reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

Artystka ja tez kupilam pare rzeczy dla malego na ciuchach:))))

Ale duzo tez mam nowych z promocji np w realu byly 2 szt body za 3 zl.Na ciuchach to kupuję raczej takie bardziej wyjsciowe rzeczy a nie takie bielizniane.

reklama
mazia no ja wlasnie też ;) jest u mnie sklep w takiej mini galerii i tam jest np 3 szt bodziaków za 30zł ;) poczekałam miesiąc i były za 15 zł ;) A po nastepnych 2 tygach już te 3 pary bodziaków za 9 zł były wiec kupiłam :D
Ogólnie warto kupywać na promocjach i na ciuchach. Ja właśnie ubolewam bo miesiac temu zamknęli mi ciuszki fajne :( byly tam ciuszki z C&A czy z H&M z reeboka czy nike super i tanie (na mnie) a na małego to było z milion rzeczy i w czwartki zawsze każdy ciuszek był po 2 zł i minus jeszcze 70% xD więc kupywałam za śmieszne pieniądze

mazia a Ty na 4 marca masz termin widze. A chciałam zapytać dlaczego masz cesarke?

Artystka na 1 kwietnia mam termin ale od 4 marca moja ciąża bedzie donoszona wiec moge juz spokojnie rodzic.Ale tetminu cesarki jeszcze nie mam.Mam nadzieje,ze 1 marca na wizycie sie dowiem.Fajnie by bylo tak ok 20 marca.A cc mam ze wzgledu na odklejającą się siatkówkę;/

mazia hm może pomyślisz ze głupia jestem, ale jak to odklejająca się siatkówka?
Ja nosze okulary mam astygmatyzm i nie wiem w sumie czy musze isc do lekarza.. czeka sie miesiac na okuliste ;/ A kasy to ja nie mam na wizyte

ja albo allegro, albo wyprzedaze albo ciuszki :)....

ja wlasnie obzeram sie lodami mniami :p....

mialam dzisiaj z 4-5 skurczy ale "rozchodzilam" je :)...

iii... moj ukochany szczurasek sie rozchorowal, chyba go cos ostatnio przewialo i teraz psika i "chrumka" biedaczek :(... dostal wody z miodem, cytrynka i czosnkiem i powinno pomoc... mam nadzieje :(...

Dziewczyny wy to macie z tymi skurczami.Jak to sie objawia? bo nie chodzi Wam chyba o stawianie macicy.

Artystka astygmatyzm nie jest problemem i wskazaniem do cc.Więc nie masz sie co martwic.A co do mojej siatkówki to po prostu mi się odkleja i przy wiekszym wysilku mogla by sie całkiem odkleic i moglabym stracic wzrok w tym oku:(.

[video=youtube;O8HwJaDIKe0]http://www.youtube.com/watch?v=O8HwJaDIKe0&feature=player_embedded[/video]

mazia to dobrze ze astygmatyzm nie jest problemem.
A Tobie kochana współczuje i uważaj na siebie!! ;)
Fajny ten filmik ja gdzies widzialam 40minutowy film od poczecia.. Z discovery na necie bylo.. to byly 2 filmy po 20 minut ;) super wszystko opisane łącznie z porodem wszystko pokazywali i tłumaczyli ;]

reklama
Dziewczyny wy to macie z tymi skurczami.Jak to sie objawia? bo nie chodzi Wam chyba o stawianie macicy.
kazde twardnienie macicy poczynajace od dna, biegnace przez cala macice nazywany jest skurczem ;).... slabe skurcze sa bezbolesne, te mocniejsze moga bolec, niekiedy sa zapowiedzia zblizajacego porodu. Kazdy skurcz przed 34tc powinien byc konsultowany z lekarzem. Ich nadmiar za wczesnie czesto bywa powodem przedwczesnego porodu, co no nie jest zbytnio wskazane ;)... itd itd bla bla bla....
taki ladny wyklad dostalam ostatnio od mojego gina...

Do góry