reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki :-) mam nadzieje, ze dzielnie trzymacie sie w dwupakach. Widze znowu pojawily sie pozytywny tescik.
Duuuuzo napisalyscie, chyba nienadrobie.
Onaxxx, dawaj zdjecie kiciusia ;-)

My dzis rano wrocilismy z wakacji. Ogolnie super bylo, chociaz czesto lapalam doly, ale juz sie ogarniam. Ciezko mi ogladac zdjecia dzieci w wieku Victora, a co dopiero znosic ich towarzystwo.
Do tego okrez spoznil mi sie 4 dni. Nawet sobie nie wyobrazacie jak ja sie balam, ze jestem w ciazy. Jesli uda mi sie zajsc, bedzie to bardzo trudny okres dla mnie. Ale zawalcze o szczescie dla nas!

Ale jestem zeczona. A jak za kotem tesknilismy! On chyba tez :-) moje sloneczko kochane

reklama
Emy, kciuki za wizyte, ale mysle ze zbedne bo Daktylek wie co robi i trzyma sie wszystkimi lapkami.
Bibiana, tylko z tym trzesieniem ziemi nie przesadz, bo wiesz... Wyspa tu jest, blisko morze, jakby tak tsunami to mozemy miec klopocik.;-) Walcz, ale spokojnie.
EwelinaK, ale to sie chyba w duzej mierze daje zalatwic dieta, co? I to nie taka klopotliwa dieta z tego co mam przecwiczone. Nie panikujmy, sprobujmy najpierw przeweszyc co sie z tym da zrobic. Ja poczytam na ten temat, tez, ale dietka to na bank pojdzie i tu troche sie orientuje bo mnie dietka dla diabetykow lekarka odchudzala. Jakos przezylam pare miechow na tym.:tak:
Onaxxx, jak Twoj nowy lokator? Mam nadzieje ze wariuje i daje Ci duzo radochy.
Aga_cina, jak po wakacjach? Biedny kotecek... Wymiziaj gada i bedzie ok.

Rajmund mnie zamorduje - za dlugo przetrzymalam zurek na kiszeniu, jest pieronsko kwasny. Ale jak dla mnie pycha - jesli prawda jest ze na dziewczynke slodkie a na chlopca kwasne, to Jajko jest facetem.

Aga_cina to już wróciliście? jak to zleciało ja myślałam, że dopiero wyjechaliście :-D
Kochana będzie cięzko gdy zajdziesz w ciążę to jest pewne, ja też się boję, oj tak strasznie boję się gdy bedzie drugi bobas, wiem, że bedę kochać te dziecko, ale boję się, że je skrzywdze....

Kłaczku :-) może nie odczujesz trzęsienia :-)

Onaxxx pokaż kiciusia :-)

Ewelinko będzie dobrze, dietka pomoże

A wiecie co u LadyMK??

Zjolu, Karolciu81, czy moge sie pod te Wasze kciukasy podlaczyc? Tak sie sklada, ze mi tez @ powinna przylezc w nadchodzacy weekend. Tylko troszke sie obawiam, ze limit fasolek juz sie wyczerpal i dla mnie juz nie wystarczy:( tak sie sklada ze dzisiaj dowiedzialam sie ze 2 moje kolezanki zaskoczyly. Jedna to pewnie skacze z radosci, a druga? Cyt: nie potrafie sie cieszyc bo mielismy teraz inne plany. Wczasy w chorwacji oplacone... Jetsem pierwsza osoba, po mezu i rodzicach oczywiscie ktorej powiedziala. Doskonale wie w jakiej jestem sytuacji. I jeszcze takie rzeczy mi opowiada. Spytalam sie wprost, dlaczego takie rzeczy mowi akurat mi? Z deka zatkalo.

Buziaki Kobitki

Ps. Jujka ja tez chce taki domek babelkowi zafundowac;)

CIMG6800.jpgCIMG6552.jpgCIMG6601.jpgCIMG6668.jpgCIMG6752.jpgCIMG6693.jpgCIMG6521.jpg

Tutaj kilka zdjec ;-) dorwalam tez duzego blaszanego kotka. Przywiezlismy tez kotka figurke (bo zbieramy).

Na Majorce ;-) zdjecie 3, 4 i 6 to Palma de Mallorca, stolica. Przecudne miasto! Piekna architektura no i ta katedra. I ogrody. W ogole bylo co zwiedzac. Fajnie by bylo wynajac samochod, ale ja balama sie jezdzic z kierownica po prawej stronie :-(

Aga_cina ale cudownie, a z Ciebie fajna laseczka ;)
A ja namowiłam sebe na jakis wyjazd i już prawię się zgodził, a ja muszę urlop przesunąć, bo wprowadzili jakiś głupi system oceniania pracowników, kuźwa wiedzą, że sezon urlopowy, nie mogą tego przesunąć na październik? ale zła jestem brrrr

Olusia trzymam kciuki, mam nadzieję, ze sie uda

reklama
Do góry