reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolciu - po zapłodnieniu zarodek nie ma kontaktu z organizmem matki przynajmniej przez tydzień, zanim się zagnieździ, tak, że spokojna Twoja rozczochrana :)

reklama
dzien dobry
nadrobilam was ale nie wiem co komu mialam napisac potracilam sie wiec przepraszam:zawstydzona/y:
klaczku super ze czujesz juz ruchy ja tez czulam pierwsze na tym etapie a teraz juz jest to zjawisko czestrze i bardziej wyrazniejsze i jakos tak lzej sie robi na serduszku
karolcia zjola bibianko izw oby byly fasolinki nadrobilybyscie luke zaciskam bardzo mocno raczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a u nas juz lepiej crp w poniedzialek wynosilo juz tylko 13,98 wiec spadek niesamowity mam dokonczyc antybiotyk i w piatek z ranca powtorzyc i wizyta popoludniu i wkoncu zobacze dzidziusia :tak:
buzki dla wszystkich

http://allegro.pl/freestyle-classic-fotelik-kolekcja-2011-gratisy-i1724276620.html
co myslicie o tym pojezdzie dla bejbola ;-)

Ostatnia edycja:
Karolciu teraz możesz spokojnie zafarbować włoski :-) dopiero jak już będzie pewne, że jesteś w ciąży to raczej będziesz musiała się wstrzymać do końca I trymestru... ja się pytałam swojej ginki właśnie jak to jest z tym farbowaniem i powiedziała, że nie jest to jakoś tam naukowo potwierdzone, że farba jest szkodliwa, ale on a osobiście by nie farbowała do końca i trym. Poszłam za jej radą i jakoś się przemęczyłam ;-) a odrost pod koniec był już konkretny, ponad 4cm i do tego ja jestem sztynką, a od paru lat noszę blond :-)

Kasiu trzymam bardzo mocno kciuki za piątkową wizytę, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Wszystko bedzie w najlepszym porządku :D
Karolcia - teraz jest tyle farb bez amoniaku, są bezpieczne dla kobiet w ciązy wiec śmiało farbuj,ja w ciąży farbowałam z amoniakiem, ale pamietam raz jak nie wiedziałam ze jestem w wciązy ( przed @ to było ) farbowałam na ten to zawsze blondzik i wyobraźcie sobie ze wyszły mi strasznie rażąco rude te włosy :szok: no to była masakra, i nie wiedziałam dlaczego,a za niedługo okazało sie ze jestem w ciąży wiec juz zrozumialam dlaczego mi takie wyszły :) hihih , teraz maluje na czarny wiec raczej problemu nie bedzie :D

Kasia -wózek super, bardzo ładny , zgrabny, koła tez widac praktyczne !!!!!!!!a moze taki tez Ci sie spodoba ??????
RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (1704481032) - Aukcje internetowe Allegro
Ja sobie ten upatrzyłam w lutym jak juz była fasolka i do tej pory strasznie mi sie podoba, wiec jak zafasolkuje za miesiąc to napewno sie na ten zdecydujemy , poza tym mialam taki z małymi dwoma kółkami ( Coneco v3) i dla mnie najgorszy wózek chyba jaki moze być, ze wzgledu na te koła malutkie , ja rodziłam wpażdzierniku wiec na sama zime i nie dało sie jezdzic po sniegu, bo koła stawały i trzeba było wózek podnosić do gory , i czasami nieść jak chodniki były nie odśnieżone, wtedy kupilismy wózek bo wyglądał ładnie itd, a teraz wiem ze nie to sie liczy no ale mądry polak po szkodzie hehe :)

Ps,pisałam ten post 3 raz , 2 razy mi sie przeglądarka w czasie pisania wyłączała myślałam ze szału dostane!!!!

Lilijanna, nie mow o kopaniu bo ja chyba zwidy mam. Nie jest mozliwe, zebym czula ruchy na tym etapie, a zdarza sie czasem, ze cos deilkatnie "zagilga" w dole brzucha. Pojedyncze takie... Noz, kurka, jak pamietam pierwsze ruchy to wlasnie takie - chyba urojenia mam.
kłaczku, wszystko mozliwe ze to ruchy, ja poczulam takie gilgotanie w brzuchu ok 15tc, tylko nie czesto i tylko wtedy jak lezalam dłuzej na plecach

No babki!

