Witam was !
Dziewczyny więc tak 2 dni temu wyszedł ząb Misiowi
Tzn narazie widać taki okruszek strasznie ostry
ogolnie nie chce jesc nic ciepłego.. jedynie obiadek, kaszy nie tknie nawet. ręką butle z calej siły wyrzuca i z hukiem spada na ziemie i tyle jego jedzenia, jedynie w nocy zje butle kaszy ok 260 ml
Ale dużo pije (takiego nie zimnego ale tez nie cieplego picia) je same monte chlodne, a to takie te pudingi... I procz tego nie chce nic.. z racji zębów
Noo nie zapominajmy o ostrych rzeczach jak sucharki, takie chrupkie placki ryżowe
suchy chlebek
hehe
Miś pięknie sam chodzi w łóżeczku (trzyma się jedną ręką poręczy
) więc myśle że na święta da mi prezent i pójdzie sam ślicznie
bo tak mu to szybko i ładnie już idzie ehś...
Mój Miś był wczoraj ważony i... 8350
Aniołek i elizka mi się wydaje że te wasze mleczarnie są takie porządne
Bo obie cycusiami karmicie i wasze dzieciaczki takie duziee a moje dziecie to pyza jak go grubo ubiore haha bo jak w samym śpiochu to wisi na nim wszystko, nie jest nic opięte, ma jedną bluze w rozmiarze na 3,5 kg nosi koszulki które kupilam mu jak mial 3 miesiace
we wszystko sie mieści
. przystopował no wiadomo w długość idzie, ale w szerokość jakoś nie bardzo
hehe
saleminka ja dentinox N jakoś tak sie nazywa, kosztuje 26zł chyba ten żel, to nim smaruje i mam na 2 h spokoju, bo coś czuje ze mu obok druga jedynka idzie bo dalej krzyki są i rozdrażniony itd...
A jesli chodzi o raczkowanie mój w ryk wpada
"stanie" w pozycji do raczkowania i zobaczy dalej pilota i zrobi jeden krok i wpada w taki krzyk jakby go obdzierali ze skóry.. haha i zrobi żabi skok, i dalej już sie czołga dosłownie jak w wojsku xD
Wogóle ten Twój syn to jest taki agent że szok
sugar mój wogole lezeć nie chce, siada jesli juz a po chwili jednak woli wstać
aniołek gratuluje i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANIE!!!
Potem wam wstawie fotki Michasia i moje
Ale teraz słyszę ten cudowny głos ,który mi przypomina że przerwa się skończyła