reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

Hej:)

Jestesaniolkiem a czuje się dobrze dziękuje:)

Artystka jestes ??? ale dziwna ta Twoja gin prywatne ktg;/ lol pierwsze slysze przeciez Ty na nfz chodzisz.

Sugar sliczny Marcelek, tam u Was pozwalaja w normalnych ciuchach w szpitalu? fajnie sie macie.

Adka ladne imie wybrałas:) sto razy lepsze niz Amelka.

A ja dzisiaj w koncu za pranie się wziełam:)

reklama
a ode mnie wlasnie tesciowa wyszla ---> powiem tak *******e ten ineteres, wracam do mamy... nie mam zamiaru sie z nim meczyc i jeszcze z nia, nie wiem jak on mogl mi to zrobic, naprawde nie wiem, tyle wsadzilam w to jego mieszkanie potu i nerwow ostatnio - mimo ze lekarz zabranial to ja lotolam jak glupia i wszystko wokol niego robialm, i mieszkanie do remontu przygotowalam io w koncu wzielam sie za jego rzeczy - bez jego wiedzy , bo jakby wiedzial to by mnie przetracil -, a nasluchalam sie takich rzeczy ze az przestac ryczec nie moge.....

Witam was dziewczyny no Aniołek już opisała wam co i jak.. Ogólnie mam nerwy na swoją ginekolog!! Głupie babsko!
WIecie jak mnie badała to sie pyta mnie czy uprawiałam jakiś sport,a ja że nie. Później powiedziałam jej ze jak byłam mała to 6 lat pływałam i że teraz na 4 pietrze mieszkam bez windy. A ona do mnie że mam strasznie duże mieśnie ,dostać sie wogóle nie mogla, ja już płakałam na tym foelu jak mnie badała ;/ Później powiedziała ze rozwarcie na jeden palec mam no i że bede miała cieżki poród. A ja do niej dlaczego? A ona że mam bardzo duże mieśnie i nic nie chcą sie ruszyć, że wchodzi w gre cesarka jak bedzie cieżko ;/
Też mnie ostro pocieszyła!!!! Teraz bede siedziala i sie zastanawiała! A NIBY SPORT TAKI ZDROWY I DOBRY!! fajnie ;//

Dla pocieszenia wstawiam wam link do filmiku jak sie moj brzuchol bujał. Tzn w sumie lekko ale na 40 minucie zobaczcie jakiego dostałam kopa xD I tak w sumie jest caly czas, a jak kamerke włączam to nic nie widać nie chce sie ruszać łobuz!!
[video]http://img299.imageshack.us/img299/9749/ruchy.mp4[/video]

Jutro z wami jestem zmuszona sie rozstać :(( juz nie bede pisać dłuższy czas, sobie w szpitalu poleże troche ;/

Aniołek a co CI naopowiadala? nie przejmuj sie nią.A Twoj P co na to??byl przy tym

Artystka biedactwo nie przejmuj sie mam nadzieje,ze jednak pojdzie dobrze.A czemu jutro do szpitala???????

Aniołek to co ona Ci powiedziała?? Głupie babsko!!! Nie przejmuj sie!

mazia no tak jak Justyna pisała wam co jej wysłalam esa.. Bym musiala 8 marca iść do szpitala i tak czy siak. ale ze musze miec zrobione ktg a państwowo robią tylko jak do szpitala położe sie ;/ Inaczej bym musiala prywatnie chodzić codziennie do południa i po południu a jedna wizyta 50 zł!!! To co ja bym mnóstwo kasy za ktg płaciła..
A w szpitalu mają mi ktg i przepływy zrobić. Wiec zostaje w szpitalu aż nie urodze.. A sie na poród nie zapowiada ;D

ze ja nic nie wnioslam do tego domu, ze jak ja zostalam wychowana bo naczynia nie umyte, ze jak to mozliwe ze piotr ma obowiazki czasami w domu, ze ja mu nie gotuje i wogole - kuu^&^&* co dziennie ma obiad na 23 swiezo zrobiony!!!!!....

a piotr?? przed chwila mu powiedzialam ze nie zycze soebie takich jej odwiedzic i rycia mi po szafkach to on do mnie z tekstem : "bo co moja mama ci powiedziala po czesci prawde??!!"

*******e, koncze to... jak woli mamusie od nas to mnie to wali ja nie mam zamiaru zyc z czlowiekiem ktory ma mnie za zwykla szmate do podlogi....
gadalam juz z mama, jutro sie wyprowadzam, jak mu ze mna jest zle, to niech pobedzie teraz sam!!!!

Aniolek co za babsko jak ona ma czelnosc wam po szafkach patrzec??Ja bym jej do domu nie wpuscila!A Twoją decyzje popieram,niech przejrzy na oczy facetom to trzeba tak z grubej rury!

Artystka dziwne Ci powiem,bo u nas ktg jest darmowe w szpitalu ;/w ogole pierwszy raz sie spotykam z czyms takim zeby przed terminem wysylac do szpitala jak z ciaża wszystko ok dziwne.Noa le trzymaj sie tam!

adka, mazia dokladnie, niech sprobuje sam wszystko robic.... jezeli ze mna mu az tak zle, to zobaczymy czy jak zostanie na jakis czas sam to bedzie mu lepiej?? a moze mamusia przyjdzie i mu zrobi??.... nie wierze, do lodowki mi tez zajrzala i wc tez sprawdzila!!!!

reklama
Matko aniolek a powiedzials jej cos na to??? ale wredne babsko.Ja sie ciesz ze moja nas w ogole nie odwiedza:D szczerze to byla u nas w domu raz w dniu naszego slubu na 5 minut:D wiec na pewno by tutaj nie trafila nawet.

Ale Twoja przypomina mi moją "kochana" babcię...wscibskie babska.

A jak Twoj zareagowal na to ze sie wyprowadzasz?

Do góry