reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

mnie tak samo wydaje sie ze to ze nie masz @ oznacza powrót zaniku okresu,dziś powtórz taki zabieg, winko i kąpiel , rozluźnisz sie troszeczkę :) poronienie to nie taka błachostka wiec możesz nie miec tak regularnie jak wczesniej, wiec naprawdę nie martw sie!!!!!:)))))))))))

reklama
Talf- jak ja miałam wywoływany @ to miałam brać 2 razy na dzień rano i wieczorem przez 6 dni .
Witam się wieczornie i melduję ,że żyję net mi nadal się zacina i nie dałam rady nadrobić, ale witam cieplutko i miłego weekendu wszystkim ,życzę , my z M i rodzicami wybieramy się w poniedziałek do Lichenia na wycieczkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka, jak na moje, to tak wlasnie wyglada bol nerek. A pecherz Cie nie boli?

Kobietka, to jak jedziesz do Lichenia to wez ze soba moje intencje, pierwsza wiadoma, jak co miesiac;) ale przede wszystkim za moja Tesciowa i jej brata i oczywiscie za wszystkie staraczki, brzuchatki i aniolkowe mamusie, zeby mialy sile sie podniesc.

Buzka

Ostatnia edycja:
No własnie ze nie boli , pije zieloną i czerwoną siebatke , siku tez ok , ale jak zaboli czy zakłuje to nie jestem w stanie nawet głęboko oddychać . Ide wziąć gorącą kąpiel może jak sie nagrzeje to przejdzie:-(
gosiulek no własnie to jest ból kłyucie od pasa do połowy pleców , tak dokładnie to wygąda.Po obu stronach .
A sio nerki a sio!!:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka, popros kogos, zeby Cie lekko stuknal kantem dloni po bokach plecow. Nie centralnie w boki, ale w prawa i lewa strone plecow, na wysokosci nerek. No, tam gdzie sa nerki. Jesli bedziesz mu potem chciala wydrapac oczy i odgryzc rece, to masz kamienie w nerkach.

no kłaczku Ty nasz kochany właśnie tak mi zrobiła mama po południu i powiem Ci że nie bolało , bo to samo mi powiedziała co Ty , ale jak np. wstaje to ból , kłucie jest okropne.........ałłłłł

reklama
Anulka, jak na moje, to tak wlasnie wyglada bol nerek. A pecherz Cie nie boli?

Kobietka, to jak jedziesz do Lichenia to wez ze soba moje intencje, pierwsza wiadoma, jak co miesiac;) ale przede wszystkim za moja Tesciowa i jej brata i oczywiscie za wszystkie staraczki, brzuchatki i aniolkowe mamusie, zeby mialy sile sie podniesc.

Buzka

Ok pomodle się w Twoich intencjach i za wszystkie kobietki z forum :tak:macie jak w banku.

Do góry