reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
Wiiitam!
Późno wieczorem złapały mnie takie skurcze że ciemno miałam przed oczami. ho hooo myślałam że odpływam... Ale później ustąpiły. W nocy mialam jeszcze pare, i rano jeden. A teraz nic, dobrze sie czuje.. Już odkurzyłam i podłoge na kolanach szorowałam :D :)
Ogólnie jest ok ;] Ale wczoraj to aż gwiazdki mi sie pokazały jak mnie skurcze łapały.. hehe

Sugar, Marcelek jest rudy?? Czy takie zdjecie tylko? Jak ma taki kolor jak na zdjęciu to bosko!!! śliczny kolorek ma i straaasznie mu pasuje:) Przepiękny normalnie cudo. I wogóle masz niezłego przystojniaka taki duzii mężczyzna :)
Ile ważył i mierzył jak go urodziłaś?
No i kochana jak przebiegał poród? :) Wszystko dobrze? ;)

Adka Lilianka jeszcze piekniejsze! Super i nie slyszalam zeby teraz jakieś dziecie miało tak na imie :) Superaśny wybór! Wiesz nie wpadłam wczesniej, ale jak bede pozniej corke miala to może i też Lilianka :D

aga ja sie gole na ślepaka :p I jestem zawsze pozacinana :p Ale wczoraj usiadlam z lusterkiem , bo mowie zbliza sie termin trzeba ładnie i stylowo wyglądać hehe ;]

Zaraz ma kumpela przyjść, więc odezwe się później do was ;)

zasypana zostałam pytaniami :D. od czego zacząć.?W piątek do szpitala zostałam wysłana bo miałam ciśnienie wysokie i lekarka sie o mnie bała, ,W szpitalu co chwile miezyli ciśnienie i podali kroplówke. W sobote popołudniu dostałam środek dopochwowy na wywołanie skurczy który po paru godz. zadziałał bo koło 20 już miałam skurcze co 5 minut.poród bolesny ale dość szybki o 22:00 mi wody poszły a o 00:15 sie urodził. Włoski ma blond to tylko taką buzie ma czewoną i głowkę :)Waży 3270 gram ma 50 cm. mąż był przy mnie cały czas choć wcześniej nie chciał wogóle być przy porodzie.. jak zobaczył małego to mu sie oczy aż zaświeciły :)
Pozatym czuje sie dobrze troche obolała jestem, piersi puchną pełne mleka.
A co uwas? ktora nastepna rodzi..??

W ogóle taka dobra jestem, że imię chciałam z ojcem dziecka wybrać. No a że on jest idiotą to nic na to nie poradzę. :-D No i kazał mi zaproponować jakieś imiona, no to się rozpisałam i napisał, że Lilianka najładniejsze. No to napisałam mu, że takie wybieramy. To on za chwile napisał, że nie. Ma być Neomi albo Natasza. To ja mu , że mi się ono nie podoba i wybierzmy te które podoba się i mi i mu. To napisał, że mam sobie wybrać jakie mi się podoba i już wiecej do niego nie dzwonić. :-D :-D Co za pustak. Myśli, że takim szantażem skarce moje dziecko i nazwę je Neomi. :-D

dżizys tylko nie Natasza!!
Noemi też jakoś nie specjalnie :no:
niech zostanie Lilianka, Lily, Lilka, Lilunia czy jak kto woli :happy:

aga ja sie gole na ślepaka :p I jestem zawsze pozacinana :p Ale wczoraj usiadlam z lusterkiem , bo mowie zbliza sie termin trzeba ładnie i stylowo wyglądać hehe ;]
;)

no ja wczoraj też się ogoliłam bez lusterka, a jak dziś zobaczyłam, to :szok: mam niezłą fryzurkę, :-Dchoć irokezem nie mogę tego nazwać :-D będę musiała dzisiaj poprawić:rofl2:

sugar fajnie, że jednak mąż był przy Tobie,

aaaaaaaaaaaaaaaaaa....
jak ja ci zazdroszcze!!!!!! :D:D:D:D
aaaaaa.... on jest cudowny!!

ehhhh... ja tez chce juz przytulic mojego szkraba :"(......
ehhh..... poki co moj szkrab wypina sie na mame pelna pupa!!!! :D

no ja wczoraj też się ogoliłam bez lusterka, a jak dziś zobaczyłam, to :szok: mam niezłą fryzurkę, :-Dchoć irokezem nie mogę tego nazwać :-D będę musiała dzisiaj poprawić:rofl2:
hehe no ja sama siebie ogole na oslep i to lepiej niz jak P. mnie ogoli, ale po co mam sie sama meczyc jak on to moze zrobic, a poza tym taie "igraszki" zblizaja - trza zaufac partnerowi ze cie nie zatnie ani nic.... a jest tez sprawa ze to moze byc fajny poczatek do gry wstepnej ;).... wiem ze mojego P. to "rusza" xD xD!!!!

eh moj Niki chyba ma za malo miejsca od 3 dni sie tak rozpycha ze czuje jak skora mi sie "pruje", zaczynaja mnie bolec jego kocie ruchy, moja biedna skora.... smaruje sie kilka razy dziennie oliwka ale i tak skora m nie boli....

Boze blagam zeby te tygodnie jak najszybciej minely :"(....

ej linia mi sie robi nad pepkiem, nie :)??

Załączniki

• SDC10048..jpg
    SDC10048..jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 66
  • SDC10053..jpg
    SDC10053..jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 69
Hejo dupy:))

Sugar gratuluje syneczka:) super ,ze juz jestescie razem!! i ,ze czujesz sie dobrze.Niech mały rosnie zdrowo.Buziaki dla niego

Aniolek oj mnie tez strasznie mały wypycha ale jeszcze wytrzymam te 3 tygodnie:))))A brzuchol sliczny:)))

Artystka niebawem mały juz bedzie z Toba,hehe albo jeszcze troche ponosisz,bo cos tej Twoje gin przepowiednie sie nie sprawdzają a kiedy masz nastepną wizytę???

reklama
mnie też skóra boli- inaczej nie mogę tego nazwać jest taka napięta- strasznie:szok:
aż się boję, że popruje się zaraz i pełno rozstępów będzie:szok::szok:
i mały też już mniej kopie- tylko się przeciąga

Załączniki

• DSC02770..JPG
    DSC02770..JPG
    26,6 KB · Wyświetleń: 52
Do góry