reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

Dziewczyny wpadłam na chwile. Przyszło mi wezwanie do sądu na rozprawe o dna i alimenty. Przed samymi świętami nerwów się najem. Pierwsza rozprawa 16 grudnia :(
Ehś wiecie jak ja sie boje. Nie chce tam isc, mowić obcym ludziom o moim życiu... Wogole masakra...
Misio rośnie wszystko ok, jutro ide z nim na bilans :)

reklama
artystka współczuje.....:/ ale kiedys wkoncu musiało wezwanie przyjsc, bedzie dobrze! Jesteśmy z Toba!:*

No i duuuuzo zdrówka i prezentów zycze dla dzieciaczków z okazji Mikołajek!!! :-)

dziewczynki wpadłam na sekundkę wstawić wam foto misia i lece ;***
misssssioo.jpg

Artystko- zycze powodzenia i sie nie stresuj kochana :)
a mały juz taki wielki jest kochany urwisek :* ucalowania od "ciotki"
to i ja wstawie pare fotek i pochwale sie fryzurką nową

podczytuje was regularnie ale czasu brak.

wiec tak: Niko sam siada pieknie i zaczyna juz raczkowac...
a jak gaduli: poskladana jestem bo on non stop kakakaka kukakakaka gagakaka i tak caaaly czas i momentami ewidentnie odpowiada nam po swojemu ale patrzy i mowi do nas... sikam ze smiechu...
albo jak siedzie to gada kakaka i w rytm tego jak sprezynka sie kiwa na tapczanie jak to widze to padam ze smiechu... masakra :D!!!

Justyś- nasz to samo tylko ze dadadada i łałała wkółko mowi. tak sie usmiac idzie :) hehr
Eliska- a dziekuje :) a jak twoj bobasek sie ma?

reklama
Do góry