jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kochana to twoje dziecko przede wszystkim![]()
Co za pustak. Myśli, że takim szantażem skarce moje dziecko i nazwę je Neomi.
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana to twoje dziecko przede wszystkim![]()
![]()
W ogóle taka dobra jestem, że imię chciałam z ojcem dziecka wybrać. No a że on jest idiotą to nic na to nie poradzę.No i kazał mi zaproponować jakieś imiona, no to się rozpisałam i napisał, że Lilianka najładniejsze. No to napisałam mu, że takie wybieramy. To on za chwile napisał, że nie. Ma być Neomi albo Natasza. To ja mu , że mi się ono nie podoba i wybierzmy te które podoba się i mi i mu. To napisał, że mam sobie wybrać jakie mi się podoba i już wiecej do niego nie dzwonić.
![]()
![]()
aga ja sie gole na ślepakaI jestem zawsze pozacinana
Ale wczoraj usiadlam z lusterkiem , bo mowie zbliza sie termin trzeba ładnie i stylowo wyglądać hehe ;]
![]()
hehe no ja sama siebie ogole na oslep i to lepiej niz jak P. mnie ogoli, ale po co mam sie sama meczyc jak on to moze zrobic, a poza tym taie "igraszki" zblizaja - trza zaufac partnerowi ze cie nie zatnie ani nic.... a jest tez sprawa ze to moze byc fajny poczatek do gry wstepnejno ja wczoraj też się ogoliłam bez lusterka, a jak dziś zobaczyłam, tomam niezłą fryzurkę,
choć irokezem nie mogę tego nazwać
będę musiała dzisiaj poprawić
![]()
no ty tylko 3 tygodnie, ja 7 :'( boze czemu to wszystko zaczyna sie taaaak dluzyc.... wczesniej tygodnie lecialy jeden za drugim a teraz dni coraz dluzsze sie robia......Aniolek oj mnie tez strasznie mały wypycha ale jeszcze wytrzymam te 3 tygodnie)))A brzuchol sliczny
))