reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

Dziewczyny wpadłam na chwile. Przyszło mi wezwanie do sądu na rozprawe o dna i alimenty. Przed samymi świętami nerwów się najem. Pierwsza rozprawa 16 grudnia :(
Ehś wiecie jak ja sie boje. Nie chce tam isc, mowić obcym ludziom o moim życiu... Wogole masakra...
Misio rośnie wszystko ok, jutro ide z nim na bilans :)

reklama
artystka współczuje.....:/ ale kiedys wkoncu musiało wezwanie przyjsc, bedzie dobrze! Jesteśmy z Toba!:*

No i duuuuzo zdrówka i prezentów zycze dla dzieciaczków z okazji Mikołajek!!! :-)

dziewczynki wpadłam na sekundkę wstawić wam foto misia i lece ;***
misssssioo.jpg

Artystko- zycze powodzenia i sie nie stresuj kochana :)
a mały juz taki wielki jest kochany urwisek :* ucalowania od "ciotki"
to i ja wstawie pare fotek i pochwale sie fryzurką nową

podczytuje was regularnie ale czasu brak.

wiec tak: Niko sam siada pieknie i zaczyna juz raczkowac...
a jak gaduli: poskladana jestem bo on non stop kakakaka kukakakaka gagakaka i tak caaaly czas i momentami ewidentnie odpowiada nam po swojemu ale patrzy i mowi do nas... sikam ze smiechu...
albo jak siedzie to gada kakaka i w rytm tego jak sprezynka sie kiwa na tapczanie jak to widze to padam ze smiechu... masakra :D!!!

Justyś- nasz to samo tylko ze dadadada i łałała wkółko mowi. tak sie usmiac idzie :) hehr
Eliska- a dziekuje :) a jak twoj bobasek sie ma?

reklama
Do góry