reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

kochana podniósł sie ostatnio w sumie tak od wczoraj, przedwczoraj. Poza tym młody bardzo czesto sie nóżkami zapiera tak ;p i rano jak wstaje to brzus jest nisko a jak chodze to mlody sie tak uklada i "wypycha" mnie

reklama
kochana podniósł sie ostatnio w sumie tak od wczoraj, przedwczoraj. Poza tym młody bardzo czesto sie nóżkami zapiera tak ;p i rano jak wstaje to brzus jest nisko a jak chodze to mlody sie tak uklada i "wypycha" mnie
to ja tez tak mam szczerze, ze jak np, siedze to maly "kladzie" mi sie na nogach i jest nidko ale jak chodze to sie podnosi :D....

a jak tam twoj bobasek dzisiaj??....

ej, sluchajcie - wlasnie zauwazylam na wkladce ciagnacy sie pzezroczysty sluz, o co chodzi?? ja do tej pory mialam taki gesty bialawy.....

ta tak juz daje foteczki. Ja sie czuje dobrze choć troszke obolała jestem. Mały zdrowy i śliczny teraz czekamy na Was laski aż sie rozpakujecie :)

ehhh kurcze, szczerze wiecie co mnie bawi, ze ja swojej piczki nie widzialam juz od 2 miechow :D... nawet nie pamietam jak tam wygladam :-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D ja bez lustra też nie daję rady :-p a golenie to na czuja, albo z lusterkiem, ale lusterko pod prysznicem mi paruje :-D
mój M miał się tym zająć, ale jakoś nigdy go nie ma w domu, jak mam w planie golenie się:-D:-D

Co taka cisza? :-)
Ja wczoraj wybrałam już imię, które będzie na pewno. Stwierdziłam, że Amelek jest zbyt wiele no i zostaje Liliana :-D

adka Lilianka to lepszy wybór niż Amelka :tak:

sugar ale śliczny bobas, gratuluję jeszcze raz:tak:
a jak znajdziesz chwilkę, to opisz nam tu swój poród

Sugar jaki słodki jest Marcelek:) też tak chciałam dać na imię ale zmieniałam zdanie wiele razi i jest Aleks:) jaki duży jest? Jak poród i jak się czujesz heh ile pytań:)

reklama
Sugar aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... daj ciocia Justyna go wycaluje i wysciska....
Kocham go.... ale slodycz, jaka pyzunia na buzince..... no normalnie aaaaaaaaaaaa....., jest boski......!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaa........... jejus aaaaaaaa.......... :D!!!!!!!! To by go ciocia teraz zadusila - tak bym go wytulila!!!! Gratuluje takiego Przystojniaka :)!!!!!!!

a ile on wazyl i wogole??...

Adka Lilianka jest o wiele piekniejsze ;)!!!!

a od golenia to ja mam P. :p:p:p oooo....

Czekamy na artystke bo w nocy mi pisala ze ma skurcze co pare minut bolesne, ale z rana dostalam smsika ze juz jest ok, falszywy alarm..... Kochanie ty moje wchodz na forum i mi sie tu melduj ze nadal spokoj ;)!!!

Do góry