reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
Justyś śliczny brzuchacz, troszke Ci sie zmniejszył ;p :) Ale i tak fajowy
Ile masz teraz w pasie?

O własnie zapomniałam wspomnieć że tylko 100gram przez miesiac przytyłam ;p :) wiec mam 15,600 na plusie ;P
no kurcze zauwazylam ze zjechal troszku z 1o5cm zrobilo sie aktualnie 96cm, ale zauwazylam ze sie strasznie podniosl...
Niki szaleje mamie po zebrach....
Adka to Maly tak prze na szyjke i pecherz.... masakryczne uczucie :(...

u szczupłych dziewczyn dziwnie wyglądają te brzuszki,taki wielkieeeeee :-D
a jak mój przystojniak się prezentuje? :-) jeszcze krawat i...
ajjjj jaki on mega przystojny :), az milo sie patrzy :p...

saleminka to duży chłoptaś z niego :) Mmmrrrr.. ;) Słodziak jeden ;)

aniołek na zdjęciach widziałam ze naprawde urosłaś ale w góre brzuś Ci właśnie poszedł ;) Ale Niki szaleje a mój sobie dzis w prawy boczek mamusie cały czas kopie :D

mowisz 3 mieszki juz ma, a w jaki rozmiar sie miesci :)??...

on jest wielki,więc nie kirujcie się rozmiarami;-)
urodził się 57 więc kilka dni w 56się mieścił
potem weszliśmy w 62 (są większe i mniejsze rozmiary,to zależy od firm i materiału...)
teraz wchodzimy w 68,bo np. body rozm 62 są już ciasne ;-)
Kuba ma gdzieś 65cm

artystka ty niebawem pękniesz już hihi

Oj witam dziewczyny, właśnie nie wiem czy naprawde nie wyprzedze. Dziś wstałam i krocze znowu okropnie mnie boli, kłucie czuje tam w dole co i rusz, skurcz mnie łapie tak co 20 minut ,30 minut. Więc może naprawde wcześniej urodze ;P

A wy dziewczyny jak tam sie dzisiaj czujecie? :) Jakieś zakupy? Plany na dziś?:D

saleminka no kochana mój to taki klocuszek się chyba nie urodzi ;] na usg wychodziło ogólnie że malutko waży ;D Więc może nie będzie taki olbrzym :D
Ale z Twojego to porządny chłop będzie, a nie takie chucherko :D

jak masz co 20- 30 minut to jeszcze nie jest źle ale wcześniej raczej urodzisz..
Ja planow dzis niemam jako takich.. puścić pranie, zrobić obiad i takie tam :D:-)
a czuje sie w miare dobrze

reklama
To dobrze że wszystko ok ;)
Ja zamierzam tak do 10 posiedzieć przy laptopie, wezme prysznic, wybiore sie do fryzjera.. Bo jak urodze to już wogóle nie będę miała czasu :p A już teraz mam grzywe jak koń :D haha i siano wogóle mam na głowie ;)
Zamierzam dziś usiąść poprasować rzeczy i spakować tą torbe do szpitala
bo jeszcze jej nie spakowałam haha :p
No i wybieram się na miasto dziś dokupić jeszcze pieluchy tetrowe, tą mate antypoślizgową do wanienki no i poszukam jakiejś fajnej lampki do pokoju :)

Sugar a Ty już przygotowana w razie czego ? :)
A właśnie jak Twoj facet przeżywa jakoś czy na luziku ?:)

Do góry