reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

a ja chce by moje buteleczki sie przydaly :p:p:p oooooo.....
ja se odciagne i dam tacie do karmienia a w tym momencie sie kimne i na nastepne karmienie bede jak nowow narodzona :p:p:p... trza tez myslec o sobie :p:p:p!!!!
Heh mój mimo tego, że butlą karmię to rzadko kiedy małego nasyci:) a co do odciągania. Nie kupujcie laktatora ręcznego z pompką inne mogą być z pompką nie. Ręka od tego wysiada(mówię z własnego dościadczenia) ja nie karmię bo mój byczek za dużo chciał a ja tyle nie miałąm, mimo dużych cycków:/

reklama
Heh mój mimo tego, że butlą karmię to rzadko kiedy małego nasyci:) a co do odciągania. Nie kupujcie laktatora ręcznego z pompką inne mogą być z pompką nie. Ręka od tego wysiada(mówię z własnego dościadczenia) ja nie karmię bo mój byczek za dużo chciał a ja tyle nie miałąm, mimo dużych cycków:/
heh ja chcialabym taki elektryczny laktator ale cos czuje ze nie bedzie mnie na niego stac :(..... moja mama uzywala przez rok karmiac piersia laktatora z pompka i dala rade - mowila ze z czasem reka sie wyrabia..... no musze dac rade ---> nie ma co ;/...

heh ja chcialabym taki elektryczny laktator ale cos czuje ze nie bedzie mnie na niego stac :(..... moja mama uzywala przez rok karmiac piersia laktatora z pompka i dala rade - mowila ze z czasem reka sie wyrabia..... no musze dac rade ---> nie ma co ;/...
Ale są też takie z jakby rączką z takim łatwiej:) i nawet jest odrazu zestaw z butelką
LAKTATOR Tommee Tippee+ Butelka+ Wkładki+pojemnik (931983494) - Aukcje internetowe Allegro albo
LAKTATOR RĘCZNY LOVI SENSO ~ Canpol ~ NOWOŚĆ ! (911856519) - Aukcje internetowe Allegro

dzieki :*

wiem, ale na taki laktator to dopiero z becikowego bedzie mnie stac ;/.... zwlaszcza ze teraz w marcu mam remont, a w kwietniu - na ostatnia chwile - kupuje te czesci higieniczna wyprawki dla maluszka i siebie zreszta tez.... wiec narazie nie moge sobie na takie rzeczy pozwolic..... dupa dupa i dupa iii tyle.... ;/...

Co do laktatora :D Moja koleżanka miała problem z pokarmem i cała rodzina jej nakupywała ma z 15 różnych laktatorów. Jej są nie potrzebne bo niestety nie ma pokarmu.. Karmi z butli, a laktatory leżą. Więc jakby co to powiedziala ze mi je wszystkie odda :D :)

Co do cyców, mam duże, tak do 3 miesiaca mi urosły, pozniej sie zatrzymały a od kilku dni znowu mi strasznie rosną. ;/ Staniki które ostatnio kupiłam, nawet nie z miesiac temu, to są za małe ;/ Bola mnie strasznie piersi, fiżbiny mi sie w cyce wbijają. Ogólnie zla jestem. Miałam według metryczki jak mierzyłam to 85F hehe a musze sie teraz zmierzyć bo nie wiem :p Ale napewno większe juz mam.
Chociaż jak w kapahhi kupuje staniki to rozmiar 85D. W triumphie to mam ze 2 rozmiary wieksze staniki. ogólnie jaka firma taki rozmiar..

Aniołek ja i tak bede sama karmić, ja nie chce od nikogo zadnej pomocy, jedynie wtedy kiedy bede zmuszona

Właśnie gdzie sie podziała Adka?! Czyżby rodziła???
Czy coś sie stało? ADKA! Jak jesteś tam to sie odezwij!!

I niech Sugar do nas wraca z maluchem ;) Chciałabym juz zobaczyć Marcelka :)

A Ty Aniołek jak ,skurczy brak? Wszystko oki?

Właśnie gdzie sie podziała Adka?! Czyżby rodziła???
Czy coś sie stało? ADKA! Jak jesteś tam to sie odezwij!!

I niech Sugar do nas wraca z maluchem ;) Chciałabym juz zobaczyć Marcelka :)

A Ty Aniołek jak ,skurczy brak? Wszystko oki?
nooo ja tez chce zobaczyc Marcelusia :p.... ajjj....

skurczyki mialam dzisiaj dwa ale to z mojej winy - nosilam fotel po calym mieszkaniu bo nie wiedzialam gdzie bedzie lepiej wygladal :D!!

a jak tam u ciebie kochaniutka?? jak sie czujecie??...

A ja mam sie bardzo dobrze ;) brzuch sie stawia ale nie za czesto. Ogólnie nie zapowiada sie na nic ;:):):)( Niestety
A Niki coś sie bardzo uspokoił od południa :) przynajmniej nie molestuje moich żeberek i prawego boczku.
Hehe teraz jak to pisałam to mnie kopał własnie po zeberku :p Przypomniał o sobie hehe

A co do tatusia racja :D Niech sie chłopak stara i nie myśli że dziecko to tylko obowiązek dla mamusi, bo mamusia też ma swoje potrzeby ;]

reklama
a jak ... xD po porodzie lece do fryzjera zrobic sie na ciemny blond ;P...

widze ze tez zakochana w tym imieniu xD....

no moj tez od poludnia taki spokojny ale to chyba na te pogode, bo i mi sie samopoczucie zmienilo na zle ;/... to i pewnie on to tez odczul....

Do góry