reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

magda i czarna życzę Wam dużo zdrówka i spełnienia marzeń tych najskrytszych:***
malinkaizi faktycznie dziwne;/ ja miałam pobierane łozysko do badania, ale nie mam na wypisie żeby sie zgłosić po wynik... i co uważacie, ze powinnam jechać i dopytać????

poza tym kochane co mam zrobić z tym ślubem?? iść?? mój M prosi żebym poszła... moja siostra mówi żeby iść na złość... skoro mnie tam nie chce to żeby specjalnie iść z podniesioną głową , kupić jakiegos kwiatka... (Słonecznik - fałsz, zarozumiałość)...:) bo co jeszcze symbolizuje nienawiść????

reklama
Czarna i Magda wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!A w szczególności spłonienia ego najskrytszego marzenia!!!!!

Dla Aniołków nowych
[*]
[*]
[*]

Klaczku pozostaje wierzyć i na pewno tak jest że "jajko" ma się dobrze i w styczniu będzie dużym zdrowym bobasem!!!!wiem,że boisz sie tych różnych powikłań genetycznych. ale co by było np. gdyby było coś nie tak usunęłabyś swoje dzieciątko myślę ze nie... kochałabyś najmocniej jak umiesz... bo tak naprawdę nigdy nie wiemy co może się stać... ze mną na sali rodziła dziewczyna, która cała ciąże przechodziła wzorowo jak ja urodziłam Tomka to mi dano go tylko na chwile i zaraz zabrano bo był wymęczony mimo że poród był krótki, ona urodziła po mnie jej córeczka leżała długo na brzuszku i płakała a ona rozmawiała a ja w duchu zazdrościłam bo mi tak szybko zabrano Tomusia. Ale po przewiezieniu nas na połóg sielanka się skończyła Tomek był ze mną a ona nie dostała swojej córeczki, lekarze mówili że zachłysnęła się wodami nie radziła sobie z przełykaniem, stan się pogarszał , dziewczynka przeszła masę badań i do niczego nie można sie przyczepić , zapadła wtedy decyzja o przewiezieniu do bardziej specjalistycznego szpitala. Rozmawiałyśmy ostatnio w sobotę , maleńka ma porażenie nerwów przez co nie łyka, nie trzyma główki. jej mama stara się o nią dbać jak najlepiej umie, wierząc że to musi coś znaczyć skoro zostało dane jej takie życie, teraz wszystko ma inna wartość....

Dziewczynki trzymamy z Tomciem za was kciuki!!!!!

Pszczółko, dziękuję, u mnie już ok. Tzn. fizycznie ok, bo psychicznie jestem wrakiem :baffled:
kłaczku, widzisz, każda się martwi o coś innego, Ty o to, czy dziecko jest zdrowe, a ja póki co myślę tylko o tym, żeby maluch żył...
kasia2011, trawę widziałam na marcówkach, ale już od jakiegoś czasu się nie odzywała.

Usmażyłam placków z jabłkami i zjadłam chyba ze 20 :-p

Kahaka to bardzo dobrze, ze fizycznie już ok. Przykro tylko, że psychicznie źle się czujesz, ale wcale Ci sie nie dziwię. mam jednak wielką nadzieję, że teraz już bedzie tylko dobrze. A placki, mmmm, pycha... :p

Kłaczku wcale sie nie dziwie, ze sie wk.... Bo bez wzgledu na to jaka bys podjela decyzje to dobrze wiedziec. Bo to sa takie badania, zeby z nich korzystac. tym bardziej, ze usg nie jest zbyt skomplikowane i zbadanie przeziernosci zajmuje chwile. Bez sensu, ze termin scanu ustalili tak pozno. Ale dziec na pewno jest zdrowy, wiec nie masz co sie juz denerwowac :)

Ilona24 spóźnione, ale szczere wszystkiego NAJ!!!
Tak, moj rocznik to '79 :)

dzwoniłam do labolatorium no i sie spóźniłam ;((((( wyniki dziś przyszły ale juz "poszły" na góre do gabinetu lekarza wiec nie dowiem sie jak wyszły :((((( buuuuuuu...... byle do czwartku !!!!!!!!! :-(

Hop hop..... gdzie Wy wszystkie jestescie ???????????
Ja jestem "uwięziona" w domu dzis, bo czekam na kuriera :( mam nadzieje ze niedługo przyjedzie bo słonce wyszło wiec przydałoby sie wyjść z małym na plac zabaw !!!

Ostatnia edycja:
Witam się po południowo dziś mamy ładny dzionek w końcu wyjrzało słoneczko zza chmur witam się ze wszystkimi i pozdrawiam cieplutko.
Ilona trzymam kciuki za wyniki szkoda ,że nie zdążyłaś się niczego dowiedzieć dziś ,ale czwartek już niebawem:)Lecę coś oglądnąć w necie jakiś filmik może ściągnę.

Dziękuję za życzenia , bardzo mi milo się zrobiło.....

Magda 79 , fajnie mieć pokrewną jubilatkę ! Wszystkiego najlepszego! i witaj wsród nas
Kłaczek , też się boję cholernie trisomii - szlag by to ! szkoda że na scanie nie sprawdzili tej przezierności , miałabyś spokojną głowę , ale patałachy ,wrrrrr

wróciłam juz ze śląska , przegapiłam kolarzy - bo u nas dziś startowali , ile by człowiek nie sprzedał to zawsze mało.... brak słów , poprosiłam o 3 dni urlopu w sierpniu : odpowiedź : jak zrobisz plan to dostaniesz/ a zrobić plan w wakacje u mnie to graniczy z cudem.....zepsuli mi nastrój w tej robocie

reklama
Witajcie :-)
Dawno mnie tu nie było, ale dziś wpadam się zameldować po porannej wizycie.
Dzidziuś zdrowy, wszystkie wymiary, jak to określiła pani doktor, idealne. Kruszynka ma już 300g i najprawdopodobniej jest Dziewczynką W piątek połówkowe USG 4D i już wtedy lekarz na pewno potwierdzi płeć...Oby do piątku...
A mamusi od początku ciąży przybyło już 4kg (nie podoba mi się to..) i aktualnie waży 57kg...brrr...od dziś słodycze i inne zapychacze dla mnie już nie istnieją...

Do góry