Klaczek - Dzieki za wszystko wejdz jesze na ebay.de tam znajdziesz takie spodnie jakie ja mam sa naprawde wygodne . To dziwne ze w Polsce robia dopiero takie badania w 12 tyg u mnie bylo calkiem innaczej w piatym tyg dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i poszlam do gin on sprawdzil nic nie bylo widac dopiero przez mocz mogl stwierdzic ze jestem w ciazy za 2 tyg bylam znow u niego i widac juz bylo mala fasolke dzien przed moim wyjazdem do
Pl bylam na kontroli niby wszystko okay a jednak bylo zle skoro poronilam .. Ale nie bede sie poddawac z moim Partnerem zaczne za 3 miesiace znow prubowac i mam nadzieje ze w koncu sie uda . Nic wiecej mi do szczescia nie potrzeba tylko malego szkraba ktory placze w nocy byla bym najszczesliwsza mama na swiecie :!
Pl bylam na kontroli niby wszystko okay a jednak bylo zle skoro poronilam .. Ale nie bede sie poddawac z moim Partnerem zaczne za 3 miesiace znow prubowac i mam nadzieje ze w koncu sie uda . Nic wiecej mi do szczescia nie potrzeba tylko malego szkraba ktory placze w nocy byla bym najszczesliwsza mama na swiecie :!