reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

sugar kuuuuurde a ja myślałam że on taki ma fajny kollorek a tu tylko aparat zrobił psikusa :p
Ale blondyni są przystojni :D hihi ;] Też dobrze!!! Ale co tam, moglby być blond,rudawy, czarnawy!! I tak jest przesłodki!!!!! SUUuUpEeeR!! :) Jak bedziesz jakieś foty jeszcze miala to wstaw! Napatrzec sie nie moge !!
Co do porodu to szybciutko Ci poszło ;]

aniołek no robi Ci się linia, robi ;D :)

mazia wizyte mam na jutro na 13. A ja sie zawziełam i urodze !! Hahaha! Kumpela doradzila mi zeby ciepłą wodą oblewać brzuszek :D Noo i okłady ciepłe :D hihi i jutro poszoruje jeszcze raz podłogi na kolanach, zawiesze zasłonki w pokoju xD Ogólnie mam zamiar urodzić!!
Jak dziś Oskarka zobaczyłam to sie zakochałam, już sie napatrzylam na niego i myslalam o moim szkrabie ze juz go bym chciala przy sobie...
A jak u Ciebie kochana? Jak sie czujecie z malutkim?:)

aniołek oj zleci Ci szybko zobaczysz! :) Teraz to sie dopiero mi dłuży że sobie nie wyobrażasz !

reklama
sugar kuuuuurde a ja myślałam że on taki ma fajny kollorek a tu tylko aparat zrobił psikusa :p
Ale blondyni są przystojni :D hihi ;] Też dobrze!!! Ale co tam, moglby być blond,rudawy, czarnawy!! I tak jest przesłodki!!!!! SUUuUpEeeR!! :) Jak bedziesz jakieś foty jeszcze miala to wstaw! Napatrzec sie nie moge !!
Co do porodu to szybciutko Ci poszło ;]

!

Jasne fotki zaraz jakieś dodam. :p a ty widze juz skurcze miewasz nono coś czuje że juz niedługo...
Aniołek dłuży sie końcówka dłuży mi sie też dłużyło tymbardziej że byłam po terminie..

prosze pare foteczek.. a pozatym jak tam z rana? ja jestem padnieta i obolała.. mały szalał pół nocy..:baffled:

Aniołek ja sie właśnie wybieram do gina ;) na 13. Jak wyjde to Ci smska napisze co sie dowiedziałam, ale pewnie nic ciekawego nie powie ;p

adka noo ja na 4 pietrze mieszkam, i windy nie mam i pare razy dziennie chodze i nic, brzuch mi sie stawia i tyle nic procz tego nie dzieje sie.

sugar kochana przecudowna 1 foteczka jak karmisz szkrabika, i 3 gdzie ten Twoj szkrabik taaaakie duuuzie ma śpiochy. Topi sie w ciuszku hihi ;] słodziak!!
Ja wczoraj jak kolezanka ze swoim Oskarkiem przyszla to mowie wam takiej ochoty na swojego nabralam. A kumpela tylko smiala sie ze mnie bo co Oskar mruknął to ja już przy łóżeczku stałam hehe. I mi nie przeszkadzało wcale ze co chwile marudził (ząbkuje biedaczek)
Normalnie przez nią sie doczekac nie moge juz swojego szkrabika!! :p

Dziś po wizycie wybieram sie na miasto na spacer z Oskarkiem i Justyną. I musze kupić karuzele do łóżeczka ;) no i chyba kupie kosz na pieluchy, ale nie wiem. Po karuzele to sie wybieram do komisu ;D a po ten kosz to nie wiem zastanowie sie jeszcze

ano topi sie w nich niby rozmiar 50-56 ale za duze troche. juz ci duzo nie zostało niedługo bedziesz przewijać i karmić :)

reklama
sms od artystki:
"bo polozna do mnie ze wogole mi brzuch nie opadl i ze do porodu jeszcze czas. Pozniej weszlam do gin i mi powiedziala ze musze isc na ktg ale prywatnie i to kosztuje 50 zl. Ale dorzucila potem ze jak nie chce isc do szpiatal to mam 2 razy dziennie na ktg chodzic. czyli dziennie 100zl. A ja do nirj ze mnie nie stac zeby tyle kasy placic. to powiedziala ze mam sie jutro stawic do szpitala juz. pozniej mnie badala i powiedziala ze mam bardzo duze miesnie i ze sie nie moze dostac . okazalo sie ze mam rozwarcie na 1 palec!"

Do góry