reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
Kochana a Ty jak tam sie dzisiaj czujesz? ;) Skurcze ustąpiły?
Plecki nie bolą? Nóżki nie puchną? :D Co tam u was słychać?
plecy przestaly bolec, ale dzisiaj maly wierci nozkami mi po zoladku i pluca sciska... mega zgaga i zadyszka...
eh ale zauwazylam ze popuszczam i teraz jestem tego pewna... nie czuje jak to sie dzieje... hmmm...

leci mi z cycek masakrycznie.... :p...

ehhh Martus oj Martus ale zes mnie nastraszyla malpo jedna :p:p

to moze pokaze sie troszku :p:p...

Załączniki

• SDC19978-horz.jpg
    SDC19978-horz.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 145
Justyś śliczny brzuchacz, troszke Ci sie zmniejszył ;p :) Ale i tak fajowy
Ile masz teraz w pasie?

O własnie zapomniałam wspomnieć że tylko 100gram przez miesiac przytyłam ;p :) wiec mam 15,600 na plusie ;P

Zaraz spadam sie myć i do wyrka ,taka zmęczona się czuję coś. Jutro sie wyśpie chyba bo mama nie idzie do pracy wiec mnie rano nie obudzi ;D

cześć dziewczynki :)
:-)
Ja sie czuje dobrze, chodz do terminu porodu pare dni zostało to na nic mi sie nie zapowiada to czekanie mnie juz słabi.. :zawstydzona/y: :-(
a wy? widze termin porodu sie zmienił Artystka?;-);-)

Hej dziewczyny ;)
jestesaniolkiem śliczny brzusio ;)

Ja całymi dniami w strachu, że urodzę :sorry:. Co raz gorzej, z dnia na dzień. Teraz czuje lekkie kłucie w podbrzuszu, ból w okolicy lędźwi i to uczucie parcia na ... :-D
Głowa mnie boli od dwóch dni i w ogóle tak inaczej ... :zawstydzona/y:

takie kłucie też mam i parcie na pecherz. to ten mały tak szaleje.. niema juz miejsca wiec kopie tam gdzie sie da.

u szczupłych dziewczyn dziwnie wyglądają te brzuszki,taki wielkieeeeee :-D
a jak mój przystojniak się prezentuje? :-) jeszcze krawat i...

Ostatnia edycja:
sugar no zmienił :p Dzidzius bardzo nisko, i to wszystko co wczesniej pisałam to złożyło się że poród tuż tuż ;P No gin na poczatku że maks do 15 marca a jak mnie zbadala to powiedziala ze nawet do marca nie dotrwam xD :p
Więc pewnie lutówką będe a nie marcówką ;p

Dzis skurcze mam sporadycznie ogólnie dobrze sie czuje tylko obie z mamą przeziębione jestesmy.

saleminka nie no przystojniak z niego to mało powiedziane :D A że pieknie wyglada to wiadome, a jak zdrówko? Nie choruje Ci?:)

reklama
zdrów jak rybka,miał katarek 1 dzień i tyle,ale to było jakieś 1,5 m-ca temu ;-)
dzisiaj byliśmy na szczepieniu i ważeniu,szczepienie masakra(3 wkłucia znowu) a waga 8009g hehehe :-D mój "okruszek":-)

Do góry