reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

Zobacz załącznik 271970Zobacz załącznik 271969Zobacz załącznik 271968Salemcia- bosssko.. :d hehe wogole co tu tak cichooo...?
u nas wsztystko gra. mały zdrowy (bogu dzieki) juz powoli sie przemieszcza leżąc na brzuszku.. i podnosi sie jak go mam na kolankach coś czuje ze niedlugo bedzie siedzial . przesylam pare fot.Zobacz załącznik 271966Zobacz załącznik 271967
pencil.png

reklama
Kuba usiadł jak miał 5,5 miesiąca,ale takie to siadanie że...podciągnął się za szczebelki z łóżeczku a tak sprawnie i normalnie usiadł dopiero jak miał hmm ponad 6 miesięcy :-) jakoś tak to było... przedwczoraj stał chwilę sam :-) ale potem bam na dupe :-D

Marcel próbuje siadać,ale może być tak że dopiero posadzi pupkę jak nauczy się pozycji do raczkowania,chyba im łatwiej z tej pozycji,bo tylko dupkę w tył cisną,a tak męka z tymi innymi pozami hehe

Ostatnia edycja:
do raczkowania? a jaka to konkretnie pozycja bo on tak sie wygina jak go na plecy poloze to sie momentalnie na brzuch przekreca jakos sie wygina przemieszcza, kula, odpycha.. kombinuje i mi sie wydaje ze niedlugo bedzie normalnie raczkować.

aniołek- noto super. :) zobaczysz juz niedlugo sie przekreci. :)
no moj juz do raczkowania sie przygotowuje chyba bo jak go na brzuch klade to sie juz zaczyna lukać, przemieszcać i wyginać jakby chcial sie podnieść i raczkować :D hehe

Kuba kiedyś fajnie pełzał :-) a takie słodkie to było że szok :-D My też po nieobecności,byliśmy trochę poleniuchować,no ale 7 dni to za mało ;-) ale Kuba wiele się nauczył-stoi sam :-) a i mądrzejszy jest,bo odróżnia figury geometryczne,widziałam jak bawi się np.tylko krążkami lub kwadratowymi klockami to zaczęłam testować jego umysł hehe :-) i faktycznie pięknie odróżnia figury,bo jak mu dałam krążek to wziął 2 krążek i walił nimi z kwadratami było to samo no i trójkąty potrafił 2 znaleźć wśród zabawek :-)

Hej dziewczyny,
Wpadłam powiedzieć że nadal nie mam internetu, że mój Misio już śmiga ;D sobie raczkować zaczyna
od 2 tychodni tak pełza, tak jakby sie czolgał, bo glowy utrzymać nie umie i podniesc pleckow to tak pełza, ale w ciagu minuty 2 metry przechodzi, nie siada ale jak dam mu jednego palucha to usiadzie ale sam z siebie to juz nie.
Jestem zaskoczona myslalam ze on jakis wielkolud, a ja bylam w przychodni a ona do mnie ze michał wazy 6900 i ja mowie jak to przecież wazyli go wczesniej to 7500 A ona do mnie ze tu jest wpisane 6300 a ja w szok wpadłam.. źle mi powiedziala tamta babka! Bo juz sie wystraszylam ze schudł. W kazdym razie wagowo wcale duzo nie wazy ma 5mies i wazy niecale 7kg a wzrostu nie mierzyli,w kazdym razie jest dlugi...

Kochane co uwas?
Jak dzieciaczki?
Saleminka, sugar? Co u aniołka to akurat wiem :)
Adka jak niunia? widze śliczniocha z niej ;]
Elizka jak dzieciaczki? Nadal karmisz piersią Mikiego?

czesc Martyś :) no twoj mały juz nie taki mały :) kochany jest.. fajnie ze sie juz "czołga" hehw mojemu wychodza 2 zeby na dole :) jupiii wkoncu...

reklama
Do góry