dostałam okres... 5 dni i się skończył... tydzień po i znów plamię.... no halo... zwariowało...............a ja już hormonów nie wezmę.... lekarze podejrzewają cholestazę wewnątrzwątrobową.... mam plamy po każdym jedzeniu, drapę się... po wszystkim boli cały brzuch... chudnę...... w poniedz odbieram wyniki krwi... a 24 mam usg jamy brzusznej całej.... więc leki nie wchodzą w grę....

O, kurde... No to ze mialas basen na okraglo to pamietam. Z ta watroba to faktycznie kanal, jesli jest problem to hormony odpadaja. Coz... Moge tylko potrzymac kciuki. Bylo by juz dosc "atrakcji".

Ilona ja miałam podobnie tylko po zabiegu nie dostałam @ dostałam ją miesiąc po i trwała tak ok 6 dni i przez kilka dni było dobrze a później znowu powróciło takie brudzenie i też trwało kilka dni.

dziewczyny jest już oczekiwana @ ale jeszcze sie nie wyregulowała po zabiegu, myślałam ze już 2 @ będzie normalna a wcale taka nie jest. zawsze pierwszy dzien był ciężki a teraz go prawie nie odczułam.
Dobranoc wszystkim

Kasiaa, moze sie w ogole cos pozmieniac w cyklu. Pamietam ze po porodach mi sie mieszalo - cykle sie wydluzaly lub skracaly o dzien-dwa, @@ z 7 dni schodzily na 5 i odwrotnie, bywaly slabsze lub intensywniejsze... Przed bliznietami mialam 5 dni podzielone na 2x2 z dniem przerwy posrodku, po blizniakach 6-7 zaczynajace sie silnie, konczace 2 dniami plamienia. Po ostatnim poronieniu 5-6 dni z 1 dniem paprania na koniec. Tyle ze dlugosc cyklu juz zostala. To sie zmienia tez z wiekiem... I wcale nie chodzi mi tu o emerytalny.;-)

dziewczyny dzisiaj rano poszlam siku pocieram sie i patrze a tam sluz brazowy zawolalam M i mame i oni powiedzieli ze to pewnie nic takiego takie brudzenie bo nic mnie nie boli a to krew nie jest. boje sie jak cholera.!! rano sie troche zabawialismy ale nie wkładał mi palca ani nic takiego <głupio mi troche o tym pisac> a tutaj takie cos jak potem poszlam siku. stracham sie troche.

reklama
Do góry