ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
IZW, Kłaczek, mleko mu nie daje bo tak zaleciła doktorka, flipsy kisiel, bułkę z masłem, ryżankę i pije dużo bo on zawsze tak pije, leje sie z niego ale juz nie tak bardzo wiec mysle ze bedzie coraz lepiej !!
Dziękuję za życzenia :*
Odebrałam dziś wynik bo zrobiłam na tarczyce i krew, i NEUTROFILE mam podwyższone i jak sobie poczytałam w necie co to moze oznaczyc to mi rece opadły
:-
-
-
-( Wzrost liczby neutrofili oznacza zakażenie miejscowe i ogólne, chorobę nowotworową, choroby krwi (zwłaszcza białaczkę szpikową), występuje także po urazach, krwotokach, zawałach, w chorobach metabolicznych, u palaczy oraz u kobiet w trzecim trymestrze ciąży
Boże mam nadzieje ze to podwyższone jest po tym poronieniu i utracie krwi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powtórzę za tydzien jeszcze raz morfologię , ale w marcu miałam robioną krew i mialam tego 67,5 a norma jest do 70 a dzis juz 72,5
Dziękuję za życzenia :*
Odebrałam dziś wynik bo zrobiłam na tarczyce i krew, i NEUTROFILE mam podwyższone i jak sobie poczytałam w necie co to moze oznaczyc to mi rece opadły
Boże mam nadzieje ze to podwyższone jest po tym poronieniu i utracie krwi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powtórzę za tydzien jeszcze raz morfologię , ale w marcu miałam robioną krew i mialam tego 67,5 a norma jest do 70 a dzis juz 72,5