Wasze kciuki mają moc! Młody zdał egzamin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem tak szczęśliwa, jak bym go sama zaliczyła :) Jeżeli potrzymacie te kciuki jeszcze troszeczkę, to może fasolka się pojawi :)

GRATKI!!!!!!! zdolna bestia... kciuki jeszcze trzymam.. i jakos spokoja jestem o ciebie w kwestii fasolki

Dziewczyny mam pytanko....może trochę głupie, ale kogo mam się zapytac jak nie Was?

Muszę w tym tygodniu rzucić farbę na włosy....bo już mam wypłowiałe, z odrostami i lekko przypruszone siwizną...a moja babcia kończy 90 lat i jest wielkie przyjęcie...i nie chcę wyglądać jak maszkara jakaś...używam delikatnej farby Garniera...czy myslicie, że moge spokojnie to zrobić, a jesli w brzuszku się coś umościło...tyle sie kiedyś naczytałam o farbowaniu w ciązy.....ale w koncu jeszcze nie wiem czy jestem....i po prostu zgłupiałam....to się nazywa nadwrażliwość....:-)

Farbuj póki mozesz, bo jak za te kilka dni wyjdą II krechy będziesz miala opory i dopiero będziesz miala odrosty!!! Ja farbowalam, nic nam sie nie stalo z tego powodu.

U nas ok, dotarla dzisiaj do mnie pierwsza partia ubranek, ktore kupilam, CUDNE!!!

Ogromne buziole dla wszystkich!!! MUUUAAH!!!

EDIT!!!!!! Wskoczylismy na szósty kwadracik na suwaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
to był najdłuzszy miesiac jak do tej pory...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki:)

Nie bylo mnie przez 2 dni ale dopiero naprawili mi neta a dokladnie wymienili modem.Z niedzieli na poniedzialek byla taka burza ze jak pierdyklo to mi sie modem i tv spalil nie pomogla nawet przepieciowka ja tez diabli wzielo,wiec zostalam bez niczego tv niby na gwarancji ale nie wymienia wiec trzeba bylo kupic nowy i tylko wydatkow wiecej.

klaczku-te twoje zwidy ruchowe to chyba jednak nie zwidy ja z Julcia czulam juz delikatne ruchy pod koniec 15tyg wiec wszystko mozliwe.

karolcia-farbuj poki mozesz bo pozniej to juz szlaban na 3 miechy minimum.

zjola-gtatulacjie wielkie dla syncia i dla mamy ze takiego zdolniache wychowala.

kasiu-trzymam kciuki za wizyte.Bryczka dla dzidzi super.My z moim M. zdecydowalismy sie na Mutsy ale niestety nie bylo nam dane go kupic moze nastepnym razem.

onaxx-Powiedz temu swojemu exowi a wrecz wykrzycz ze Marysia nie zyje Tobie przyniesie ulge a on duren jeden moze da Ci swiety spokoj i przemysli wkoncu troche swoje zachowanie bo tak na dobra sprawe to on nic nie wie i wkurza sie ze utrudniasz mu kontakt z dzieckiem a ty kochana na tym cierpisz najbardziej.

A ja dzis mialam straszny sen az sie obudzilam i oddychac nie moglam.A wiec do rzeczy wczoraj wieczorkiem z moim M. rozmawialismy o wekendzie na korsyce o nurkowaniu, ogladaniu rafy itp z takimi pieknymi myslami poszlam spac.Nad ranem snilo mi sie ze przygotowuje sie do tego nurkowania na basenie z calym ekwipuniem zanurkowalam a basen okazal sie tak gleboki ze nie moglam z niego wyplynac na powierzchnie i tak plynelam i plynelam az mi braklo tlenu w butli i zaczelam sie dusic no i w tym momencie sie obudzilam cala zlana potem z ciezkim oddechem.Sama nie wiem co o tym myslec podpowiedzcie cos.

Sciskam was wszystkie mocno i milego popludnia zycze:)

Do góry