reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mnie tak samo wydaje sie ze to ze nie masz @ oznacza powrót zaniku okresu,dziś powtórz taki zabieg, winko i kąpiel , rozluźnisz sie troszeczkę :) poronienie to nie taka błachostka wiec możesz nie miec tak regularnie jak wczesniej, wiec naprawdę nie martw sie!!!!!:)))))))))))

reklama
Talf- jak ja miałam wywoływany @ to miałam brać 2 razy na dzień rano i wieczorem przez 6 dni .
Witam się wieczornie i melduję ,że żyję net mi nadal się zacina i nie dałam rady nadrobić, ale witam cieplutko i miłego weekendu wszystkim ,życzę , my z M i rodzicami wybieramy się w poniedziałek do Lichenia na wycieczkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka, jak na moje, to tak wlasnie wyglada bol nerek. A pecherz Cie nie boli?

Kobietka, to jak jedziesz do Lichenia to wez ze soba moje intencje, pierwsza wiadoma, jak co miesiac;) ale przede wszystkim za moja Tesciowa i jej brata i oczywiscie za wszystkie staraczki, brzuchatki i aniolkowe mamusie, zeby mialy sile sie podniesc.

Buzka

Ostatnia edycja:
No własnie ze nie boli , pije zieloną i czerwoną siebatke , siku tez ok , ale jak zaboli czy zakłuje to nie jestem w stanie nawet głęboko oddychać . Ide wziąć gorącą kąpiel może jak sie nagrzeje to przejdzie:-(
gosiulek no własnie to jest ból kłyucie od pasa do połowy pleców , tak dokładnie to wygąda.Po obu stronach .
A sio nerki a sio!!:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka, popros kogos, zeby Cie lekko stuknal kantem dloni po bokach plecow. Nie centralnie w boki, ale w prawa i lewa strone plecow, na wysokosci nerek. No, tam gdzie sa nerki. Jesli bedziesz mu potem chciala wydrapac oczy i odgryzc rece, to masz kamienie w nerkach.

no kłaczku Ty nasz kochany właśnie tak mi zrobiła mama po południu i powiem Ci że nie bolało , bo to samo mi powiedziała co Ty , ale jak np. wstaje to ból , kłucie jest okropne.........ałłłłł

reklama
Anulka, jak na moje, to tak wlasnie wyglada bol nerek. A pecherz Cie nie boli?

Kobietka, to jak jedziesz do Lichenia to wez ze soba moje intencje, pierwsza wiadoma, jak co miesiac;) ale przede wszystkim za moja Tesciowa i jej brata i oczywiscie za wszystkie staraczki, brzuchatki i aniolkowe mamusie, zeby mialy sile sie podniesc.

Buzka

Ok pomodle się w Twoich intencjach i za wszystkie kobietki z forum :tak:macie jak w banku.

Do góry