Emy
Fanka BB :)
Gin powiedział, że lepiej nie ryzykować, to siedzimy na d.... Damy radę i takEmy biedna współczuje tego zaduchu o woni dorsza, ps już cos wiesz jak i co tam z wyjazdem do PL?
No to mialas rozmowę... Ja się nauczyłam jednego... po każdej nastepnej rozmowie o stracie, robiło mi się odrobinę lżej na sercu. Najgozej jest nic nie mówic i udawac ze wszystko jest ok. A że ludziom się głupio robi i nie wiedzą co powiedzieć to już ich problem.
Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie. Będę zaglądać na pewno, tym bardziej, że siedzę w domu, to czas wolno leci.
Emy, możesz sobie pożyczyć mój suwak ;-)
Powiedzcie mi, czy to forum różni się od "Wieści od ciężarówek"? Bo nie wiem czy jest sens w 2 miejscach pisać, i chyba te same dziewczyny się tam przewijają co tu?
Dzięki, dzięki, co za dużo to nie zdrowo, ale oczywiscie weszłam na tą stronkę, całkiem fajna i sprawdzilam na suwaku, że moje dziecko jest duże jak papaja;-)
Tu jest nasz główny watek, piszemy tu wszystkie o wszystkim. Wątek z wiesciami powstał własnie po to, żeby ważne posty ciężarówek np. relacje z wizyt u lekarzy nie gubiły się tutaj natłoku codziennych spraw.
Z biegiem czasu niektore cięzarówki zadomowiły się na wiesciach bardziej niz tu.... czasem nawet lepiej na wiesciach pochwalic się swoim szczęściem i pogadac o pieluchach niz tutaj, kiedy dołącza do nas nowa aniołkowa mama i potrzebuje przede wszystkim wsparcia, a nie czytania o wyprawce. Poza tym nie zawsze kazda z nas ma siłę, żeby czytać tu o bólu straty, kiedy sama boi się o swoje malenstwo w brzuchu
Mamy jeszcze jeden ciekawy wątek "wiesci od rozpakowanych mamusiek" ktory powstał w podobnym celu, a stał się regularnym wątkiem aniołkowych mam, ktore doczekały się swoich cudów
Zresztą większosc z nas pisze na wszystkich tych wątkach, bo niektore z nas siedzą tu juz dobre kilka lat, i calkiem nam ze sobą dobrze!!!