reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pszczółka, pamiętam Cię*i dziękować*
Zanim leki zaczną działać, tak, jak powinny, tarczyca "działa" pulsacyjnie, czyli następuje skok/spadek...trzeba czasu, by się ustabilizowała. Przykro mi, że i Ciebie spotkało poronienie - najprawdopodobniej przez hashimoto...
Tu masz fajny artykuł na temat hashimoto:

http://nasze-choroby.pl/?act=statki&arty=484&opt=czytaj&id=199

Ostatnia edycja:
reklama
Pszczółka, a może zapytaj na jakimś forum o chorobach tarczycy? Nie wiem, czy tu na bb jest, ale na forum gazety wyborczej jest forum "Hashimoto" i "Choroby tarczycy". Może tam Ci ktoś podpowie.

Dziękuję Wam Dziewczyny :* Właśnie tu na bb jest Tarczyca a ciąża ale widzę, ze dawno tam nikt nie pisał, może odświeżę temat, ale popatrze też na artykuł od Ewelinki i na forum od Kahaki. Dla waszych maluszków też zapalam światełka [*] [*] [*] [*] [*]. Mam nadzieje, że jak już tu trafiłam to będę mogła czasem z Wami popisać...

gorąco, gorąco, gorąco;/

od rana czytałam książkę tak wciąga.... ehh... to już 10 czytana przeze mnie powieść tej autorki uwielbiam ją... jakby któraś miała ochotę na powieść pełną tajemnic to wypożyczajcie książki Joe Fielding:)

strasznie mnie od wczoraj ręka boli, cała.. przy ruszaniu też... a dziś namacałam guzka pod pachą... może od golenia?? hm...

ewelina, dzięki :-) nie mam zapasu kartek, robię na bieżąco, w miarę potrzeb. Ostatnio jakoś nie mam weny, albo raczej nie chce mi się. Może za parę tyg. mi wróci zapał.

wiecie co.. zastanawiam się czy jest sens tu być z Wami?? wkurzyła mnie dziś kobieta o loginie eliza28... napisała na moim blogu, że ja chyba sobie zmyśliłam tą historię i że powinnam gdzie indziej się wykazać.... no chore to jest....... tylko skoro zmyśliłam to co tu robię??
ja *******ę jaka ja jestem zła!! napisałam jej wiadomość! no jak można? no jak można pytam???

reklama
Ilonka głowa do góry, niektóre osoby żerują na czyichś nieszczęściach ;( Nie ma co sie takim ludźmi przejmować, ten ktoś nie jest tego wart abyś nas opuszczała !!!!! My Ci przecież wierzymy ,a ze ktoś inny nie to juz jego zasrany problem, ooooo !!!!!!!!!!

Do góry